STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

peki maç günü maç toplantısı yapılıyor kadro o zaman futbolculara açıklanmıyormu.eğer böyleyse yeleklerın ılk 11 yada yedeği açıklaması ne kadar mantıklı..

Bunun adı taktik antremandır hocam. Hoca sahada görmek istediği 11'i kurar ve çift kale maça çıkarır. Aklına yatmayan yerleri değiştirir. Örnek: Sabriyi sağ bek dener, olmazsa eboue ile değiştirir. (tabi bu maç içerisinde olmaz, bir sonraki antremanda olur) Ona göre maç günü aklındaki 11'i soyunma odasında tahtaya yazar. Basına yansıyanların çoğu 5e2 top kapmadır. Hatta bazı hocalar, ki buna yılmaz vuralda dahil. antreman basına kapandığı an yelekleri şablonu sistemi hemen değiştirir.

Drogba'dan gol bekliyorum .

zor maç ama öyle ya da böyle kazanacağız

drogbaya buraka pas indirecek selçukla sneijderi kilitleyecektir ordu,kanatlar bu maçta çok etkili olacak

Seni görüşlerin olmazsa olmaz hacı :D

Neyse, ben bu gecelik ayrılıyorum. Görüşmek üzere...

Maça gelince de zemin engel olmazsa bene maçı kazanırız.

Bir de Sneijder yerinde oyanamalı tabi, aslında en önemlisi bu.

Ordu yenecek en fazla bir puan alırız aha yazdım görüşürüz maçtan sonra.

Vallahi hoca seviyorum genel olarak ama bu sene çok sabit fikirli davranıyor Sneijderi istemediği kanısına kapılıyorum gibi.Nedir bu 4.4.2 takıntısı bu bir kural mı geçen sene şampiyonluğu kazandık diye illa bu senede devam etmek zorundamıyız? Bu takımda kimse kusura bakmasın Sneijder varsa ilk tahtaya onun ismi yazılır onun etrafına oyuncular yazılır Sneijder sisteme uymak zorunda kalmaz sistem Sneijder uymak zorundadır tabi senin takım Barça Munih Madrid Manu değilse gerekirse Drogba yedek başlasın ki bu da saçma ama Sneijderin 4.4.2nin solunda denenmesi bundan daha da saçmadır.Benim için turu geçmek ya da berabere kalınan maç çok önemli değil bu sene Cl de elensek bile başarılıyız bence kademe kademe gitmek lazım ama ilerisi yıllar için sağlam temeller atmak istiyorsak takımımızı inşa edeceğimizi kişi Sneijder olmalı bu adam kanat oynamaz ben teknik direktör değilim ama futbolsever olarak futbol izleyicisi olarak kimin hangi bölge oyuncusu olduğunu bilebiliyorum çoğu arkadaş gibi taktik dizilişi oyuncuların nerde duracağını hücum organizasyonlarının nasıl yapacağını falan bilmem ama Sneijder net olarak kanat oyuncusu değil.Ayrıca Hocanın sabit fikirli olduğu bir diğer konuda Hamiti kanatta kullanmak ve çok ısrar etmek sadece Hamit konusunda da değil hoca genel olarak sevdiği oyuncuları ne kadar kötü de olsa oynatıyor bakın Hamit kaç maçtır kötü ama her maç 11 de ama Burak Kasımpaşa maçında pres yapmadı diye 2 hafta kesik yiyebiliyor.Hamit oyun görüşü pasları top tutuşu tekniği konusunda gayet iyi bir isim olabilir ama kanat oynayabilecek yetkinlikte olmadığını düşünüyorum ben Keita tarzı kanat olsunda demiyorum çizgiye hızlı gidebilen bekiyle iyi uyum sağlayabilen orta açan Leblebi gibi olmasada adam geçebilen bir tarzda kanat istiyorum Hamitte bu özelliklerin maalesef pek çoğu kanat oyuncusu için vasat Hamit daha çok iç oyuncusu gibi ama ne hikmetse her maç ama her maç sağ kanatta oynuyor.Bence artık sistem değişikliği zamanı geldide geçiyor Schalme maçı ya da kalan maçlar için değil gelecek için bu takımda dediğim gibi banko olacak isimler ve yerleri belli yabancılardan Sneijder,Muslera,Drogba geçen seneki daha iyiydi ama bu seneki Ebouede banko olur.Artık hocanın sabit fikirinden vazgeçmesi ve Antalya maçındaki gibi bir dizilişle sahaya çıkmasını bekliyorum.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Selçuk Yekta

Burak Sneijder Emre (Engin)

Drogba

böyle bir 11 le çıkmasını bekliyorum şimdi Emre ismine kıllanacak bütün forum bu forumu anlamadığım bir başka noktada bu nedir bu Emre Çolak takıntınız bu seneki birçok maç geçen seneye göre kötü oynadı bu bir gerçek ama yok hiç oyun zekası yokmuş yetenek noksanıymış bilmem ne peki çok bayıldığımız sol kanadımızda Amrabat mı oynasın tek yaptığı kalın bacakları ve sağlam fiziğiyle rakibine omuz atmak ve güreşmek Emre o potansiyel var kanat oynaması belki yanlış ama Burakın gezgin forvet gibi sağa yakın ama serbest şekilde oynatırsak arkasında dinamizminden yararlanabileceğimiz en azından Amrabattan çok daha iyi pas atma ve yaratıcı oynama yeteğine sahip Emre ya da Engini oynatırım Burakıda gezici forvet.tamam belki bunlar yapılmayabilir ama Allah aşkına hoca biraz ön yargılı davranmasın ve bu takım için Drogbadan bile önemli adam olan Sneijderi esas rolünde oynatsın forvetleri sonra düşünsün.Özet Hocanın doğru seçimleri ve istekli,güzel bir oyunla 3 puan almamızı temenni ediyorum.

Bu maçı kesinlikle almalıyız.Sisteme değinmeyeceğim.Ama iyi bir futbol ortaya koyacağımızdan şüphem yok.

Hand.jpg

ya... Bi kere 5liyelim. Her seferinde, bu resmi koydumda.. mac zor gecer, ALT olur

Re: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

İlk yarı 2 0 yenilmistik bunlara rövanşı mutlak almaliyz

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

muslera

eboue..semih..dany..hakan

hamit..selçuk..sneijder

burak..drogba..riera

Schalke maçından önemli gözümde.

ordu ve eskisehir maclarini mutlaka kazanmamiz lazim bu 2 mactan 6 puan alirsak yüzde 90 sampiyonuz...

muslera

eboue..semih..dany..hakan

hamit..selçuk..sneijder

burak..drogba..riera

Renktaş 4-3-3 gibi yazmışsın kadroyu ama hoca böyle bir 11 çıkarırsa 4-4-2 oynatır yine :

-----------Muslera------------

Eboue--Semih--Dany--Hakan--

------------------------------

Hamit--Selçuk--Sneijder--Riera

------------------------------

-------Burak---Drogba--------

Hamit'i dinlendirsin birkaç maç hiçbir şey yapmıyor son maçlarda Sabri sağ kanat oynasın Eboue'de onun arkasında.

Hamit bu maçta direği var...:b5:

Bu kadro çıkmalı. Engin-Yekta değişikliği olabilir.

Geri
Üst Alt