Cahit Güngör
Tecrübeli Üye
- 5 Temmuz 2009
- 5.029
- 20
- 1.333
Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray - Orduspor | 20.00 | 25 Şubat
8-0
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
8-0
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 11 : Muslera-Eboue-Gokha-Dany-Hakan-Hamit-Selcuk-Amrabat-Sneijder-Burak-Drogba
Espn brasil kanalını izleyebileceğim yasal bir yer var mı ?![]()
gercek mi?
hamitin orta sahada daha etkili olacağını düşünüyorum. Kanat oyuncusu olarak oynayamıyor şu anda. Kanat oyuncusunun özellikleri hızlı olması dribling yapabilmesi adam eksiltebilmesi. Bunlar hamitte yok şu an maalesef. Orta saha onun için daha uygun.
İŞTE GALATASARAY'IN 11'İ
Muslera
Eboue
Gökhan Zan
Dany
Hakan Balta
Hamit
Selçuk İnan
Amrabat
Sneijder
Burak
Drogba
bu mu cidden
Muslera
Eboue - Gökhan - Dany - Hakan
Hamit - Selçuk
Burak - Sneijder - Amrabat
Drogba
Fanteziye kaçmazsak en mantıklı diziliş bu olsa gerek. Akhisar maçında Drogba ve Amrabat girdikten sonraki formasyonla çıkıyoruz. Riera'nın son maçlarda yoğun maç trafiğinden yorgun düştüğü çok belli oluyordu, dinlendirmek istemiş olmasını gayet doğal karşılıyorum. Umarım ilerleyen dakikalarda Amrabat'ın yerine dahil olur yine de, Hakan-Riera kanadının nasıl işleyeceğini merak ediyorum doğrusu. Hamit'i sağ kanattan farklı bir pozisyonda izleyecek olmak güzel. Geçtiğimiz haftalarda bunu sıkça belirtiyordum, burada daha iyi bir performans göstereceğine eminim.