STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

kardes anla iste yerine gore degistirip o oyunculari koyar , ilaki ikinci yarida bu degisiklikle basla diyecek halimiz yok ama olasilikli degisikliklerde olacak bu diye ..

bildigim tek sey var kardesim..

Sneijder solda oynamaz, madem oynatacaksin niye Amrabati aldin 8,6 milyona derler adama (Amrabati begenmiyorum)

Hamit bu takimda oynamaz.. otursun yedekte aldigi parayida harcasin.. tekki zarari olmasin..

Braga macinda o golu atan Aydinin yerine orda Hamit olsaydi, o topuda Hamit Bragali topcuya nisanlardi bi sekilde.. bugun ne Sneijder burda olurdu nede Drogba..

uzun lafin kisasi, Hamit'i hic begenmedim.. bu bitik hali hic cekilmiyor..

Bu maçta Sneijder kanatta oynamaz herhalde.(Hocanın Schalke maçından sonra bir daha böyle bir tercihte bulunacağına ihtimal vermiyorum.)

Bir diğer beklentim ise Hamit'in sağ açık dışında bir mevkide denenmesi.

Melo cezalı zaten.Selçuk ile yan yana denenebilir mesela.Eminim o mevkide daha faydalı olur.

--------------Muslera-------------

Eboue----Semih-----Dany------balta

-----------------------------------

------hamit----wes----selcuk---------

Burak--------------------------riera

----------------Drogba-------------

Burak´i kimse kesemez, kesmemeli. Ezikler bile Sow´u sol kanat oynatiyor, biz mi formül bulamayacagiz?

Ayrica bizim problem orta sahanin yumusak kalmasi filan degil. Biz paslasamiyoruz.

Schalke macinda 4-5 pas yapabildigimiz her atak tehlikeydi. Biz pas yapmaliyiz artik.

Yahu elimizde Selcuk, Sneijder, Riera, Melo, Hamit gibi adamlar var ama biz paslasamiyoruz ya. Saka gibi.

--------------Muslera-------------

Eboue----Semih-----Dany------balta

-----------------------------------

------hamit---wes-----selcuk---------

Burak--------------------------riera

----------------Drogba-------------

zayıf oldu sanki orta saha:ayatollah:

Emre Çolak Hakan Balta Engin Baytar Umut Bulut bu adamlar ilk 11 de olur bu hafta.

Bu arada Schalke maçında Engin girmeliydi oyuna diye düşünüyorum.

Bu arada Schalke maçında Engin girmeliydi oyuna diye düşünüyorum.

Engin de bitik Emrah. 1 senedir ortada yok. Schalke macinda oynasa, niye oynatti 1 senedir oynamayan adami diyecektik.

Sneijder kalacakti, Hamit cikacakti, Amrabat girecekti, Burak da saga gececekti. Benim düsüncem buydu.

STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Aliriz 2-0, onemli olan skor degil sistemi orturtmak. Schalkeyi eleyecek gucumuz var. Deplasmanda one gecersek tur gelir.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Engin de bitik Emrah. 1 senedir ortada yok. Schalke macinda oynasa, niye oynatti 1 senedir oynamayan adami diyecektik.

Sneijder kalacakti, Hamit cikacakti, Amrabat girecekti, Burak da saga gececekti. Benim düsüncem buydu.

Ben o değişikliklerden sonra dedim zaten. Engin madem Sneijder çıktı girmeliydi oyuna.

Bence sıra ile önce Drogba-Burak'tan biri sonra Sabri ve en son Sneijder - ya da forvet çıkmalıydı.

kesin umut başlar oyuna diye düşünüyorum

Aliriz 2-0, onemli olan skor degil sistemi orturtmak. Schalkeyi eleyecek gucumuz var. Deplasmanda one gecersek tur gelir.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Biz deplasmanda gol atariz. Hatta 2 tane bile atariz. Yeterki takim otursun. Benim en ufak süphem yok.

hamit yine sağda oynayıp kıçını futbolcuya dönüp topu saklamayı bırakırsa işimiz kolaylaşır..hamit bu maç yedekte beklemeli,he oynayacaksada orta sahanın ortasından başka bıyerde oynatılmamalı..

sneijderi oynatıcam diye sol kanata hapsederse yandık oynat hocam gerçek yerinde

sabri sağ açık oynayıp hamit yedek kalabilir adamı kazanıcağız diye heba ettik.

Ordunun deplasmanda galibiyeti yok daha çok beraberlik almıslar..bu maça galibiyet için sahaya çıkıcaklarını zannetmıyorum ama Ordu ve zemine karşı vereceğimiz mucadeleden mutlak 3 puanla cıkmamız lazım..

Aklıma zeminin berbatlığı gelince tüm hevesim kaçıyor, Drogba ve Sniejder'i izlemekten daha öte.

Rotasyona karsiyim. Orduspor bize ters gelen, direncli bir takim. Maci ciddiye almazsak kazanmamiz mümkün degil.

Muslera Eboue Semih Dany Hakan Selcuk Hamit Sneijder Riera Burak Drogba

4-3-3

Geri
Üst Alt