STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

muslera

eboue dany gökhan riera

hamit selçuk yekta engin

--------sneijder--

---------burak--

yada

drogba- Burak

Maça ilgi yine çok fazla. Üşenmeden şöle bir göz attım nerdeyse 500 bilet falan kalmış. Kombinelerde gelen sayısı az olmaz ise yine full çekecek stad. Ben rahat kazanacağız diyorum inşallah. Drogba'yı tutacak stoper türkiye'de yok denecek kadar az. Burak ve drogba bence zor tutulur.

ESPN kanalı Spor **************************** Süper Lig'den karşılaşmalar yayınlamaya devam ediyor.

Bugün 20:00'da oynanacak, Galatasaray - Orduspor karşılaşması ESPN Brasıl kanalından canlı yayınlanacak.

Bazı yorumcu müsvetteleri diyor ya hani,Drogba ve Sneijder transferleri şampiyonlar ligi için tamam ama lig için gereksiz,zaten ligde kazanıyorsun diye.Heh işte şimdi bu transferlerin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılıyor.Karşı tarafın karakter yoksunu takımı,öyle veya böyle maçlarını kazanacaktır bir şekilde.Fenerbahçe isterse paf takımla çıksın,TFF-MHK-PFDK-LİGTV bunların alayı Fenerbahçe'yi her sene olduğu gibi iteleyecekler zaten.Burada önemli olan bizim durumumuzdu.Eğer yönetim bu çakal sürüsünün sözlerine aldanıp,Drogba ve Sneijder'i almayıp,yerine daha mütevazı oyuncular alsaydı,çoğu maçlarımızı yine ıkına,sıkına kazanmaya çalışacaktık.Tıpkı 2010-2011'in Trabzonspor'u gibi.Devre arası 1 kaliteli golcü alsaydı Trabzon o sezonu önde bitirebilirdi.Ama onlar ne yaptı,gittiler Brozek diye bir adam aldılar.Şimdi ise bizde Sneijder ve Drogba gibi her maç Çanakkale geçilmezi oynayacak takımlara karşı panzehirlerin kralları var.O yüzden temkinli olmama rağmen yine de bir rahatlık var üstümde.

bundan sonra tüm maçlarımızı kazanmak için elinden geleni yapmak zorunda oyuncularımız. şikecilerin puan kaybetmesine izin vermez artık kutsal ittifak. herşey elimizde, işin ciddiyetini kavrarsak bu iş olur. yoksa alırlar elimizden şampiyonluğu.

su maci yenmeliyiz yoksa tepkiler baslar hocaya ( hakli olarak), ayrica iyi oyun isteruz@!

Artik zamani geldi. Iyi oyun ve net bir galibiyet sart. Biz bundan sonra fazla puan kaybedemeyiz. Bunu biliyoruz. Fb artik cok puan kaybetmez.

Ligin kopmasi engellenecek, bunu biliyoruz. O yüzden hersey elimizde su anda. Biz kazanacagiz be onlarin moralini bozacagiz.

Baska caremiz yok. Bu maclar icin Drogba´ya cok güveniyorum ben acikcasi. Bu maclari o kazandirir.

Hakan stoper olabilir gökhana hiç güvenmiyorum.

Re: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Hakan stoper olabilir gökhana hiç güvenmiyorum.

Hakan kendi yerinde beceremiyor, stopr nasıl oynasın. Elimizde stoper varken ve onuda oynatmayacaksak ne işi var bu adamın bizde. Günahıyla sevabıyla forma zanındır. Bence zan görevini iyi yapar.

Hakan Balta günde 2 paket sigara içiyor bi halt olmaz ondan. Gökhan Zan kat kat iyidir ondan.

Net galibiyet alıp gerekli mesajı vermeliyiz. 4-0 5-0.

Gökhan Zan´a güveniyorum. Sorun olmaz

--------------------------Drogba-------------------------

Emre-------------------Sneijder-----------------Burak

----------------Selçuk------------Yekta------------------

Riera------------Dany----------Gökhan----------Eboue

-------------------------Muslera----------------------------

veya

-----------------Drogba---------------Burak---------------

----------------------------Sneijder-------------------------

------------Yekta----------Selçuk---------Hamit------------

Riera------------Dany-----------Gökhan------------Eboue

--------------------------Muslera------------------------------

hadi sneijder at be gülüm bi tane kendine gel bi şöle

Herkes Yekta'yi yaziyorda ne goruyorsunuz ben sasiriyorum. Hamit Selcuk orta ikilisi olmali.

Geri
Üst Alt