STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Bu sefer Hamit ve Amrabat'ın yerine Engin oynasın.

--------------muslera-------------

eboue---semih---gökhan--h.balta

-----------melo---selçuk----------

burak-------sneıjder---------riera

--------------drogba--------------

hamit kulubeye.inşaallah riera önde oynar arkasında hakan balta. kanat çok sağlam olur böyle. sabri yedekte kalmalı, o sonradan girdiğinde iyi bi itici güç oluyor

STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

bu maç en kritik ve zor maçlardan biri olacak umarım galip geliriz.

Fener macina kadar en zor macimiz bu.

BJK-FB derbisinin olduğu hafta ligin en zor deplasmanından galip ayrılırsak çok öne geçeriz psikolojik olarak.

Bu haftayi rakiplere göre karli gecirirsek yüzde 95 sampiyonuz,ben bu macin cok zor gececegini ve puan kaybedegimizi düsünüyordum ama dünkü geri dönüs futbolculari müthis bir havaya sokmustur ,büyük ihtimal kazaniriz.

--------------muslera-------------

eboue---semih---gökhan--h.balta

-----------melo---selçuk----------

burak-------sneıjder---------riera

--------------drogba--------------

hamit kulubeye.inşaallah riera önde oynar arkasında hakan balta. kanat çok sağlam olur böyle. sabri yedekte kalmalı, o sonradan girdiğinde iyi bi itici güç oluyor

Nasil bir dizilisle cikacagimizi bilmem ama bu dizilisle cikmaacagimiz kesin.

Biraz iddialı olacak ama bu maçı kazanırsak, şampiyon olamamamız mucizelere kalır..Kısaca Eses'i yen işi bitir..

febe den daha önemli bir deplasman.

Tek isteğim saraçoğlu na şampiyonluğu garantileyip gitmek, stressiz bir şekilde stadın angutlar tarafından nasıl paraçalanıp, yakıldığını seyredeceğiz.

4 puan farkla gidip orada şampiyon olmak harika olurdu.

Bosuna stress yapiyorsunuz.. bu mac 3 veya 4-1 bizim.. bu maci ayni gecen sene sivas macina benzetiyorum.. ozamanda deplasman maci ve sivas iyi yerlerde (suanki Es Es gibi) yok kesin puan kaybedecegiz yok su olacak yo bu olacak..

Agalar, siz boyle maclardan korkmayin.. asil dipe vurmus takimlardan korkun..kapanan takimlardan korkun.

Es Es kapanan takim degil ve gayet gzl oynuyorlar.. Cok kaliteli mac olacak ve biz kalitemizle bu maci alacagiz. Tabiiki Hocam yine kadroda sacmalamazsa..

Şikeli sezonda Eskişehir,Fenere karşı maçı satıp,Trabzona karşı inanılmaz mücadele etmiş şampiyonu belirlemişti.O yüzden bu maç çok önemli bütün umutları Eskişehir adamların.Kazanırsak kendileri de artık işin bittiğini kabul edecek.

Rakiplerin hakem hatalarıyla kazanmasıyla strese girmiştik ve Ordu maçında çok zorlanacağımızı düşünmüştüm.Bu maçta da tam tersi rahat bir galibiyet alırız.Eskişehirin defans hattı fizikli kafa toplarına hakim olsa da çok ağırlar ve araya çokça adam kaçırıyorlar.Kayseri maçında çok net gözler önüne serildi bu olay.Burak ve Amrabat maçın adamı olabilirler.

Hey allahim, Eboue bir mac kotu oynadi diye hemen sabriyi koyanlar var.. daha sezon basinda gitsin diye yirtinanalar vardi..

Eboue nin bu seneki dususu kesinlikle Hamitden kaynaklaniyor..

Bu hafta Allahtan danny de yok. Gorun bakin, bu hafta hoca danny ve hamiti oynatmasin takim nasil bir anda sahlanacak. belki sezonun en gzl futbolunu gorecegiz...

Gokhan bu Dannye bin ceker.. Ben boyle duz boyle gereksiz adam gormedim..Fatih hocanin burda ne kadar yanlis transfer politikasi oldugunu gormus olduk...

Hoca transfer yapamiyor.

Nando, Eboue, Semih, Zan, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak, Drogba...

4-3-3 mü, 4-5-1 mi, 4-6-0 mı, ona hoca karar verir ama bence tam anlamıyla uyumlu bir takım oldu. Bek, defansif orta saha, ileri uç oyuncuları...

Her şey kararında bana göre.

Re: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Schalke maçına kadar Eboue tekrar takıma kazandırılmalı. Sabri ile bir yere kadar, tamam iyi mücadele ediyor ve şu an için Eboue'den daha iyi gözükse bile CL maçında tel tel döküldü.

İyi bir zeminde oynayacağız en azından.

Allahini seven Hamit Altintop'un 11 baslamasini engellesin.

Muslera

Eboue Gökhan Semih Riera

Burak Yekta Selcuk Nordin

Sneijder

Drogba

Yedekler: Eray-Sabri-Melo-Engin-Aydin-Umut-Elmander

Nando, Eboue, Semih, Zan, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak, Drogba...

4-3-3 mü, 4-5-1 mi, 4-6-0 mı, ona hoca karar verir ama bence tam anlamıyla uyumlu bir takım oldu. Bek, defansif orta saha, ileri uç oyuncuları...

Her şey kararında bana göre.

Ya Allah bismillah hücuuuuuuum diyorsun yani :) Heyecanlandirmiyor degil yani. Ama Eskisehir yumusak bir rakip bulacak olursa, affetmez.

Bu kadronun nasil oynayacagina bagli acikcasi.

muslera

eboue-semih-gökhan-riera

melo-selçuk

sneijder

burak-drogba-amrabat

Eskisehir'in muhtemel onbiri.

Boffin

Akaminko Servet Diego Dede

Veysel Hürriyet Alper

Kamara Necati Erkan/Tello

Akilli oynarsak cok rahat galip gelebiliriz bu deplasmanda. Savunmasi cok kötü cünki özellikle stoper ve kalecisi berbat

Geri
Üst Alt