STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 2 Mart

hamiti herkez arar olmuş :) böyle maçlarda oynaması lazım hamitin.. sneijder, drogba daha hazir değil ama işte hazır olmasa bile bir anda skoru değiştirirler.. Engin de girebilir eboue de

Vay arkadaş yerin dibine soktunuz takımı. Ben de izledim ilk yarıyı tamam elle tutulur atağımız yok es es daha iyi gözüktü ama en zor deplasmanlardan biri. Bizde ona göre oynuyoruz. Sanırım çoğu kişi Drogba-Sneijder var diye her maçın rahat geçeceğini sanıyor o yüzden böyle ağır eleştiriyorlar. Hakemlerin amacı zaten belli konuşmaya gerek yok.

Sabırlı olmamız lazım. Gol yemeyelim yeter ki, illa atarız 2. yarı.

Melo'yu çıkaralım demiş bazı renktaşlar. Kim defans yapıcak Sneijder mi Selçuk mu. Defansımız zaten hata veriyor.

Burak'ın kanat oynamasıyla alakalı bir sıkıntımız yok ki..Hatta adam gibi pas yapan takım olsa, Burak'ın kanattan içeri 3-4 ekre bomboş katettiği ve tam istediği pozisyonları yakaldığı pozisyonlar yakalayabilirdik. 3 pas yapamıyoruz ki biz.. Burak o bölgede bence çok gol atar takım o kadar berbat ki ne yapsın zavallı...

isabetli sutumuz bile yok ilk yarida

Melo sadece çok koştu olumlu hareketinden çok olumsuz hareketi var isabetsiz pasları ve iki kritik topta kaptırdı 4 e 3 yakalandık ikisindede...Hamit top tutar hamit zor maçlarda iyi gözükür çünkü top tutar kolay maçta kızarız çünkü çok top tutar:D.. Hamit girmeli topun bizde kalması için

ilk yarı top oynamadık.

Herkes Balta'ya sacma sapan foul yapmis yazip duruyor. Tabi takmisiniz adama, herseyde vurun parcalayin. Tabi dogru degil, ama nedense Semih'in sacma sapan amatörce acemi kosusunu kimse konusmuyor. O pozisyon daha tehlikeliydi.

Es-Es in pozisyonlarından biri faul biri ofsayt. Ama hakemler yabancı olmadığı için doğru karar veren cıkmıyor.

Oyun olarak takımı beğenmedim ilk yarıda. Ordu macını biraz hatırlamak lazım.

lig tv orduspor stadi gösteriyor

Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 2 Mart

Evet arkadaşlarrrrr, ikinci yarı golleri atmaya başlıyoruz inşaallah. Bu maçı alacağımıza hiç şüphem yok. İkinci yarının başında bulacağımız bir gol herşeyi değiştirecek, kötü oyunumuzu silecek.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyunculara suc bulmayin en buyuk hata hocada

Defalarca yazdım ama tekrar yazayım,geçen sene herkes başarıya açtı,hırs vardı,birliktelik vardı geçen sene.Bu seneyi taraftarın bile %50'si sallamıyor.Geçen sene psikolojik olarak doydu takım.

Şampiyonlar Ligi'ni mi almışlar da doyuyorlar? Hoca bunları maçtan sonra bir güzel sıra dayağına çekse keşke, hak ediyorlar.

Eskişehirin oyun yapısı bize hep ters geliyor. Ersun Hoca bloklar arası mesafeyi kısa tutarak günümüz futboluna (modern ve fazla kollektif) eldeki imkanlarıyla ayak uydurmaya çalışıyor.

böyle yorumlara da bayiliyorum. Yahu Alti Üstü futbol, ne felsefesi kuruyorsunuz Ömer Üründülgiller...

Gören de Atomu parcaliyoz sanacak. Bu kadar abartmayin Futbol'u...

Bu isimle ilk üyeliğimi açtığımda sen forumda bile yoktun :) Ayrıca esprine gülüyorum hehe..

Ordu macinda devre arasinda yaptigim totemi tekrarladim beyler sorun yok,aynanin karsisina gectim,hakeme sövdüm,sonra dua ettim.

balta<->riera

melo<->hamit

rezil oynasaydık daha iyi oynardık.

Geri
Üst Alt