STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Sneijder iyiki geldin be :ayatollah:

Ben Ordusporu tebrik ediyorum. Çirkefleşmiyorlar kesinlikle. Efendi takımlardan birisi. Teknik direktörününde FT gönderildikten sonra kendi isteğiyle yukarı çıkması güzeldi. Umarım kümede kalırlar.

Yeni yeni duruluyorum başımın dönmesi ancak durdu.

Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Acikcasi... 4-5 haftadir diyorum birdaha diyeyim...

Hamit cikti ----- X oyuncu kirdi ve netice... yorumsuz

Aynen katılıyorum.

Hamit'in bu takımda yeri yok. Çıkıpta kimse daha Hamit'i savunmasın.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hamit cıkınca yerine giren adam ne yapabildi hamiti elestirenler...Oyun sniejder serbest oynadıgında deisti...Her atagımızda sniejder vardı..

sniejderi sol kanatta oynatan terime benden selamlar :)

BD-UpP_CcAAd1_B.png

işte buuuuuuu!!!!!!!!!!

:sad007:

ben dedigimin arkasindayim..sniejder o golu ortadan atti..ikinci yari serbest oynadi adam solda deil....!!!!!!!!!!!!

Lucescu bu takimi ucurur yaaa...

Futbol bilmedigin aşikar.

Lucescunun futbolunda 3 önemli bölge vardir, Defans ortası/ sol bek-açik/ sag bek-açik

Bizim eksiklerimizin oldugu yer.

Lucescu olmaz bu takima.

Lucecsu ortadan oynatmayi tercih etmeyen bi adam fakat bizim bütün önemli oyuncularımız ortada oynayan oyuncular

Maç izlediğim için buraya yazamadım . İçimde kalmasın.

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll.

hakeme federasyona sallamak suçmuş lan federasyonu basıyolar şike yapıyolar nerede suç gargamel sıfatına tükürim senin ... hakeme kimse laf etmiyor kimse soysuz lan bunlar

en büyük gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool tetikçilere ve düzenine girsin !!!!

Sneijder, Drogba nasildi beyler? Sneijder cosmus?

Maç izlediğim için buraya yazamadım . İçimde kalmasın.

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll.

maç bitti biz hala gol atıyoruz....:D

HELAL OLSUN!!!!!(GALATASARAYIMAAAAAA) yemin ediyorum ağladım kuran çarpsın ağladım en az 5 dk 2-2 oldugunda o sevinci gordugumde ALLAHIM SEN BİZE HER ZAMAN BİRLİK NASİP EYLE!!

İMPARATORA LAF ATAN DÜŞÜK düşünenler evet düşük ceza mı yiyecem fatih hocam için değil ceza idam etseler kabulumdur bu kadar çok seviyorum onu neden düşük zihniyet ya yeni bir sistem hele drogba sneijder maç eksikleri olan kisilerle bu daha da zorlastı tutarsa süper olur(ama ileriki tarihler uyum sureci var) onun gibi motive eden hoca dünyada yok taktik desen o da var

sabrı desen o da BİZDE YOK
! en küçük yanlış giden yerde hemen imparatora sallayan medya gazlarına da gelsin bu galibiyet( bu forumda da çok var bu şahsiyetlerden )

gelelim maça gökhan zan hatası oynadı fiziğini çok iyi kullandı hakan balta hala hazır değil inşallah birdahaki seneye kadar toparlar kendini sneijder gol atmasına çok sevindim (müthişti) ama hala hazır değil gol attıktan sonra özellikle çok istekliydi ilerisi için muhteşem drogba hazır değil ama bu haliyle bile dağıtır ligi ve bir penaltımızı vermedi hakem karaktersizi selçuk burak ikilisi hani derler ya ALLAHINIZ VAR BE SİZİN helal olsun sabriye laf atan zihniyet, adam amuda mı kalksın dany iki ayagını kullananbilen hızlı nadir stoperlerden umut bulut girer girmez kalitesini gösterdi

sonuç:

normal 1-0 yenmek var 2-0 dan 4-2 yenmek var hele ki hakemin şrfsizligine ragmen bu galibiyet bizi şampiyonlar ligi şampiyonluguna bile götürebilir(normalde asla şuanlık icin inanmazdım)

medya: şuanda toplu halde ağlıyor beylerrr!!!

son dakika: medya bütün ağızdan gaza gelmiş gibi İMPARATORun eski cezasının ertelendigini bugunle birlikte fazlaca almaları gerektigini soyluyor UYANIN!!

TARAFTARA; Allah için peygamber için destek olun köstek olmayın takıma her zaman sahip çıkın özellikle imparatora çünkü zaten medya onu bizden uzaklaştırmaya çalısıyor (bunu eski fenerli yöneticiler bile söylüyor onu(İMPARATORU) o(GALATASARAYIMIZDAN) takımdan UZAKLAŞTIRMAMIZ LAZIMDI) diyorlar lütfen destek destek destek!!!!

cok pis gaza geldim

sariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Galatasaray bitti demeden hiçbirşey bitmez ulan!

Geri
Üst Alt