STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 2 Mart

cikip adam gibi top oynasinlar, yoksa Hakan Balta gider penalti yaptirir gene Allah korusun

Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 2 Mart

Ordu macinda devre arasinda yaptigim totemi tekrarladim beyler sorun yok,aynanin karsisina gectim,hakeme sövdüm,sonra dua ettim.

Sövdün ve arkasından dua ettin.!

Çok güzel.

:D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu arada Melo atilmazsa iyidir , tehlikeli isler yapiyor

Şampiyonlar Ligi'ni mi almışlar da doyuyorlar? Hoca bunları maçtan sonra bir güzel sıra dayağına çekse keşke, hak ediyorlar.

Savunuyorum sanma renktaş,ben de çok kızıyorum.Bir de teknik heyet dahil bahane üretmeyi çok seviyoruz bu sene.Yok hakem şerefsiz,yok zemin,yok akıllar Şampiyonlar Ligi'nde vs. . Tonla para alıyorsunuz,her maç aynı ciddiyetle oynamak zorundasınız.Sene başında verilebilecek en büyük destek verildi taraftar tarafından.Umarım şampiyon oluruz bu sene.

Herkes Balta'ya sacma sapan foul yapmis yazip duruyor. Tabi takmisiniz adama, herseyde vurun parcalayin. Tabi dogru degil, ama nedense Semih'in sacma sapan amatörce acemi kosusunu kimse konusmuyor. O pozisyon daha tehlikeliydi.

Aynen kardeşim hatırlattın iyiki..Bu semihin yaptığı hataları görmek lazım.Schalke maçındaki hatanın aynısını yaptı arkasındaki adamı bırakıp gökhanın üzerine giden necatiye yaklaştı neco semihin tutması gereken kamaraya top attı bomm karşı karşıya..Kademeyi bilmiyo ve çok hata yapmaya başladı

2-0 alicaz.

Drogba, burak.

Burak - Drogbadan biri çıkmaz artık.0-0 maç...

Orta saha dan biri çıkar.

peki o bölgeye topu nasıl taşıcaz :) Orta saha zaten adamların kontrolüde. He 2 top şişiririz burak veya drogbanın önünde kalırda şansa flan gol atarız diyorsan eyvallah

Neyse, ikinci yarı güzel olur umarım her şey.

Bu arada Drogba'yı tutmaya çalışan biri daha telef oldu.

2.yarıya degısıklık yapmadan cıkarsak cok komik olur

Es Es ilk yarı ezdi bu takım hiç iyi oynadı mı bu sezon hocanın aklı takımda değil

Orta saha ve savunmamız baskı yediğinde topu çıkartamıyoruz malesef. Arkadan düzgün çıkabilsek hücum da düzgün olacak ama aşamadık rakibin baskısını. Drogba'ya şişirerek kurtulmaya çalışıyoruz baskıdan. O topları da rakip alınca top bizde çok az kalıyor ve rakip hükmediyor maça.

Riera-Emre-Umut girecek. Eboue nerede ya ? Emre girse bile ne yapabilir ki ? Maci kaybettirebilir..

riera girmeli

Futbol bilime dayanmış. Akademileri açılmış sporun ötesinde bir şekil almışken , adamların oynadığı oyunu övmeyelim mi ? Bizim takım çok heycan yapıyor aslında konu bu. Yoksa Lig üstü bir takıma sahibiz

melo hakkaten bitmiş. şu anda italya da neden yılın bidonu olduğunu görüyoruz.

sneijder gibi bir adamın ilk hareketinde sarı yediği bir ligde emre belözoğlu maçları elini kolunu sallaya sallaya bitiriyor

Geri
Üst Alt