STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

ordu macina su sekilde cikarim ben olsam..

macin gidisatina göre hamit-burak degisikligi yapilabilir..

649902_Galatasaray_SK.jpg

yahu şu maçı neden pazartesiye almış bu gerzekler. schalke bile yarın maçını oynuyor, yorgunluk falan hikaye. pazartesi maçlarını oldum olası sevmiyorum. pazar akşamı olsaydı bari.

Açıkçası Beyler bizi 4-3-3 den başka sistem kurtaramaz. Hem Burak hem Drogba Hem de Sneijder oynasın istiyorsak.

Hamit---Yekta---Selçuk

Burak-Drogba-Sneijder

duruma göre Hamit yerine Melo geçer ama 3lü orta saha olmalı. Schalke 3lü orta sahayla top göstermedi bile bize.

Hatta daha da açmak gerekirse. Sneijder Shalkedeki Draxler formatında oynar, 3lü orta saha olduğundan Riera ve Eboue daha rahat bindirme yapar ki 4-3-3ün temeli de budur zaten beklerinin sürekli gidip gelmesi.

yahu sneijderi şu sol tarafta görmekten bıktım bıktım bıktım.. misimoviç i gönderdik şimdi WS mi kaldı

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Gordugum en mantikli kadro. Engin bi forma gireydi keske

2000 ruhundaki gibi Suat Okan Emre'li kadroyu anımsatıyor fazla teknik olmasa da sürekli koşan basan rakibi bırakmayan oyuncular.. Eminim Yekta veya Engin olsaydı Melo yerine o adamı orada bırakmazlardı..

Bence mantıklı bir kadro. Engin ile Yekta orta sahayı rakibe bırakmamızı engelleyebilir. Eboue, kendi kanadını tek başına idare edebilecek tecrübeye sahip, solda da oynamışlığı var. Zincirin zayıf halkası Sabri, top çıkartmak için desteğe ihtiyacı olur ama en azından mücadele olarak zayıf kalmaz.

Bir tek Hakan Balta olmamış. Hakan Balta gizli sakat. Oraya ya Dany'i koyacaksın ya da Gökhan'ı deneyeceksin. Şahsen Eboue'yi sola çekmişken ikinci bir değişiklik riskli olur. Saatsiz bomba Dany diyorum çaresiz.

Hakan'ı şöyle düşündüm tabiki oda ayrı bir sakat ama Dany hızlı ama Hakan eldeki hemen hemen bütün savunma oyuncularından daha ayağı var biraz forma girse ileri çıkarken hatalı pasları minimuma indireceğini düşünüyorum... Ha şuan Dany'de olsa olur bana göre kilit nokta ortasaha.. Eğer her ortasahayı geçen takım elini kolunu sallaya sallaya ceza sahamıza gelmezse defanstaki yük de hafifler..

manevi evlat aydın banko oynar keza kaptanı deryamız sabrimiz de banko oynar..bu ikilinin 11 başlama ihtimali sneijder ve drogbanın 11 başlama ihtimalinden daha fazla malesef düşünün..

ne engini ne ebouesi ne tek forveti ne sistemi imparatordan daha mı iyi biliyoruz!!!

3 puan alalım bir şekilde gerisi hikaye

4-4-2 oynayacak diye sneijder'i sol kanatta harcamayız inşallah. sneijder geldiğine göre tek forvete geçmek zorundayız yada sneijder serbest forvet arkası oynamalı.

Düzgün kadro istiyoruz...

Ordu maçında defansta rotasyon yapılabilir.

tahir reis dönmüş

tahir sen yine niye geldin????????????

arkadaşlar hoş bulduk ama sanırım beni biriyle karıştırıyorsunuz

Geri
Üst Alt