STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Hocanın 4-4-2 dışında bildiği sistem yok.

BEYLER BU PENALTIYA İTİRAZ EDEMEYİZ SONUÇTA SIYIRSADA PENALTI DİYORSA KURAL PENALTIDIR AMA DÜN Kİ PENALTIYI GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEMELİYİZ!:ayatollah::ayatollah:

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

Danym"i dedi Hakana elle topu al diye yada Gökhan zan mı dedi muslereya selcugun ayagına topu çaptır diye.. TAKIM OYNAMIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.... HAKEME SUC BULMAYIN...

Hakeme suc bulmadim zaten. Defans oyun kuramadigi icin Selcuk yapiyor o gorevi.

Takimin en buyuk sorununu 100x yazdim okumadiysan bir daha yaziyor.

Oyuncularin artik taraftar baskisindan mi bilinmez, hemen golu bulma pesindeler.

FINAL paslariyla, Tek paslarla golu ariyoruz. Halbuki yapmamiz gereken sey sakin kalip bol pas yapmak. Kapis ?

2. yarı erken golle başlarsak döner bu maç ama ilk 15 dk da golu bulmalıyız

engin kadroda yoksa...hakan ve burak çıksın işte.riera ve yekta girsin.

Bu maçı çevirebilirsek şampiyonluğa yüzde 95 inanırım

Şikecilere çalınan penaltıya bak Galatasaray çalınan penaltıya bak... Yürekli Türk hakemleri aynı penaltıyı Kadıköy' de çalar mıydı??

şu maç forumunu dışardan takip ediyordum..

saha ne kadar rezil ise

ne kadar kötü oynuyorsak ise

hakemde kötü ise

şu an forumda kötü... işiniz gücünüz sallamak. sallayın sallayın efendiler.

ordaki taraftara-futbolcuya laf etmenize gerek yok. sizde farklı değilsiniz.

hadi size iyi forumlar...

yazıkkkk

varya GALATASARAYlı taraftarlar yani iyi baba rolune soyunmuşlar geçin bunlarııı hakem tecavüze gelmiş burayaaaaaa değil galatasaray drogba vs barca messi gelse hikaye bu maçı yedirirler mi rekabetsiz lig biter mi sanıyordunuzz bunları kaçtır soyledim yayıncı kurulus ve TFF ilk defa TÜRKlukten utandıgım kurum(TÜRK FUTBOL fenevasyonu) LANET OLSUN LANET OLSUN LANET OLSUN

ADAM İNCE İNCE TEMPOYU DÜŞÜRDÜ YAZIKLAR OLSUN HAKEME VE BURADAKİ HAKEMİ SAVUNANLARAAAAAA

Ynt: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Takimda bi tane iyi oynuyo diyebilecegimiz oyuncu var mi su an

beyler tmm eleştirelim de yanlıs takttik yanlıs kadro diosunuz bugün herkesin istedigi takım ve diziliş var bi öyle bi böyle konusmak saçnma

İkinci yarıda Barcelona gibi hücum futbolu oynayacak olsak dahi saha zemini buna izin vermez.

Çok olağan dışı şeyler olması lazım maçı çevirmemiz için. İnancım sıfır.

STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-1 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

Patanaj cekiyoruz zeminde, o derece kotu..

AslOlanGalatasaray'dir

Buz gibi penaltı sağolsun Hakan yerde yatan adama dahi çalım atamadı arkasından penaltı yaptı

Şampiyonluğu hakemler ve futbolcularımızla fenerbahçeye ikram edenlere yazıklar olsun. Bu maçı kaybedersek bu iş biter. Ne kadar sorumsuzca topoynuyorlar anlamıyorum. Burak efendi bu golleri atamayacaksan neleri atacan. Sen benim için golcü falan değilsin. İstersen şampiyonlar liginde 10 gol at.

Hayırdır hangi şampiyonluğu vermişim şikebahçeye sen kendi antu çöplüğüne geri dön istersen.

keşke bize de beleşten puan etse hakemler.fener 9 puan aldı ne güzel:o

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

Sizin mahalle maclarinda boylemi oynaniyordu. Hakeme filan laf varda takim ne oynuyor ona bakin. Su kadro biyle mi top oynar. Hakan bakta aylardir yatiyor hala rezil durumda. Kolla kontrol etmeye calisiyor topu hala da vuramiyor. Kim nerde oynuyr biri soylesin bana da bende bileyim. Aylardir futbol namina bir sey yok takimda. Yazik bizim transfere filan ihtiyacimiz yok ki. Biz cevat gulerdeki takimla sampiyon olduk lucescu k dandik takimla sl de ne yaptiklari belli. Taktik rezil. İkinci yari var daha ama bu oyunla hic bir sey olmaz. Dusme tehlikesi takim var karsinda bir tane pozisyonun yok. Sonuna kadar 4 4 2 devam bakalim. Ne olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardesim rakip oyuncu oyuna devam etti, ya kaleci vurusu olacakti yada kaleci vurusu baska secenek yok bunun. Top bizden ciksaydi o zaman rakip takima avantaj verilecekti ama top kendilerinden cikti o yuzden avantaj olayi bitti.

STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-1 Orduspor | 1.Y | 25 Şubat

kimse futbolculara laf etmesin asıl sorgulanması gereken yönetimin böyle bir zeminde nasıl olurda onaylar oynamamızı :mad:

Hakem de ne var ki, dogru maci cok durduruyor ama kritik kararlarin hepsi dogru. Böyle her mac hakem'e sallayarak olmaz, biraz da kendi oyunumuza bakalim.

Orduspor'a karsi oynuyoruz, hakem diyip duruyor, hayret..

Geri
Üst Alt