STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

hala kağıt üstündeki kadroya bakıp, büyük konuşanlar var.

ayrıca çekindiğimiz söyleyen kişi selam olsun sana, komik olan neyse...

ordu maçı gibi sallamayın biraz sakin olun, sinerji yaratın. kolay maç değil.

iyi top oynamasaksa skoru bulan ve puanları alalım yeter. zor deplasman.

eğer taktik olarak es es üstümüze çekersek. drogba-snejder ile çok pozisyona sokar pasları ve top tutmaları ile.

drogba şu anda tam anlamı ile pasör gibi biraz. zor maç olacak.

kadro ne olursa olsun, oyunculara sallamayın hemen. kahveye çeviriyosunuz bazıları.

kötü takım oyununa değil burdaki yorumlara acayip sinirleniyorum bazen.

sakin biraz...

Es-Es'te Dede sakatmış diyorlar. Doğru mu acaba?

Eskişehirspor (3 Sakat, 0 Cezalı)

Pozisyon

11

Yedek

Gol

Sarı

Kırmızı​

flag_brazil.png

Dede

Defans

34

33

0

1

3

0​

Diz Bağlarında Problem

flag_turkey.png

Servet Çetin

Defans

31

31

1

2

3

0​

Şüpheli

flag_turkey.png

Mehmet Güven

Ortasaha

25

11

10

0

0

0​

Şüpheli

Bülent Yıldırım iyi maç yönetir. hatta bize penaltı bile verebilir.

Yaw nasıl rahat konuşuyorsunuz en son ne zaman bu deplasmanda galip gelmişsin birde tüm unsurlar sana karşı savaşırken.

Bizim takımı kendi sahamızın ortası ile orta yuvarlağın rakip yayı arasına dizeceksin ortasahayı geçmelerine izin vermeyeceksin. Bu durumda illaki açık verecekler ve sneijde-burak-drogba birisi bir gol sıkıştırır. Biraz kontra atak takımı oynamamız lazım ve bu taktiği s04 maçında da aynı şekilde uygulamalıyız.

Yaw nasıl rahat konuşuyorsunuz en son ne zaman bu deplasmanda galip gelmişsin birde tüm unsurlar sana karşı savaşırken.

Bizim takımı kendi sahamızın ortası ile orta yuvarlağın rakip yayı arasına dizeceksin ortasahayı geçmelerine izin vermeyeceksin. Bu durumda illaki açık verecekler ve sneijde-burak-drogba birisi bir gol sıkıştırır. Biraz kontra atak takımı oynamamız lazım ve bu taktiği s04 maçında da aynı şekilde uygulamalıyız.

benim hatırladığım en kötü sezonumuzda (2 sene önce) 3-1 yenmiştik. Önceki sene de 0-0 pozisyonsuz bitmişti.

Çok önemli bir maç, kalan son haftalardaki en önemli viraj diyebiliriz. Biz Eskişehirspor'u yenersek, alttakiler ne halt ederlerse etsinler, her sonuç bize yarar.

Bugün kazanmalı, iyi futbol ile, şans ile, bir şekilde kazanmalıyız. Olayın ciddiyeti ve konsantrasyonu ile çıkarsak sahaya, Esk puan dahi alamaz bizden...

3 puan ile dönersek bu deplasmandan şu güzel fikstür bizi bekliyor olacak;

25. Hafta: Galatasaray – Gençlerbirliği

26. Hafta: Kayserispor – Galatasaray

27. Hafta: Galatasaray – İstanbul Bşb.

28. Hafta: Galatasaray – Mersin İ.Y.

Harbiden çok önemli 3 puanı alırsak yarında bjk bir süpriz yapıp alırsa yada yenilmez ise çok rahatlarız. Gerçi bize rahatlık batıyor o yüzden diken üstünde olmak daha mı iyi yoksa.

eskisehirde cok cirkef topcular var,aman dikkat,hürriyet kasabından fena tırsıyom la,sakatlamasa bizim topcuları...

