Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart
Bizden biri atılmasa bari.
Bizden biri atılmasa bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende.. cok gollü bir mac bekliyorum
Gordugum kadariyla endiseler Galatasaray 'in ku oturtamamis olmasi yada rakibin gucu uzerine degil. Tamamen ligimiz gercegi ve bizi kiymak icin sinsi sekilde hareket eden kurumlar uzerine.
Ben Galatasaray'in Drogba etkisi ile maci alacagi dusuncesindeyim. Eskisehir de kim oluyor biz oynadiktan sonra?
Ordu maçında drogba pek etkili olmadı tek başına 2. yarıda takım etkisini arttırınca oldu ancak.İleride koşup basmıyor.Benim korkum ordu maçı gibi bir diziliş ile çıkarsak es es affetmez.Umarım bu cezalar takımın kaynaşmasına ve hırslanmasına neden olmuştur yoksa ruhsuz bir futbol oynarsak kesin yeniliriz.
Ordu maçında drogba pek etkili olmadı tek başına 2. yarıda takım etkisini arttırınca oldu ancak.İleride koşup basmıyor.Benim korkum ordu maçı gibi bir diziliş ile çıkarsak es es affetmez.Umarım bu cezalar takımın kaynaşmasına ve hırslanmasına neden olmuştur yoksa ruhsuz bir futbol oynarsak kesin yeniliriz.
onu umut fln yapsin sen hic haginin ronaldinhonun zidanenin ilk yarida ileride kosup bastigini gordunmu?
sen hiç chelsea maçlarını izledin mi Drogba varken ?
Sezonun lig için en önemli maçı olduğunu düşünüyorum, kazanırsak %90 şampiyonuz. Bu Allah'ın belası Eskişehir hep çelme taktı bize bu güne kadar, tokatlamak lazım.
ironi budur herhalde sen izledinmi hic?
drogba nezaman deli gibi pres yapmis chelsea'de