STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

muslera

sabri semih gökhan eboue

hamit selçuk

burak sneijder riera

drogba

5 0 bitmezse adam değilim.

Kesilikle 3 puan almalıyız. İt sürüsüne umut vermemek gerek.

Ordu yenecek en fazla bir puan alırız aha yazdım görüşürüz maçtan sonra.

deplasmanda hiç maç kazanamayan ordu ilk bizi yenecekse bırakalım gidelim. üstelik son 12 maçta bir kez kazanabilmiş ordu. bu takıma puan kaybedersek şampiyon olmayalım daha iyi.

muslera

eboue-semih-dany-riera

selçuk

hamit---------engin

wesley

drogba---burak

​

sadece bu maç için değil ligin geri kalanı böyle oynanabilir bana kalırsa

3 maç üst üste kazanabilcez mi acaba.... doğru ya daha ligin başı..puan kaybetsek ne olacak..

4-3-3 denesek? tabi hücumda sneijder ortaya, burak da forvete kayacaktır sürekli. hamit ve yekta da gerektiğinde kanatlara destek verecektir. :)

Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Farklı bi sistem denenebilir.

---------Muslera--------

Eboue-Semih-Dany-Hakan

-------Yekta-Selçuk-------

---------Sneijder----------

--Burak-Drogba-Amrabat--

Ileri üçlü değişken bir şekilde oynar. Amrabat zaten oynadığı zaman karşı bekin ataga cikmasini engelliyor hemde ileride kayseride oynadigi gibi serbest oynarsa hem Burak iceri kacar hemde Wes'e bol bol pozisyon yaratma fırsatı tanır. Burak sadece top rakipteyken sol acik ,ataklarda Eboue cikar boslugu kapatir. Sagdaki diger bosluklardada araya Yekta girer.

Sistem tutar demiyorum. Denemekte fayda var.

sol açıkta emre çolak oynasın varsın.ama sneijder kesinlikle forvet arkası oynamalı.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Farklı bi sistem denenebilir.

---------Muslera--------

Eboue-Semih-Dany-Hakan

-------Yekta-Selçuk-------

---------Sneijder----------

--Burak-Drogba-Amrabat--

Ileri üçlü değişken bir şekilde oynar. Amrabat zaten oynadığı zaman karşı bekin ataga cikmasini engelliyor hemde ileride kayseride oynadigi gibi serbest oynarsa hem Burak iceri kacar hemde Wes'e bol bol pozisyon yaratma fırsatı tanır. Burak sadece top rakipteyken sol acik ,ataklarda Eboue cikar boslugu kapatir. Sagdaki diger bosluklardada araya Yekta girer.

Sistem tutar demiyorum. Denemekte fayda var.

Anrabat yerine Riera daha faideli olur bence.Riera verkaç yapabilen,sıfıra inebilen bir oyuncu.Uzun zamandırda sol bek konumunda olduğu için en az Amrabat kadar defansa yardım edecektir.Hatta sağ bekte Hamit,sol bekte Eboue yada tam tersi olursa sol bekte daha sağlam olacaktır bence. :yenieek:

muslera

eboue-semih-dany-riera

selçuk

hamit---------engin

wesley

drogba---burak

​

sadece bu maç için değil ligin geri kalanı böyle oynanabilir bana kalırsa

kesinlikle lig için bende katılıyorum ama bir kaç ufak değişiklik yapılabilir.sola amrabat (kim ne derse desin)sağa engin olursa çok daha iyi olur.ortada selçuk la wes bence yeterli çünkü engin ve amrabat ortaya da yardım edebilen oyuncular.ilerde zaten burakla drogba işi bitirebilir.(ayrıca şunuda ifade etmeden geçemeyeceğim bence drogba yumutla çok daha iyi bir ikili oluşturur.umut pozisyon almasını buraktan daha iyi biliyor kim ne derse desin.burakla umutun kaldığı ofsayt sayılarına ve nasıl kaldıklarına bakarsanız da ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.en basitinden schalke maçında drogbanın atığı pasta bile kaldığı ofsayt herşeyi açıklamaya yetiyor diye düşünüyorum)

