Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat
Hocanın 4-4-2 dışında bildiği sistem yok.
Hocanın 4-4-2 dışında bildiği sistem yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danym"i dedi Hakana elle topu al diye yada Gökhan zan mı dedi muslereya selcugun ayagına topu çaptır diye.. TAKIM OYNAMIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.... HAKEME SUC BULMAYIN...
Şampiyonluğu hakemler ve futbolcularımızla fenerbahçeye ikram edenlere yazıklar olsun. Bu maçı kaybedersek bu iş biter. Ne kadar sorumsuzca topoynuyorlar anlamıyorum. Burak efendi bu golleri atamayacaksan neleri atacan. Sen benim için golcü falan değilsin. İstersen şampiyonlar liginde 10 gol at.
hakan,burak ve hamit çıkmalı.riera,yekta ve engin girmeli.bu takım şampiyon olmalı bu sezon.
Sizin mahalle maclarinda boylemi oynaniyordu. Hakeme filan laf varda takim ne oynuyor ona bakin. Su kadro biyle mi top oynar. Hakan bakta aylardir yatiyor hala rezil durumda. Kolla kontrol etmeye calisiyor topu hala da vuramiyor. Kim nerde oynuyr biri soylesin bana da bende bileyim. Aylardir futbol namina bir sey yok takimda. Yazik bizim transfere filan ihtiyacimiz yok ki. Biz cevat gulerdeki takimla sampiyon olduk lucescu k dandik takimla sl de ne yaptiklari belli. Taktik rezil. İkinci yari var daha ama bu oyunla hic bir sey olmaz. Dusme tehlikesi takim var karsinda bir tane pozisyonun yok. Sonuna kadar 4 4 2 devam bakalim. Ne olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk