STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

4-3-1-2'yi şu 25 kişilik kadromuzla oynamanın mantıklı hiç bir yönü yoktur. Devame dersek büyük bir uçuruma sürükleneceğiz.
valla renktaş kim nederse desin fatih terim bu çift forvet inadından vazgeçmez biz burda boşuna yazar dururuz kadroları m.united deplasmanında tek forvet çıkmamış hangi maçta çıkarki tek forvet artık. hele türkiye liginde snejder gene solda oynamaya devam eder boşuna amrabat,riera yada emre yazmayın

Beklediğim kadro ;

1ce4fe1bb4-3702.png

valla renktaş kim nederse desin fatih terim bu çift forvet inadından vazgeçmez biz burda boşuna yazar dururuz kadroları m.united deplasmanında tek forvet çıkmamış hangi maçta çıkarki tek forvet artık. hele türkiye liginde snejder gene solda oynamaya devam eder boşuna amrabat,riera yada emre yazmayın

Eğer dediklerini aynen yapmaya devam ederse hoca yani shalke ilk 11 gibi biz ligi de teslim ederiz. Shalkeye elenmemiz sorun değil ama lig giderse bu kadar emeğe transfere yazık olur. Allah korusun ben aynı şekilde devam etmeyeceğini düşünüyorum. Ordu ve es es maçları büyük referans olacak.

Eğer dediklerini aynen yapmaya devam ederse hoca yani shalke ilk 11 gibi biz ligi de teslim ederiz. Shalkeye elenmemiz sorun değil ama lig giderse bu kadar emeğe transfere yazık olur. Allah korusun ben aynı şekilde devam etmeyeceğini düşünüyorum. Ordu ve es es maçları büyük referans olacak.
bende senin gibi düşünuyom ama umdum hiç yok buyuk ihtimal bu hafta hamit yedek olur engini sağda dener solda gene snejder çift forvet burak drogba

Hamit oynamaz insallah, Engin pls.

Hamit çok tepki aldı, o yüzden Hamit'i kazanmaya gidecektir. Bence de öyle olmalı. Oynatır diye düşünüyorum.

Melo oynamiyo onun yerine oynasin ama kanat olarak oynandigin zaman adama ana avrat düz gidiyoruz bazen. Kanat için çok yavas çooook..

Melo'nun cezası bitmedi mi yahu ?

Melo oynamiyo onun yerine oynasin ama kanat olarak oynandigin zaman adama ana avrat düz gidiyoruz bazen. Kanat için çok yavas çooook..

Sorun aslında Hamit'in kanat oynaması değil kanatta çok yalnız kalması. Normalde bekin ileriye çıkıp Hamit'in biraz daha orta sahaya kayması lazım ki geçen sene kanatlarda emre ve Engin bu şekilde oynuyorlardı.

emre hamit selçuk engin

wesley drogba

Sorun aslında Hamit'in kanat oynaması değil kanatta çok yalnız kalması. Normalde bekin ileriye çıkıp Hamit'in biraz daha orta sahaya kayması lazım ki geçen sene kanatlarda emre ve Engin bu şekilde oynuyorlardı.

Aga, kanat olman için hizli olman gerekir ve bu Hamit'de yok. O yüzden dedim, bu adam sistemimizi bozuyor.

Engin ve Emre'nin geçen seneki oyunlarını hatırlayalım bence. Onlarda orta saha oyuncularıydı ve içeriye kat ederek oynuyorlardı. E bunlarda zaten çok hızlı kanattan yardıran oyuncular değil. Hamit daha çok bekini oynatan ve ilerde top tutan özellikli oyuncu bunu da açıkçası çok iyi yapan oyunculardan. Yani mühim olan takım halinde nasıl oynadığınız. Sadece Hamit'e göre yorumlamamak lazım olayı. Her kanat oyuncusu hızlı olacak diye de bir kaide yok. Mesela Hamit'in kanadı savunma anlamında her maç çok iyi kapattığını görüyoruz. Schalke maçıda buna dahil. sol kanattan sürekli gelirken sağdaki atakları sonuç kazanmadı hiç Hamit varken.

kaç kaç olacağını bilemem ama gol yiyeceğimiz kesin!

----Drogba-Burak

--------Sneijder

Emre---Selçuk---Engin

Şunu yapalım, takım Ordu'yu en az 3-4 golle duman etmezse bir hafta foruma yazmayacağım.

Geri
Üst Alt