STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Es-es ciddi rakip bir kere hücum gücü olarak ordu gibi zayıf kalmaz... Necati-Kamara ve özellikle de Erkan Zengine dikkat etmek lazım.. Topa sahip olmamız yetmiyor maalesef maçlarda..İleride topu efektif kullanıp savunmada geçen haftaki saçmalıkları yapmazsak kazanırız.

sezon başından beri iyi futbol oynamıyoruz. zaten deplasmanlarda zorluk çekiyorduk, şimdi bu sistem ne olmalı,kim nerde oynamalı karmaşası yüzünden bu maçı da oldukça sıkıntılı görüyorum. defansif olarak inanılmaz kötüyüz, ligin en kötü takımlarından bile birer ikişer gol yeme gibi bir alışkanlığımız var. sneijer,drogba burak üçlüsü hücum anlamında inanılmaz zenginlik katarken, defansif anlamda bizi bitirebilir, heleki üst düzey takımlar yada hadi üst düzeyi bıraktım, ligde eli yüzü düzgün herhangi bir takım karşısında bile ciddi kayıplar verebiliriz. o yüzden bu maç inanılmaz derecede zorlu ve olası bir puan kaybının olacağı bir maç gibi görünüyor

Ordu maçında 2. yarıdaki ruh, mücadele olursa rahat kazanırız.

Fatih Terim,

oynadığımız çağdışı doldur-boşalt futbolundan ne zaman vazgeçecek ?

Hasan ile Ümit'de mi bu kötü gidişatı göremiyor.

o zaman barcelona neden pasla geçemedi milanı. adamlar 11 kapanınca ya topu ayağında iyi tutAN 2 3 ADAMI AYNI ANDA EKSİLKTEBİLEN oyuncuların olacak ya da uzaktan şut ve doldur boşaltla kaleye gideceksin. bir de biz türkler çok disiplinli insanlar değiliz her işe duygularımızı katıyoruz hal böyleyken ne yapılabilir:b5:

CL'de pas yapmayan ve doldur-boşalt oynayan tek takım kaldık.

sezon başından beri iyi futbol oynamıyoruz. zaten deplasmanlarda zorluk çekiyorduk, şimdi bu sistem ne olmalı,kim nerde oynamalı karmaşası yüzünden bu maçı da oldukça sıkıntılı görüyorum. defansif olarak inanılmaz kötüyüz, ligin en kötü takımlarından bile birer ikişer gol yeme gibi bir alışkanlığımız var. sneijer,drogba burak üçlüsü hücum anlamında inanılmaz zenginlik katarken, defansif anlamda bizi bitirebilir, heleki üst düzey takımlar yada hadi üst düzeyi bıraktım, ligde eli yüzü düzgün herhangi bir takım karşısında bile ciddi kayıplar verebiliriz. o yüzden bu maç inanılmaz derecede zorlu ve olası bir puan kaybının olacağı bir maç gibi görünüyor

Haklı olabilirsin. ancak bu dediğini sadece süper lig için diyorsun değil mi?

Bu sezon şampiyonlar ligi maçlarında (schalke hariç) bence çok kaliteli futbol oynadık buna kaybettiğimiz manu maçıda dahil.

ve bu sezon süper lig'de derbilerde çok iyi bir futbol oynadık. Derbilerin yanı sıra üst sıralara mücadele eden takımlara karşısında da güzel futbol oynadık.

Bizim takımın bence en büyük hatası takım seçiyorlar. Eskişehir maçını emin olun ciddiye alıp oynayacaklar ve ben güzel bir futbol bekliyorum.

Ama yine de her türlü sonuç beklenir o maçtan.

Biraz da inanc ve motivasyon sart böyle deplasmanlardan galibiyetle dönmek icin.

Eskisehirspor gercekten iyi futbol oynuyor ve cok iyi takim. Ersun Yanal düzeni oturttu ve cok basarili su anda.

Ama bazi maclar vardir ki sampiyonlugu getirir. Orduspor maci sampiyonluk kapisini araladi, Eskisehir maci da acacaktir.

Schalke´yi eleyecegim diyen takim, Eskisehir´i de yenmeli

zor bir mac olacak gibi görünüyor.. Semih sakat Dany ise cezali durumda.. Orduspor macinda Gökhan Zan iyi mi oynadi kötü mü oynadi göremedik adamlar kalemize gelmeden iki gol yedik :D Eskisehir gercekten iyi bir takim insAllah yeneriz..