Bu maçıda kazanırsak önümüz açık, Arena'da puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum pek, deplasman maçları önemli.

Çok önemli bir maç, kalan son haftalardaki en önemli viraj diyebiliriz. Biz Eskişehirspor'u yenersek, alttakiler ne halt ederlerse etsinler, her sonuç bize yarar.

Bugün kazanmalı, iyi futbol ile, şans ile, bir şekilde kazanmalıyız. Olayın ciddiyeti ve konsantrasyonu ile çıkarsak sahaya, Esk puan dahi alamaz bizden...

3 puan ile dönersek bu deplasmandan şu güzel fikstür bizi bekliyor olacak;

25. Hafta: Galatasaray – Gençlerbirliği

26. Hafta: Kayserispor – Galatasaray

27. Hafta: Galatasaray – İstanbul Bşb.

28. Hafta: Galatasaray – Mersin İ.Y.

Allah be fikstüre bak, Eskişehir'de yenersek galibiyet serisi 4 maç olacak, şurayıda kayıpsız geçersek valla şampiyonuz lan.

bu akşam eskişehirden alınacak bir galibiyet artık bir galibiyetten çok daha büyük anlamlar taşıyor;

bu akşam eskişehiri yenersek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olacağız (önümüzdeki hafta oynanacak gençlerbirliği maçında rakip takımdan 2 oyuncunun cezalı olduğunu da düşünerek söylüyorum),

ezikler yarın akşam aşırı derecede stresli bir maça çıkacaklar (beşiktaşın atacağı gol yada gollerden sonra çok yüksek ihtimalle ezikler kırmızı kart görüp önümüzdeki hafta bursa maçına çıkaramayacakları cezalı oyuncuları olur),

fatih terim hocamıza haksız ve kalleşce verilen 3 maçlık cezanında cevabını vermiş oluruz aynı zamanda.

açıkcası ben bu tür stresi yüksek maçlarda ki eski performanslarımızı da göz önünde bulundurarak bir aksilik çıkmazsa inşallah bu akşam 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. (gerçi beleşoğlunun geçen hafta kasımpaşa maçındaki mantığına bakacak olursak bundan sonra ki hiç bir maçımızda rakiplerin asılmaması lazım.nasılsa hiç biri şampiyonluğa oynamadığı için hiç birininde maçlara asılmaması lazım.beleşoğlu kasımpaşalı oyunculara bağırıyordu ya "şampiyon mu olacaksınız ulan diye")

servetin oynamaması iyi drogba ya ters gelebilecek bir oyuncu. drogbadan ben bu maçta gol bekliyorum. ordu maçında maçtan önce 5-2 alacaz demiştim 4-2 de kaldı. bu maçtada 4-1 alacaz diyorum. hayırlısı

günay dider ft hocam günaydın ultraslan günümüz bol gollü olsun(kalemizde gol olmasın)

alalım şu maçı yarın keyifle izlyelim derbiyi hadi be

Abdest alın beyler...

servetin oynamaması iyi drogba ya ters gelebilecek bir oyuncu. drogbadan ben bu maçta gol bekliyorum. ordu maçında maçtan önce 5-2 alacaz demiştim 4-2 de kaldı. bu maçtada 4-1 alacaz diyorum. hayırlısı

Servet oynar...

STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Ligin ilk devresinde cok anlamsiz puanlar verdik. 2. devrede boyle puanlar vermemeliyiz.

Ciddi oynarsak puan farkini acacagimiz bir hafta olabilir, bu firsati iyi kullanmaliyiz.

Servet-Diego çok ağır bir savunma ikilisi.Burak Yılmaz şov gelebilir.

İNŞALLAH kazanacağız.

Sandığımızdan kolay bir maç olacak, kompleksli Ersun takımı açık oynatır kendi futbolumu oynacağım ayaklarına yatar kevgire döner handikaplı 2 ...

Hamit'in golü var :(

Geri
Üst Alt