STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Shalke deplasmanında Hakan Balta'yı solbekte göreceğimden adım gibi eminim...

O maça kadar da ilkonbir oynayacaktır..

Riera'yı solaçığa sürelim ..

O maca cift forvet cikmayalimda ne yaparsak yapalim. Orta sahayi yine vermeyelim adamlara..

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

RİERA NIN ASIL mevkii sol açık ve adam liverpoolda bu bölgede oynamış biri. bence hakan baltanın en kötü halinde bile rieradan savunma olarak daha iyi. baltanın hücum yönü zayıf. bence riera önünde oynadığı zaman hakan balta sırıtmaz. ve takım dengeli bir hale gelir. gerekirse sağda eboue hamit oynamalı ama ne olursa olsun asneıjder lı 4-2-3-1 oturmalı bu takımda. burak yetek kalacak olsa bile. fatih hoca zamanında 1996 da nasıl ki 3-5-2 den 4-4-2 ye ogünün modern futbol anlayışı adına dönüş yaptıysa bugünde 4-2-3-1 e dönmemesi fatih hocanın kendini inkar etmesidir.hele elinde SNEIJDER VARKEN. BÜTÜN DÜNYA ARTIK bunu oynarken biz 4-4-2 de ısrar etmemeliyiz.

Artık güzel futbol görelim, 3 puanı nasıl olsa bir gol sıkıştırıp alırız.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

O maca cift forvet cikmayalimda ne yaparsak yapalim. Orta sahayi yine vermeyelim adamlara..

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adamların ortasahalarının dinamosu Jones yok.. Bize maçta gol atan...

Biz zahmet vermesinler artık..

Beyler bi silkelenin,kendinize gelin;ordu ile oynayacaz,barca ile degil.

Orduyu sirf formamiz yener;icindekilere bile gerek yok.

Relax...

Hoca bir de Hakan Balta - Riera sol kanadını görmek isteyecektir. Bence de bir kere denemesi lazım. Tek forvet şart. Sneijder 10 numara pozisyonunda oynaması lazım. Yekta'nın yerine Hamit orta saha da daha verimli olabilir. Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Rakiplerin kazanması bizi illa ki strese sokacaktır ancak maçın başlarında bir gol bulabilirsek çok büyük bir avantaj sağlarız.

insallah kazaniriz. Simdiden heyecan basladi bende. Bügun drogba insallah gollerini atar. Sneijder de artik forvet arkasi oynamasi lazim.

Beyler bi silkelenin,kendinize gelin;ordu ile oynayacaz,barca ile degil.

Orduyu sirf formamiz yener;icindekilere bile gerek yok.

Relax...

ilk yarı yenilmiştik 2-0 ayrıcaa mersine antep'e eskişehir'e de öyle diyoduk ciddiye almalı hem prova için daha da önemlisi lig için

...................Muslera

Hamit.....Eboue......Dany......Hakan

.............Selçuk......Yekta

Burak..........Sneijder..........Amrabat

..................Drogba

Bu maçtan itibaren sistemin oturması istiyorum 4-2-3-1 kimin oynadığında ziyade önce sistem belli olsun. Oyuncular ne oynayacağını bilsinler. Küme hattındaki takımlarla oynacağız bu maçlar es-es deplasmanından daha önemli.

...................Muslera

Hamit.....Eboue......Dany......Hakan

.............Selçuk......Yekta

Burak..........Sneijder..........Amrabat

..................Drogba

Abi şu Amrabat'ı bir yazmayın artık.. Yüzyılın kazığı olduğunu kabul ettim.. Riera yazın oraya..

Gökhan Zan'ı bekliyorum bugün. Engin Emre Umut süprizleride olabilir.

----------muslera------------

eboue----zan---dany--h.balta

--------hamit---selçuk--------

burak-----sneıjder-------riera

------------drogba-------------

riera drogbaya çok kafa golü attırır orda oynarsa

burak ; sneıjder la drogbanın olduğu yerde ya sağda oynayıp savunma yapmasınıda bilecek ya da yedek kalacak başka seçeneği yok

ayrıca burak gol atıyor amenna ama bencilliği yüzünden kaçırdıklarıda var. o pozisyonlar drogbaya gelse asisit yapar ve bu daha iyi olur bizim için

bu ortamda duygusallığa yer kalmadı artık. önemli olan burak falan değil artık burak'ın gol krallığı hiç değil önemli olan 3 puan.

hakan sol bekte, Rieranın sol kanatta denenmesi fikrine katılıyorum. en azından shalke maçları öncesi bunu başarırsak o kanatta bizi perişan eden farfanı durdururuz.

sağdada hamit-eboue ile bu işi yapabiliriz. adamların en etkili olduğu yer kanatları böylece kapatırsak o maçta üstünlük bize geçer. bunun denemelerini bundan sonraki 3 lig maçında yapabilir hoca

-------melo----

--selcuk---riera---

------sneijder---

---drogba-burak---

artık hamiti savunamıyorum,oynarsa da bek de eboueyle sabriyle donusumlu oynasın.su yazdıgım kadro cok guzel gibi geldi bana:)

amrabt out riera in

Geri
Üst Alt