STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

birde Hamit ilk onbirde baslamadigi bir mac istiyorum....yine cok istedim :coffee:

bugünde takim kaptani Hakan Balta takimda ilk iki kaptan kadroya giremiyor ne sacma birsey bence selcuk 1.kaptan olsun...

Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat

-----------------Muslera-----------------

Eboue-----Gökhan--------Dany-----Hakan

-----------Hamit--------Selçuk-----------

Burak----------Sneijder-----------Amrabat

-----------------Drogba------------------

Gayet iyi

Hamitle Amrabat yerine Engin Yekta olsa...

Burak sağda oynayıp Hamit 3lü orta sahaya da çekilebilir

Engin 18'de yok, Aydın ve Emre kenarda. Ya sabır :o

O da aklıma geldi fakat zannetmiyorum. Sneijder yerinde oynasın artık yoksa Terim'e gene tepki yağar.

içten içe ben de acaba sneijderi sağda amrabatı solda hamit selçuk ortada yine çift forvet yapar mı diye düşünmüyor değilim. sneijderin arkasına da eboueyi koymuş olur. hakana da amrabat ile yardım getirir. ama istemiyorum öyle birşey umarım 4 2 3 1 oynarız.

bugünde takim kaptani Hakan Balta takimda ilk iki kaptan kadroya giremiyor ne sacma birsey bence selcuk 1.kaptan olsun...

Biraz baya tuhaf olmaya basladi... Tamam adet var takimda en uzun oyniyan oyuncular kaptan oluyor ama ilk onbir1-2 sezon icinde bu kadar radikal bir sekilde degisiyorsa sahada liderlik görevine en cok üstlenen ve sahada olan oyuncu olmasi lazim (ama bizdeki rotasyonda fazla imkan birakmiyor bu konuda)

sanırım engin baytar sezon sonu takımdan ayrılacak

4-3-3 görünümlü 4-4-2 oynayacağız.

Engin'in yaptığı bir hareket bu yılını bitirdi belki kariyerini de bitirecek..

------------------Muslera

---------Eboue - Gökhan - Dany - Hakan

----------------Hamit Selçuk

------------------Sneijder

Burak -- ------------------------------- A mrabat

-------------------Drogba

Biraz baya tuhaf olmaya basladi... Tamam adet var takimda en uzun oyniyan oyuncular kaptan oluyor ama ilk onbir1-2 sezon icinde bu kadar radikal bir sekilde degisiyorsa sahada liderlik görevine en cok üstlenen ve sahada olan oyuncu olmasi lazim (ama bizdeki rotasyonda fazla imkan birakmiyor bu konuda)

hadi birini anlarimda bizde ikiside kadroya giremiyor ne sabri nede hakan balta terim bu ise el atmasi lazim Selcuk 1.Kaptan olsun 2.Sabri olabilir...

Artık schalkenin provasını böyle maçlarda yapalım schalke maçında saçma sapan işler denemeyelim gökhan zanın performansını merak ediyorum umarım kazaya uğratmaz

Muslera

Eboue - Gökhan - Dany - Hakan

Hamit - Selçuk

Burak - Sneijder - Amrabat

Drogba

Fanteziye kaçmazsak en mantıklı diziliş bu olsa gerek. Akhisar maçında Drogba ve Amrabat girdikten sonraki formasyonla çıkıyoruz. Riera'nın son maçlarda yoğun maç trafiğinden yorgun düştüğü çok belli oluyordu, dinlendirmek istemiş olmasını gayet doğal karşılıyorum. Umarım ilerleyen dakikalarda Amrabat'ın yerine dahil olur yine de, Hakan-Riera kanadının nasıl işleyeceğini merak ediyorum doğrusu. Hamit'i sağ kanattan farklı bir pozisyonda izleyecek olmak güzel. Geçtiğimiz haftalarda bunu sıkça belirtiyordum, burada daha iyi bir performans göstereceğine eminim.

Bu maç berabere gibi geliyor bana.

Geri
Üst Alt