STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

drogba değilde keşke selçuk vursaydı.

Takımda olmaması gerek oyuncular var. 1. sınıf topçularla 3.sınıf topçuların çatışmasını izledik kendi takımımızda.

0-0 bizim icin gayet iyi oldu, EsEs kazanmayi hak etmisti.

Bence 4-1-2-1-2 oynayalim artik.

maci izlerken utandim

Selçuk nası vurmaz o topa yaa yazıklar olsun,Fener olsa atardı bu frikikte golü alırdı 3 puanı.Eski köye yeni adet niye ?? Niye Selçuk vurmaz niyeee ??

Hamite laf söyleyenler alın hamitsiz galatasaray

bugün kaybetmediysek bu Allahin takdiridir.

Beylerimiz futbol oynamaya tenezül etmedi, allah da bizi korudu, son dakikalarda kacan eskisehir golleri diyorum baska bisey demiyorum.

Bu Futbolla cerkzeköyspora da gol atamayiz. Rezalet bir Galatasaray vardi sahada, muslera disinda. Kalecinin en iyi olan bi mactan fazla bahsetmemek gerek zaten.

Cok büyük Sikinti var.

bunun rüyasını görmüştüm rüyamda 1-1 diye vasat bir oyun ortaya koymuştuk yine ucuz yırttık

erkan denen adam dalga geçti bizim topcularla böyle rezalet oyun oynayacaksa bu takım yuh yani yazık

Terim şaklaban melosunu da alıp gitmeli.Galatasarayı bu kadar aciz oynatma hakkına sahip değil.2 pas yapamıyor takım.2 kuruşluk adamlar galatasarayla dalga geçiyor maç içinde.Maç rakibin hakkıydı.Bizde tek şey vur ileri drogba belki topu indirir bizim adamlara gelir de pozisyon olur diye bekle.Tamamen rezillik.Takımda hiçbirşey yok.

ya bi git Drogba ya

Selcuk varken sen anca antrenmanda kullanabilirsin

ALLAH AŞKINA O MELO HAYRANLARI HADİ GELİN BENİMLE MELOYU TARTIŞIN YA HADİ YA BEKLİYORUM HERKESLE TEKER TEKER KONUŞACAM HADİİ ŞU TAKIMIN HEPSİNİ TOPLASAN SNEİJDERİN SAĞ BACAĞI ETMEZLER YOK SELÇUKMUŞ YOK BİLMEMNEYMİŞ SELÇUK SELÇUK DEDİĞİNİZ ADAMIN YARIN NE YAPTIĞINI BURAYA VİDEOYLA EKLEYECEM :mad::mad::42::ka10::31:

sen ne diyon.sut cekememişiz hala melo selçuk diyosun.

Şu alınan 1 puana yatıp kalkıp dua etmemiz lazım, başka da bir şey değil. 1 puanı hak ettik diyen biri daha çıkmaz şu forumdan. Bir daha bu rezilliğe tanık olmayız umarım.

Eğer Drogba her topa atlıyorsa Hamit gibi , Melo gibi bu tarz konularda mütevazi oyuncularımız olduğu icin şükür etmemiz lazım

bu 1 puan varya bu 1 puan altin degil pirlanta degerinde bu kadar kotu oyunmisken eskisehir gibi bir deplasmanda.. olayin bu tarafinden bakmak gerekir kotu oyuna hicbirsey demiyorum 3 gun onca schakle maci var kafalari o macta olmus olabilir

Schalke maci on (!) gün sonra.

Tamam kötü oynadikta,Eskisehirde dört dörtlük futbol oynadi,yenilmememiz cok önemliydi,buarada Gökhan Zan bu formayi hak ediyor.

niye drogba atti diyo millet selcuk kullanip kacirsa yada sneijder yine ayni seyler soylenicek

bizden bi halt olmaz arkadaşlar, acı ama gerçek bu malesef. schalke 4 ler bizi. ligdede tamamen fenerin mallığına bağlı şampiyonluk. bu kadar net konuşuyorum

Kes sesini kuş.

Moderatörler göreve, ezik bir kuş yakaladım.

Geri
Üst Alt