STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Bizimkadar yumasak takim bu ligte yok!Bu Selcugada artik tepem atti...........gitsin otursun azcik yedek kulubesinde!

SAMPIONLUK BUGUNDEN OTE KIMSE BEKLEMESIN........IKINCI OLURSAK KICIMIZI TAVANA VURACAZ!

:sgr:

Fatih Terim düşmanları şu maçtan sonra burada olun size iki çift lafım ben diyeceklerimi diyeyim de isterlerse bana 10 yıl myc versinler yeter ki burada olun.

Arkadaş bir tutturmuşsunuz zemin diye.Tamam zemin BERBAT...Ama rakip takım nerde oynuyor, onlar başka sahada biz başka sahada mı?

Takım top falan oynamıyor...Kanatlarda adam yok!!!Kanatlardan gelemiyoruz

onlarin fener teyzesi ortada dolanan hakem diye tabir etimi bir sahis var onu da oynatiyorlar ..

Sivas ve Kasimpasa'nin cumartesi ve pazar acik acik dogranmasindan sonra bu macta da ucuz bir hakemi vermisler, mactan önce okadar dile getirdik dikkat edelim diye, riskli oyun yok dengeli oyun oynayalim diye ama sahaya cikan kadro zaten felaket.. Yazik günah! Allahim güldür yüzümüzü

Zemin kotu, oyuncular isteksiz, taraftar yok... Zor ceviririz.

olur futbolda hatalar ilk gol olacağı varmış ayrıca biraz el insaf be ilk yarının en etkili ismi amrabat Allahın Ergenleri :mad:

Cumartesi günü beşiktaş-sivas maçını dünde fener-kasımpaşa maçını izledikten sonra, dün akşam foruma senoryaya göre bu gün puan bırakmamız lazım demiştim.Aynen çıkıyor, inanmayan fener başlığındaki yazıma baksın.

Şaşırdık mı tabiki hayır.Ama musleraya helal olsun hakemin işini kolaylaştırdı :), bu hakem 1 atsak 2 yedirtecekdi zaten.

Sene başından beri ligde 1 maç bile doğru düzgün top oynamadık...bu maçta da öyle...hakem makem hikaye....

yani cidden anlayamıyorum böyle bir kadro nasıl 2-0 yenik durumda ve pozisyonu yok.ayıp be

Re: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Böyle bir zeminde oynayarak daha çok kafamızı ağrıtırız.

Adamları gaza getirdik şu maçı alırsak büyük iş yaparız

Eboue denen adamın hiçbir halt yediği yok Sabri'nin ölüsü yeter..

Bizimkadar yumasak takim bu ligte yok!Bu Selcugada artik tepem atti...........gitsin otursun azcik yedek kulubesinde!

SAMPIONLUK BUGUNDEN OTE KIMSE BEKLEMESIN........IKINCI OLURSAK KICIMIZI TAVANA VURACAZ!

:sgr:

KARDEŞ SENDEN İŞKİLLENMEYE BAŞLADIM:mad:

Bu maç dönmeli arkadaşlar dönmeli öyle yada böyle...

Drogba cikar, Umut girer, bunu bekliyorum hocadan.

Geri
Üst Alt