2008-2009 Eskişehirspor 4 - 2 Galatasaray

2008-2009 Galatasaray 0 - 1 Eskişehirspor

2009-2010 Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor

2009-2010 Eskişehirspor 2 - 1 Galatasaray

2010-2011 Eskişehirspor 1 - 3 Galatasaray

2010-2011 Galatasaray 4 - 2 Eskişehirspor

2011-2012 Galatasaray 2 - 0 Eskişehirspor

2011-2012 Eskişehirspor 0 - 0 Galatasaray

2012-2013 Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor

Adamları son 9 maçta 3 kez yenebilmişiz. Onlar da tarihin en ruhsuz, en dandik denebilecek kadrosuyla 2 kez. Bir de tamamen yenilenmiş ve henüz oturmamış bir kadroyla (Geçen sezon 4. hafta maçı) yenmişiz.

Yani Eskişehir'i yenmek için biraz ruhsuz biraz da oturmamış bir kadroyla oynamak lazım :)

2008-2009 Eskişehirspor 4 - 2 Galatasaray

2008-2009 Galatasaray 0 - 1 Eskişehirspor

2009-2010 Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor

2009-2010 Eskişehirspor 2 - 1 Galatasaray

2010-2011 Eskişehirspor 1 - 3 Galatasaray

2010-2011 Galatasaray 4 - 2 Eskişehirspor

2011-2012 Galatasaray 2 - 0 Eskişehirspor

2011-2012 Eskişehirspor 0 - 0 Galatasaray

2012-2013 Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor

Adamları son 9 maçta 3 kez yenebilmişiz. Onlar da tarihin en ruhsuz, en dandik denebilecek kadrosuyla 2 kez. Bir de tamamen yenilenmiş ve henüz oturmamış bir kadroyla (Geçen sezon 4. hafta maçı) yenmişiz.

Yani Eskişehir'i yenmek için biraz ruhsuz biraz da oturmamış bir kadroyla oynamak lazım :)

o zaman hakan balta sart :)

ALMALIYIZ ALACAĞIZ:ayatollah:

Bu mac rakiblerimizi iyce piskolojik baski altina almak adina cok önemli puan farki kuslarla 9 puan oldugu anda kendi kendilerine yikilirlar bu baski altinda.

kargalar zaten bu ligi ilk 3 icinde bitirirseler büyük basari elde etmis olurlar bu kadrolari ile.

123277.png

Bu maçı da Allah ın izniyle kayıpsız atlatalım inşallah.

Drogba Burak Amrabat Selçuk ve Sneijder sahada olursa kazanırız.

Drogba Burak Amrabat Selçuk ve Sneijder sahada olursa kazanırız.

Katılıyorum ve 6. yabancı hakkımızı melodan yana kullanmalıyız bence 4 2 3 1 gerideki 2 liyi Melo ve Selçuk inanın çok iyi oynayacağını düşünüyorum aksi takdirde çok boşluk veriyor takım Selçuk İnana kalıyor bütün yük.

Eboue reyis te ne yazık ki sabriye bırakacak yerini hiç istemesem de böyle olacak bir ihtimal bek olarak hamitin oynaması olabilir ama eskişehirin sol kanadının kaliteli isimlerden oluştuğunu hatırlıyorum dede ve erkan zengin gibi yanlışım varsa düzeltin,Hamiti zorlar bu isimler.

Katılıyorum ve 6. yabancı hakkımızı melodan yana kullanmalıyız bence 4 2 3 1 gerideki 2 liyi Melo ve Selçuk inanın çok iyi oynayacağını düşünüyorum aksi takdirde çok boşluk veriyor takım Selçuk İnana kalıyor bütün yük.

Eboue reyis te ne yazık ki sabriye bırakacak yerini hiç istemesem de böyle olacak bir ihtimal bek olarak hamitin oynaması olabilir ama eskişehirin sol kanadının kaliteli isimlerden oluştuğunu hatırlıyorum dede ve erkan zengin gibi yanlışım varsa düzeltin,Hamiti zorlar bu isimler.

Melo'nun cezası bitti mi? Ben Sabri'nin ilerde oynaması taraftarıyım şahsen. Hamit Sağ bek oynayabilir.

muslera

sabri semih gökhan riera

melo selçuk

burak sneijder amrabat

drogba

bu ilk onbir ile çıkacağımızı düşünüyorum. umarım kötü oynasak bile kazanırız. sonra bjk ile fb birbirini yesin.

Amrabat cezali degil mi? Ordu macinda sanki spiker Amrabat cezali duruma düstü dedi diye hatirliyorum.

Geri
Üst Alt