STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Haydi aslanlar.Bu maç şampiyonluk yolunda kaderimizi çizmeye başlayacağımız maç.Bu maçın lig standartlarında Schalke maçı kadar önemli olduğunu düşünüyorum.Dualarım sizinle aslan yürekli futbolcular.

SALDIR CİM-BOm-BOM:ayatollah::ayatollah:

Maçı kazanıp, yayıncı kuruluşa ve basın toplantısına cıkacak futbolcuların hepsi tek bir sözde birleşip, maçı haksız yere ceza alan Hocamıza hediye ederiz demelerini istiyorum

annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maç var yine kaçın kaçın bu takım üst üste 4 galibiyet alırsa ölür.rakiplere çalışmalı.

Maçtan cok nasıl bir mekanizma kurucaz acama irtibat icin onun merakı icindeyim:o

Es-Es'te Dede sakatmış diyorlar. Doğru mu acaba?

Biletimizi aldık maç saatini bekliyoruz dört gözlee :troll:

Kazanacağız bu maçı. Eskişehir çok kötü bu yıl kendi sahasında. 10 kişilik fener'i bile yenemediler.

Keske bize karşıda fenere oynadıkları gibi oynasalar.....

zanetmiyorum. bunlarin basinda ersun yanal oldugu sürecde hem bize karsi hemde trabzona karsi real madrid havasinda cikiyorlar

Sezonun en zor maci benim gözümde. bu maci 3 puan ile kapatirsak bu sezon tüpcü ile kuslar müsait yerlerine motor taksa yine yetisemezler bize nede engel ola bilirler kolay kolay. cok önemli bir mac

zanetmiyorum. bunlarin basinda ersun yanal oldugu sürecde hem bize karsi hemde trabzona karsi real madrid havasinda cikiyorlar

Sezonun en zor maci benim gözümde. bu maci 3 puan ile kapatirsak bu sezon tüpcü ile kuslar müsait yerlerine motor taksa yine yetisemezler bize nede engel ola bilirler kolay kolay. cok önemli bir mac

Hocam zaten oyle olucak. Ben bu sehırde 20 senedir oturuyorum her sene aynı terane, ama takımda degılde sorun baştakiler de ersundan once H.Ü gibi bi şeref yoksunu mafya bozuntusu bi insan yonetıyor kulubu. eskısehırın kendı taraftarı bile illet etti ama adam kulubu kendi emellerine alet etmeye devam ediyor. Kımse kusura bakmasın ama ben burda 2 puan bırakıcaz gözüyle gidicem maça umarım yanılırımda kazanır, şampiyonlugu bi nevi ilan ederiz..

Dede ve Servet sakat diyorlar.

Tello cezasını kupa maçında çektiği için bize karşı oynayabiliyor

Deplasman karnemize baktığımda içim kararıyor, hele hele oynanan oyuna baktığımda kapkara oluyor. Bu maçta yüksek ihtimal 2 puan bırakırız, olurda 3 puanı alırsak Şampi.... diyebiliriz.

İlk olarak deplasman performansımızdan, son olarak hakemden çekiniyorum umarım kazanırız ve emin adımlarla yolumuza devam ederiz.

1-0 olsun bizim olsun

Bakalım bugün TFF hangi oyuncumuza sataşacak

Özledim :sad007:

Ordu macinin ikinci devresi gibi oynarsak cok rahat geceriz bu maci.

Tarihinin en iyi kadrosunu bulmuş, koskoca Galatasaray Eskişehir den çekiniyor. :) Ne komik.

Tarihinin en iyi kadrosunu bulmuş, koskoca Galatasaray Eskişehir den çekiniyor. :) Ne komik.

sadece iyi kadroyla maç kazanılmıyor renktaş.. Şampiyonluğa giden yolda önemli bir hafta, tedirginlik var tabiki, futbol bu ne olucağı belli olmaz.

Bu sezonun en kritik maçı bence ve hatırladığım kadarıyla deplasmanda eskişehiri yenemiyoruz.3 puan alırsak şampiyonuz haydi aslanlar alın bu maçı

Geri
Üst Alt