STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Ve yine yetersiz hakem skandalı.

Oyunu zırt pırt durduran, oynatmayan bir hakem daha. Nedense hep bizi buluyor.

Öyle ucuz fauller verdi ki, oyuncular çıldırdı bizim. (Gökhan yada Selçuk 2nci yarı kırmızı kart görebilir)

Ben böyle saçma maç görmedim arkadaş :SS:

Sneijder ve Amrabat, Selçuk bizim adımıza en iyileri ilk yarının. Kesin çıkar biri içlerinden.

Penaltı tabii ki değil.

Öncelikli olarak Ordu 'lu oyuncu kendini yere atıyor. Orada hakemin oyunu durdurup sarı kart vermesi gerekirdi.

Devam ettirdi, Hakan yerdeki oyuncuyu ekarte etmeye çalışınca top sekti. Hakan kolunu uzattı topa ama geri çekti. Benim gördüğüm kadarıyla topa müdehalesi yok. Eğer var ve ben göremediysem ilk cümlem geçerli.

Boşa kasma abi, buz gibi penaltı, kol topa gidiyor mu gidiyor, gerisi lafı güzaf.

Burak Yılmaz'ı ben neden sevemiyorum ya? İsterse Şampiyonlar liginde en çok gol atan oyuncu olsun ben sevemiyorum bu adamı, sevmek istiyorum ama sevemiyorum. SAHA BERBAT. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda avantajlı olacağımız yerine dezavantajlı oluyoruz futbol oynamıyoruz bu ne rezilliktir arkadaş. Rezillik diz boyu. Sonra vay efendim Yıldırım Derimören. Geçin bunları!

Ya ne meraklıymışsınız Terimin kellesine, Musleranın mallığı olmasa bu maç bu hale gelmezdi bile. Kendi kendimize moral motivasyon bitirdik. Adamın istediği 2 defans olsa böyle mi olur.

Bugün hiçbiri formda değil nerde o schalke maçındaki hırs ve oyun.

Bu kadar insan , ısrarla penaltı yok diyebiliyorsa demek ki benim izlediğim maç başkaymış sağolun arkadaşlar beni aydınlattınız .Gidip pokemonu falan izleyim size iyi seyirler.

Ben Engin ve Sabri'yi özledim arkadas bu sahada birseylere isyan edebilecek gerekirse birine kafa atarak takimi havaya sokan bir adam ENGIN! 18'de bile yok. Hamit ve Hakan gibi iki futbol fakiri oynuyor.

aklıma geçen seneki samsun maçı geldi hadi inşaallah...

sneijder ve drogbanın aklı da karışık.onlar eğer dik durursa maç döner.kendi bacağımıza kurşun sıkıyoruz.buna artık alıştık ha:o

Terim devre arasında soyunma odasında darbe yapmalıydı..Bakalım ikinci yarı iştahla çıkabilecek miyiz..

Penaltı pozisyonuna penaltı diyeni de anlamakta güçlük çekiyorum..

Rakip top yaptırmamak için faul derdinde, zemin zaten topla oynamayı imkansız kılıyor, hakemin vermediği şaka gibi kornerler de var.

Sahaya dizilişimiz de çok enteresan hiçbir taktik sisteme uymuyor, kim nerede belli değil..

Erken gol bulup toparlanmak lazım..

Fark yapıp şampiyonluğu çantada keklik düşünenlere de selam olsun..

herkes çeviririz diyoda nasıl çevrilecek bi anlatıverin..sahadaki oyunla bu maçı bırak çevirmeyi 4 lük oluruz...

AW: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Dünyanin en iyi pas atan oyuncalarindan sneijer forvet arkasi oynamaz..

takimda kafa topu canavari drogba var macta 3-4 orta yok

bencede dogru yoldayiz:banghead:

Fatih Terim hayraniyim ama ikinci yarida Sneijderi cikarirsa süphe etmeye baslarim. yav arkadasim nasil bir defanstir bu. gercekten cok sanssiziz her topumuz direkten döner ,zeminimiz b*k gibi ,kaleci oyunu baslatirken gol olur ne bicim bisey bu ya :@ zaten zemin yüzünden birisi sakatlanicak yakinda sampiyonlugu birakin bilmem kac puan farkla almayi bu gidisle sagolsun hakemlerde cok yardim ediyor kaptiracagiz fenere ..

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

Sampionluk gitti bu sene...............hakem oyunlari ,F.hoca isimizi bitirdi!

Adam takim kuramiyor be......antreman desen -sifir!Sisirme toplarlan oyun oynuyoruz!

BIKTIM LENNNNNNNNNNN!!

:sgr: :sgr:

ARKADASLAR ne hakemi sövcem ya budamı hakem sövcem boyle takıma adam hakeme laf ediyo

AYSAL:Basarılı olamazsak kendim dahil herkes gider basarısız olanları yollarım demisti

Geri
Üst Alt