STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Yekta girebilir belki Amrabat'ın yerine orta sahanın dinamizim kazanması için.

Fatih Terim iki transfer yapinca kadro kuramaz oldu. O transferler yerine stoper-sol bek alsak umut-aydin-amrabat vs. idare ederdi ligde ama bu savunmayla ordu bile hicbirsey yapmadan 2-0 önde..

Hector Cuper gibi bir futbol fakiri bile kenarda gülüyor.

.

F.Terim anamizi agalati............ iskence buna denir!

:sgr:

Re: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Zemin yüzünden kendi sahamizda deplasman muamelesi görüyoruz Yazık.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

aman hocam sneijder i sakın çıkarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimde korktuğum şey bu (bu arada açik ara sneijder gibi bi futbolcu görmedim ben galatasarayda son 10 yildir)

Bu arada hakemin ilk yarıda verdiği tek doğru karar penaltıydı. Geri kalan kararların tamamı aleyhimize..

Penaltı tabii ki değil.

Öncelikli olarak Ordu 'lu oyuncu kendini yere atıyor. Orada hakemin oyunu durdurup sarı kart vermesi gerekirdi.

Devam ettirdi, Hakan yerdeki oyuncuyu ekarte etmeye çalışınca top sekti. Hakan kolunu uzattı topa ama geri çekti. Benim gördüğüm kadarıyla topa müdehalesi yok. Eğer var ve ben göremediysem ilk cümlem geçerli.

Abi ilk cümlen geçerli olsun, hakan 100% topa elle müdahale ediyor.

Madem imparatorsun çevir maçı helal olsun diyelim. Ama sen kulübede oyunu çevirecek bir adam bırakmamışsınki....Bence Drogba hep sonradan girmeli oyuna.

Burak Out Engin In

Hakan Out Riera In

ana avrat düz gectim ilk defa hayatimda... bu ne ya?

Hakem tamam rezalet ötesi maci öldürmekten baska isi gücü yok...ki zaten Demirören ve fenerasyonun bizi baska sekilde durdurma imkanlari yok ama bizim oyuncularda yani... ya akil var mantik var.. oyuna gelmeyin iste.. biraz sabirli oynayin... Eboue sag acik gibi oyniyor.. Drogba ise ne yapacagina sasirmis bir görüntüsü var... takim cok kopuk oynuyor... Ikinci yari da böyle gecer bir sürü faulü vermez hakem...sonra bizimkiler sinirden en az 2 kirmizi yer bu macta.

Bedavadan iki golle yenik durumdayız.Muslera topu ayağından hemen çıkarayım diye topu ağlarında gördü.İkinci golde ise kararı çok manidar buldum.Böyle kolay ve gereksiz penaltı sadece aleyhimize olur.

Medya FENERİ şişirmeye başladı bile. Üst üste bilmem kaçıncı galibiyet diye. Biz de bugün 3 puan alamazsak şu şerefsizlerin neşesine neşe katacaz. Bu maç söke söke bizim OL-MA-LI

Nerde Yekta nerde Engin 4-2-3-1 başlasan ne olurdu saçmalık başka bir şey değil

ama umarım 2. Yarı çeviririz maçı geçen seneki Samsun maçı gibi

Taktik dizilis nadil?

433 dogru mu?

bir solbekle, stoper alsak lig bitmişti.

bu mac gider

cl de almanyada gider

pesinden insallah FATİF TERİM GİDER

LUCESCU GELSİN

komplo teorileri baslasiiinnn ,.. yardirin genclik ... Hic gozunuz gormuyor fenerin ayak oyunlarini gonderin fatih terimi .. Ardindan 2szon sonra lucescuyu gondeririz ... Mourinho gelir onu da gondeririz ..

Eğer bu maç dönerse Samsun maçı gibi olur .. İnanıyorum ama kime inanıcam hıaaaaaaaaaaa

o samsun karsisinda ne yapacagi belli olan takim vardi yalniz.

suan sahada o takim yok.ne yaptigi nasil bir hucum organizasyonu yaptigi belli olmayan takim var.

Top yuzdelerti %60 %40 amma poziyon yok.

Ha belki cevirirz bu oyunlada Ordunun buldugu sans golleri gibi.bakalim.

benim oynadigim amatör takimda bile galatasaraydan cok fazla taktik var,oyun anlayisi var.. vallah isimiz cok zor nereye gittigimiz hic belli degil.. benim yandigim bizim bu salakligimiz baskalarinin orasina burasina yariyor adamlar zevkden sisiyorlardir su an.. fener iyiye biz kötüye gidiyoruz.. :sad007:

Geri
Üst Alt