Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-2-3-1 oynamiyormuyuz renkdas ? Yoksa benmi yanlis gördüm ?
odamda arkama yaslanıp maçımı seyredeceğim. bu arada maç esnasında bozulmazsa eğer görüntü ve yayın kalitesi çok iyi gibi duruyor HD izliyorum renkdaşlar hayatımda ilk defa internetten maç satın altım. biraz önce digiturkplayden maçı satın aldım ve şu an maç önünü de izliyorum. normalde digiturk denen şerefli! kuruma para mara vermem diyordum ama sneijder ve drogba saolsun yedirdiler bunu banaodamda arkama yaslanıp maçımı seyredeceğim. bu arada maç esnasında bozulmazsa eğer görüntü ve yayın kalitesi çok iyi gibi duruyor HD izliyorum
![]()
renkdaşlar hayatımda ilk defa internetten maç satın altım. biraz önce digiturkplayden maçı satın aldım ve şu an maç önünü de izliyorum. normalde digiturk denen şerefli! kuruma para mara vermem diyordum ama sneijder ve drogba saolsun yedirdiler bunu banaodamda arkama yaslanıp maçımı seyredeceğim. bu arada maç esnasında bozulmazsa eğer görüntü ve yayın kalitesi çok iyi gibi duruyor HD izliyorum
![]()

saha yari yariya bos duruyor..