STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

LigTv'ye göre Muhtemel 11'imiz;

-------------Muslera--------------

Eboue---Gökhan---Dany---Riera

--------------Selçuk--------------

---Hamit--------------Yekta-----

-------------Sneijder------------

-----Drogba-----------Burak----

Bi kurtulamadık şu Hamit'ten. Başla Engin ile deli gibi pres yapsın orta saha.

Yarın zemini çok merak ediyorum bakalım durumu nasıl tek korkum zemin diyebilirim...

İstanbulda bulunan renkdaşlar havalar nasıl ? Yağış falan var mı

40bin üzerinde taraftar olucak biletlerin çoğu satılmıs artık bu maçta puan kaybı olmasın seri yapalım

bu Oscar ödülleri hangi kanalda bilen varmi?

edit : Cnbc-E'deymis

Semih'in olmaması kötü olmus:o

Semih aslan biraz dinlensin.

Sneijder ortada başlayacaksa (ki bana göre artık ortada oynar) onun maçı olacağını düşünüyorum. Hatta golde atacağını düşünüyorum. Sneijder drogba ve burak üçlüsüyle her şekilde gol buluruz. Geriye dikkat etmemiz gerek

2-0 alırız.

Schalke maçında hangi taktikle oynayacaksak Schalke maçından önceki tüm maçlarda aynı taktikle oynamamız lazım. Takım ne yapacağına alışsın biraz.

Cok cekiniyorum ne yalan soyleyim.. Kazandigimiz vakit sampiyonluk yurugusunde iyice kenetleniriz..

puan kaybettimiz an, kus giller umitlenir..

Diğerlerinin kazandığı haftada kendi sahamızda mutlaka kazanmalıyız.Zaten haftaya kritik Eskişehir deplasmanı öncesi bu 3 puan bize önemli bir avantaj sağlar.Eskişehir maçını da kazanırsak % 95 şampiyon oluruz.Yani Fenev maçına kadar seri galibiyetler almamız çok normal olur...Bu da şampiyonluğun geldiği anlamını taşır.İnşallah muradımız gerçekleşir arkadaşlar.

Başarılar GALATASARAY...

------------Muslera-----------

Eboue---Zan--Dany---Riera(Hakan)

---------Selçuk--Hamit(Engin)--------

Burak------Sneijder------Amrabat

--------------Drogba------------

Bu 11 ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum. Akhisar maçında etkili olduğumuz bölümde ön tarafta bu diziliş ile oynuyorduk. Burak'ı sağ taraftan içeri doğru yaptığı koşular ile etkili kullanabiliriz. Amrabat'dan bol bol dripling yapmasını bekleyebiliriz. Her ne kadar formsuz olsada, oraya en uygun isim Amrabat yinede. Akhisar maçının etkili olduğumuz kısmında neredeyse bu dizilişle oynuyorduk. Yinede Terim'in işi belli olmaz. Hiç aklımızdan geçmeyen bir kadroda görebiliriz yarın. Süpriz olmaz benim için. :)

Sol bek'de Riera'yı dinlendirebiliriz. Hakan'a bir şans daha vermek, onu görmek açısından iyi olabilir. İlerleyen maçlarda, Melo döndüğünde yabancılarımızdan birisi kesik yiyecek. Kesik yiyecek isim Riera olabilir muhtemelen. Zaten son maçlarda çok da iyi oynamadığı ortada.

Aradaki fark bizim için çok büyük bir avantaj olsada ipleri elimizden bırakmamız lazım. Ciddiyetle hedefe yürümeliyiz. Artık önümüzdeki her maç çok kritik. Hepsine gereken değeri verip bir bir rakiplerimizi yıkmamız lazım.

Hangi kadro çıkarsa çıksın, ne olursa olsun Aslanlar gibi mücadele etmemiz gerekiyor. Camia'da bu sene, geçen seneki gibi bir kenetlenmişlik göremiyorum. Bunun sahaya da yansıdığı düşüncesindeyim. Birlik olup, konsantrasyonumuzu üst seviyeyi çıkarıp bu senede Şampiyonluğu göğüslememiz gerekiyor. Hakem kararları, medya üzerinden dönen oyunlar, federasyonun saçmalıkları bize engel olmamalı. Hepsini üst üste koyup alt edebilecek güçteyiz. Allah'ın izniyle bunu yapacağızda... :yenieek:

Puan kaybı yaşayacağımızı düşündüğüm bir maç. Umarım yanılırım.

Zor maç. Semih dışında çok fazla rotasyon yapmaya gerek yok. Hoca Burak'ı sağ kanatta deneyecektir bence.

Bu güzel olur:

Terim 442'den kolay vazgecmez.

Defansif oyunculari ofans ögreticeme, ofans oyunculara defans ögretirim demis bi Adam.

Engin ve Hamiti defansa yardim eden Oyuncular, bence orta saha kaldirabilir Orduspora karsi, kendi evimizde.

------------Muslera-----------

Eboue---Zan--Dany---Riera

---------Selçuk--Sneijder--------

Hamit---------------------Engin

-----------Burak---Drogba-------

2 gol yeriz, 6 atariz
:asd:

Şampiyonluğu istediğimizi düşmana gösterme vaktidir. Ölümüne saldır CİMBOM.

Geri
Üst Alt