STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

Herkes Yekta'yi yaziyorda ne goruyorsunuz ben sasiriyorum. Hamit Selcuk orta ikilisi olmali.

en azından kendi mevkisi top ayağına gelince heyecan yapmıyo olumlu kullanmaya çalısıyor sağına soluna ileriye hamit gibi kıçını dönüp top saklamaya çalısmıyor

Muslera

Eboue-Dany-Gökhan-Hakan(mecburiyetten)

Hamit(Engin)-Yekta-Selçuk-Riera

Sneijder

Drogba

2. yarı Burak gibi,Amrabat gibi,Elmander gibi silahlarımızda hazırda bekler...Bu kadro iş yapar gibi geliyo

Emre çolak oynayacak ve kornerleri ,serbest vuruşları kullanacak.

Ordu az gol yiyen, iyi defans yapan ve kontra ataklara tehlikeli cikan bi takim.

Hücum oynayacagimiz belli. Lakin defansta cok dikkatli olmamiz lazim, yoksa hazin bi sonuc cikabilir bu mactan.

3 netice'ye de acik bi mac olarak görüyorum. Gercek kimligimizi yansitirsak fark atariz. Yeter ki Sneijder forvet arkasi oynasin.

Herkes Yekta'yi yaziyorda ne goruyorsunuz ben sasiriyorum. Hamit Selcuk orta ikilisi olmali.

görevini en iyi sekilde yerine getiriyor abuk zabuk hareketlerle takimini yalniz birakmiyor, canla basla mücadele ediyor :yenieek:

Hakan Balta bu mac oynayabilirdi ama gecen bi renktasimiz yazmisti adam oynayacak durumda degilmis zaten sakatlik v.s. 2 bekimiz bu sekilde olmali Schalke maci icin deneme sayilmali.Eger bekler Eboue-Sabri tutarsa Schalke maci icin direk bunlarla cikariz.Riera'yi ileride gormemiz lazim, Fatih Hoca adami unuttu bu adam kanat ve senin takiminda kanat yok!!Riera-Sneijder-Drogba 3'lusu kaliteli ataklar izletir bize futbol akillari birbirini tamamlar ,organize hucum izleriz aylar sonra:oBoyle cikmaliyiz kesinlikle.

bugüngünlerdenGALATASARAY

Muslera

Sabri-Dany-Hakan-Riera

Hamit-Selçuk

Burak-Sınayder-Amrabat

Drogba

Spor **************************** Süper Lig'de Pazartesi günü deplasmanda lider Galatasaray'a konuk olacak Orduspor, bu maçta 393 gün sonra deplasmanda galip gelmek istiyor.

Ligdeki son deplasman galibiyetini 29 Ocak 2012'de, geçen sezonun 23. haftasında Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek elde eden Mor-Beyazlılar, bu maçın ardından ligde deplasmanda oynadığı 16 maçta galibiyet yüzü göremedi.

:o

Akşam işte olacağımdan dolayı uzun bir aradan sonra kaçırdığım bir maç olacak:(

Zemin'in kötü olması endişelendiriyor, umarım iyi futbol ve net bir skorla maçı alırız.

bugunku maca 4-3-1-2 çıkacaz yada schalke macı gibi

Gökhan Zan aslında daha fazla forma şansı bulabilir, Dany'i beğenirim ama defans hattında Eboue-Semih-Zan-Riera dörtlüsünü kullanabiliriz ve hücum hattında 1 yabancı hakkımız olur.

Kadro yapmam, sevmem de pek. Bu sefer yapayım dedim. Böyle denese nolur acaba?

abi bence güzel olmus ama hakanin yerine gökhan daha etkili ve dogru olur hem adamin pozisyonu stoper hakan balta orada bir kac defa yardim amaciyla oynamisti ama 3.stoperimiz gökhan dururken hakan balta olmaz diye düsünüyorum

Bülent Korkmaz bırakmayacaktı futbolu bak şimdi ne kadar çok işe yarardı. :):troll::asd:

Geri
Üst Alt