Ekli dosyayı görüntüle 4649 Arkadaşlar şu şekilde bir diziliş denenemez mi ? 4-3-3 sisteminde Burak'ı sağ forvet oynatmayı düşünüyorum. Top rakipteyken ve rakip sağ kanadımızdan gelirken Burak,Eboue,Hamit savunmaya katılır.Ortadan gelirlerse Drogba ve Sneijder ellerinden geldiği kadar kovalar kovalar,Selçuk ve Hamit basıp top almaya çalışır.Sol kanattan gelirlerse Amrabat,Riera,Selçuk kademede de özellikle Dany süratli olduğu için savunma yapar.Ortasaha'da kaptığımız toplarla da Hamit-Selçuk-Sneijder üçlüsü Drogba'yı,özellikle Burak'ı kaçırabilecek toplar atabilirler.Bir nevi kontraatak olursa yani.Set oyunlarındaysa çok paslı ilerleyerek zaman kazanıp Burak'ın içeri girmesiyle Drogba-Burak çift forvet tarzına döner.Arkalarında Sneijder.Eboue ve Hamit de Burak'ın sağ kanattan boşalttığı alanları doldurur bu set oyunu oynadığımız anlarda.Selçuk ise bu pas organizasyonunun merkezi olarak tam ortasahanın ortasında maestro olarak kalır.Top dağıtır.Riera ve Amrabat zaten sırıtmaz bizim atak yaptığımız anlarda sol kanatta.Özellikle paslı çıktığımız biraz daha zaman kazandığımız anlarda.Kanatlarda Eboue-Hamit Riera-Amrabat olur yani set oyunumuzda.Ortada Drogba-Burak arkalarında Sneijder.Gerilerinde de top dağıtıcı,oyun kurucu özelliğinde Selçuk.Tabi bu taktiğin gerçekleşmesi için Drogba'nın Sneijder'in rakip orta alandan atak başlatırken rakibi bozabilmemiz için biraz daha fazla çaba sarfedip biraz daha fazla pres yapmaları gerekecek.Yüksek pres uygulayıp ortasahada kaptığımız toplarda ise o anda sağ ofansif kanat olarak bulunan Burak'ı ya da Drogba'yı kaçırmamız mantıklı olacaktır.Burak santrafor oynadığında da fark yaratabiliyor ama artık onun namını herkes bildiği için daha bir dikkatli oynuyor,daha bir yapışık oynuyor rakip stoperler.Burak'ı sağ kanada koyarsak ülkemizdeki malum sol bek sıkıntısını da düşünerek Burak'ın çok daha rahat kaçabileceğini düşünüyorum.

Edit:Özür dilerim.7 yabancı olmuş dikkatimden kaçmış.Amrabat yerine Engin Baytar oynatılarak düzeltiyorum.Bu sayede biraz daha dirençli hale de gelebilir belki takım.Engin daha agrasif ve daha çok basan bir oyuncu çünkü.Rakip takımın ortadan gelen ataklarında da ortasahaya yardıma gelebilir içeri girerek. Son durum

Biz bu maçı kazanalım..Haftaya yesin dursun şikeciler birbirlerini...

..................muslera.........

eboue.....semih....dany....riera

..............selçuk..yekta.......

ümit davala..sneijder..hasan şaş

...............burak/drogba

haydi cim bom bommm

Semih yarin kadroda yokmus sakatligi nedeniyle...

Bu saatten sonra içerde kimseye puan vermemeliyiz...Hakemleride yenmek zorundayız...

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK

BİLGİ | Sol kasık adelesinde zorlanma tespit edilen Semih Kaya, Orduspor maç kadrosuna alınmamıştır. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Zar zor ite kaka kazanırız bu maçı. Haftaya Eskişehir'de puan kaybederiz, Fener bjk'yı rahat geçer sonra puan farkı iner 3'e.

bu maçı kazanmak şart çünkü haftaya ben eskişehirden 3 puan ile döneceğimizi düşünmüyorum aynı bursa deplasmanı gibi. hakemle desteklenecek eskişehir. en iyi ihtimal beraberlik. işin iyi tarafı fb de bjk ye puan kaybedebilir. o yüzden şu maçı alalım. rahatlayalım.

Geri
Üst Alt