STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Önde pres yapamamızın tek sebebi savunmadır.Adamlar kale önünde bekliyorlar.

Drogba 50 metrede presmi yapacak?

Kesinlikle katılıyorum bence en büyük problemimiz bu alan daraltıp oyunu 40 - 50 metreye sıkıştırmazsan Drogba Sneijder gibi adamlar yürüyormuş gibi görünür.Stoperler kale önünde yetmiyomuş gibi selçukla meloda stoperlerin arasında.

Galatasaray içeride dişarida basmayacaksa futbol oynamayacaksa varsin şampiyon olmasin bize ruh lazim ruh ...!

Erkan diye biri madara etti sağ tarafı. Kimmiş bu adam, neyin nesiymiş ? Hep mi böyle oynar, üç kişinin arasından mı çıkar ? Şeytan gibi.

Hürriyet hayatının macı oynadı resmen...

Birazdan da enginciler çikar ortalik şenlenir burada galatasaray dan bahsediyoruz millet ama engin diyo ya bi yürü git arkadaşim ya

O degil de bu mac bana resmen BAM Dönemini hatirlatti...

-.-

keşke yenilseydik.eskişehir haketti.

valla yarın fener puan kaybetsede bu takım böyle oynarsa işimiz çok zor arkadaşlar malasef çok ruhsuz oynuyoruz illa gol yemek mi lazım oynamak için hoş son dakikada o golu yesek çıkartamazdıkta çeki düzen verilmeli yoksa elimizde ligi veririz

Olacak böyle maclar beyler,abartmayin,büyük ihtimal karli bir hafta gecirecegiz.

Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

NOLDU HAMİTE LAF EDENLER NOLDUUUUU!

MESSİ aydın GELDİ KURTARDI DİMİ MAÇI??

Yarın berabere biterse 1 puan aldık denebilir ama şu an kaybedilen 2 puan gözü ile bakıyorum açıkçası.

Orta saha orta saha.Bu tip zorlu deplasmanlarda orta sahayı kalabalık tutacaksın arkadaş.Fatıh hocaya acaip uyuz oluyorum bazen.Bunun gibi zorlu maclarda tek forvete dön artık.Ya burağı yada drogbayı kes.Bu kadarda olmaz artık ya.lig basından beri şu olayı anlamadı hala.Selcuk tek basına kalıyor.Zaten melo bitik.Bide gitti umıt hoca meloyu cıkarıp aydını soktu.İiyce mıctık sonra.Şu 4 4 1 1 ı oynamak bu kadarmı zor ya.Siniriminden kumandayı kırdım.

Es-es deplasmanından 1 puan iyidir.

bu kadar parayı eskişehirspora madara olmak için harcadıklarını bilse yönetim inan harcamazdı

Rezil ötesi bir futbol oynadık.1 puana sevindim.Takım adam akıllı top oynamıyor.

SEN KES SESİNİ ULAN KLAVYE BAŞINDA MI ERKEKLİĞİNİZ TUTUYOR:mad::mad::mad::mad::mad:

ne var sabahtan beri kötüydük rezildik,bizde izledik macı,ne anlatıp duruyosun salak herif,herkesin canı sıkkın burada,artislik yapma,uzatma...

ŞU TAKIMDA BİR TANE FUTBOLCU VAR O DA SNEİJDER GERİSİ 3 TANE ARD ARDA TOP YAPAMIYOR(DROGBA İLE BURAK HARİÇ ZATEN TOPU ORAYA KADAR GETİREMEDİLER O YÜZDEN ONLARI GÖREMEDİM) BİR TANE ERKAN ZENGİN BÜTÜN TAKIMLA DALGA GEÇTİ SELÇUK MELÇUK HİKAYE AVRUPA DA BİR MAÇA ÇIKSIN SELÇUK BENDE GÖREYİM:mad::mad:

biraz daha büyük yaz okunmuyo selçuk melçuk hikaye ? ezikbahçeyi seçmedi diye kuyruk acısı var bazı insanlarda :asd:

Geri
Üst Alt