Tolga Mengi
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.125
- 0
- 996
Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat
ordu es es e koy şampiyon ol.
ordu es es e koy şampiyon ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zar zor ite kaka kazanırız bu maçı. Haftaya Eskişehir'de puan kaybederiz, Fener bjk'yı rahat geçer sonra puan farkı iner 3'e.
drogbayı akıllı kullanırsak yeneriz eskişehiri. ama zor maç , saha şartlarıda sıkıntılı olacaktır.bu maçı kazanmak şart çünkü haftaya ben eskişehirden 3 puan ile döneceğimizi düşünmüyorum aynı bursa deplasmanı gibi. hakemle desteklenecek eskişehir. en iyi ihtimal beraberlik. işin iyi tarafı fb de bjk ye puan kaybedebilir. o yüzden şu maçı alalım. rahatlayalım.
drogbayı akıllı kullanırsak yeneriz eskişehiri. ama zor maç , saha şartlarıda sıkıntılı olacaktır.
Yarın kazanmak şart , öbür hafta bjk-fb maçı var galibiyet çok önemli .
Bjk-Fb maçında beraberlik dışında başka bir sonuç bize yaramaz.
Yarın kazanmak farz oldu. Ama bu ordu'dan çekindiğim kadar fenerden çekinmiyorum. Ters takım. Hiçte sevmem. İnşallah yarını kayıpsız atlatırız.
Çok uzun zamandır farklı galibiyetler alamıyoruz yarın da zor maç olacak ama inşallah 4-0 , 5-0 gibi skorlarla kazanıp herkese gereken mesajı vermeliyiz.
İyi oyunla kazanalım.
Puan farkını korudukça her maça tedirgin çıkacaklar ve risk alacaklar sürekli. Schalke maçına kadar 9 puan alırsak çok büyük yol katederiz.