STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Kac haftadir fb hakemle mac aliyor bizide iceden inceden caktirmadan kiyiyorlar.eger bu mactan sonrada yönetim gerekeni yapmazsa birdaha yapmasin.tüp kafa istedigini yapiyor

Hayir bizim tribunde bir kez olsun kufur olmadi biz cok terbiyeli duracagiz elimizden sampiyonlugu alacaklar biz efendiligimzle kalacagiz ..

Yonetim hakem odasi basmadigi surece biz terbiyeli evlat olarak 2ci sirada tarihe gomulecegiz . :)

bu macı cevirirsek net sampiyon oluruz

Aman hocam sneijder i sakın çıkarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iki şahsi hata iki gol hakem iyi yönetmiyor ama bişey diyemezsin sen gol pozisyonuna bile giremiyorsan yapacak bişey yok karşındaki orduspor bişeyler yapman lazım bir tane heycanlandığımız pozisyon yok sonra hakeme ona buna sallamanın da mantığı yok sen gir pozisyonuna at golünü iptal edemez nasılsa atamazsan pozisyona bile giremiyorsan yapacak birşey yok.

Şampiyonluğu hakemler ve futbolcularımızla fenerbahçeye ikram edenlere yazıklar olsun. Bu maçı kaybedersek bu iş biter. Ne kadar sorumsuzca topoynuyorlar anlamıyorum. Burak efendi bu golleri atamayacaksan neleri atacan. Sen benim için golcü falan değilsin. İstersen şampiyonlar liginde 10 gol at.

Çevireceğimize inanıyorum. Yeter ki saçma sapan bi gol daha yemeyelim.

ONU BUNU GEÇELİMDE HAMİT İLE SELÇUK YANYANA ÇOK İYİ OLDU AMRABATTA ÇOK İYİ OYNUYO MAAŞALLAH ÇEVİRİCEZ MAÇI ALLAHIN İZNİYLE KİMSE İNANCINI KAYBETMESİN:ayatollah:

Hamit'te sürekli 11 başlıyor yahu,bıktım.

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

twitterdaki rakip takım taraftarları da cenabet var diyo.belki de olması gereken budur ha.herşeyde bi hayır vardır.biz bu maçı çevricez 2.yarı.

böyle mac görmedim ben ya. adamlar posisyona girmeden 2-0 önde :SS:

Yaziklar olsun ya yaziklar olsun mactan sonra burdayim .. Yensekde yenilsekde bu takima yaziklar olsun bu oyuna yaziklar olsun

Zeminin sorumlusu kim ?

Eksiklerin giderilmesi adına gerekli adımların atıldığını sözlerine ekleyen Sharples, "Yönetim yeni bir ışıklandırma sistemi için sipariş verdi. Mevcut sistemle stadın tamamını ışıklandırmamız 3 günümüzü alıyor. Yeni gelecek ekipmanla bu süreyi 2 güne indirebileceğiz. Biz bu önlemleri yönetime daha önce de ilettik. Schalke karşılaşması öncesinde de uyarılarımız oldu. Ama biz sadece tavsiye verebiliriz" diye konuştu.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

Yemin ediyorum sampiyonluktan gectinlm ilk 2 hayal. Dun feneri izliyorum adamlarin her dksi pozisyon bize bakiyorum koskoca 45 dk 1 tane pozsyon yok.

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

taraftar hala farkında değil sezon başından beri berbat futbol oynuyoruz.ve gitgide daha kötü oynuyoruz. bir maçta yakaladığımız net pozisyon sayısı üç'ü geçmiyor.birde şu uzun top oynama olayı nerden çıktı anlamıyorum geçen yıl ayağa pas yapan orta sahada brbirine yakın oynayıp pas trafiği ile rakibi boğan bir takımdık.bu sene topu alan her oyuncu havadan gönderiyor ileriye ve 10 top atıyorsak en fazla ikisi bizde kalıyor.valahi durum vahim.

bu takımın forma bir engin baytar'a ve melo'ya çok çok ihtiyacı var.

Ulan çevirin şu maçı..Sizde analarına küfür edin sahada şerefsizlik yapın...naparsanız yapın alın şu maçı sevindirmeyin sperm israfı şikecileri....

Bu ne şanssızlık arkadaş ya

Burada bas bas bağırdım bu maçı yenilecez die. Beni dinlemediniz. Kuş yaptınız beni.

Görüyorsunuz.

bu mac gider

cl de almanyada gider

pesinden insallah FATİF TERİM GİDER

LUCESCU GELSİN

Valla maçı gözüyle izlemeyenler çoğunlukta.

Selçuk Schalke maçında defansif olarak çok çabaladı, yaranamadı, keza bu maçta da ortada tek başına savaşıyor, gene de günah keçisi oluyor.

Hele sıfır taktikle, karambole oynadığımız maçta hakeme laf edenler, sanki puanlarımız gaspediliyormuş gibi yorum yapıyor, Hagi-Rijkaard dönemi dahil

bu kadar bilinçsiz, amaçsız top oynadığımızı hatırlamıyorum, Fatih Hoca'nın kendine gelmesi lazım artık.

STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

Olur, rakip oyuncu topu oynamak istedi. Oynadi, kaleci vurusuyla baslamasi lazimdi oyunun. Bu kadar basit.

Sizin mahalle maclarinda boylemi oynaniyordu. Hakeme filan laf varda takim ne oynuyor ona bakin. Su kadro biyle mi top oynar. Hakan bakta aylardir yatiyor hala rezil durumda. Kolla kontrol etmeye calisiyor topu hala da vuramiyor. Kim nerde oynuyr biri soylesin bana da bende bileyim. Aylardir futbol namina bir sey yok takimda. Yazik bizim transfere filan ihtiyacimiz yok ki. Biz cevat gulerdeki takimla sampiyon olduk lucescu k dandik takimla sl de ne yaptiklari belli. Taktik rezil. İkinci yari var daha ama bu oyunla hic bir sey olmaz. Dusme tehlikesi takim var karsinda bir tane pozisyonun yok. Sonuna kadar 4 4 2 devam bakalim. Ne olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt