STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

bu futbola 1 puan cok iyi vallahi. sayisal lotto gibi oldu resmen bu 1 puan. yarin besiktas kazanirsa cok iyi olur. en zor deplasman macini geriye biraktik en azindan ve 1 puan cepte :D

sneijder cok kötüydü ama takim kötüydü. nasil 1 puan ala bildik hayret mi desem muslera cok yasa mi desem .

yine iyi sonuç oyuna göre

takim rezaletti gercekten o rezalet oyunda en iyileri muslera ile selcuktu .. frikigi hakedende selcuktu bu frikik olayi insallah takimda sorun yaratmaz..

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Mart

ümit davalanın kararı mı sanıyosun bunları? fatih hoca söylemiştir kesinlikle

valla fatih hoca diyeceğini sanmıyorum fatih hoca dese umutu vs alırdı riske girerdi bu resmen orta saha alıcakken orta saha çıkardı

Sezonun en kötü futbolunu oynadık. Orta sahada top göstermediler. Bütün kaptığımız topları rakibe teslim ettik. Forvetlere bir pas bile atamadık. 1 puan çok iyi elbette bu oyun için ama yarın FB kazanırsa moraller bozulur.

Bu oyuna 1 puan iyidir .

Güzel oynayalım da yenilelim... Yemin ederim artık kanser edecek bu futbol! Sezon başından beri bir tane maçta güzel oynadığımızı hatırlamıyorum. Geçen haftaki maçta dahil! Kanatlar sıfır, orta saha sıfır, defans sıfır!!! Bu bölgenin futbolcuları da sıfır! Yetti artık be!!!

yaziklar olsun

futbolun adaleti olsaydı 1 puan dahi alamazdık..

Drogba simdiden tiksindirdi

Hem laubali oynuyor, hem frikiklere ambargo koyuyor Selcuk ve Sneijder dururken

Resmen 3 puani calacaktik, gozu ve cuzdani doymus 35 lik ihtiyar antrenman vurusu deniyor

Ya sizde boş boş konuşmayın görende her attığımız frikik gol oluyor ya.

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

Yatırım mı bu?Pili bitmiş adamlar.

bi git işine beee.. bu adamlar zamanında transfer edildiğinde, taraftarlar sevinç çığlıkları atıyordu!! Her dönemi bari kendi şartlarına göre değerlendirde objektif bir yargıya varabilesin..

senin gibi hiç birşeyi beğenmeyenlerden utanıyorum artık ayıptır!

Yargıtay ne zaman açıklacayak şu kararı?

Futbolun F'sini oynamamışız hâlâ son dk.daki frikik konuşuluyor. O gol olsa ben içten sevinmezdim

Erkan sabri'nin kanadını hunharca .... neyse !

Orta saha denilen birsey yoktu bu aksam okadar rahat geçtiler ki insan kafayı yedi...

isim olarak tek tek kimseye yazmayacağım. Takım full leşti bugün. O beğenmediğimiz hamit'i, 18'e bile giremeyen Yekta'yı ve yine 18'e bile giremeyen ,orta sahada savaşan mücadele eden top kapan adam geçebilen Engin'i aradı gözlerim.. bu takım çift forvet oynamaz arkadaş. Oynayamaz. Burak yada Drogba kesilmeli orta sahayı kalabalık tutup ileriye topu taşımalıyız artık. Her maç orta saha hakimiyetinin rakipte olduğunu görmekten sıkıldım.

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Mart

la kafayi yiyece mla hala meloyu savunuyo lan melo altin bidon değil pirlantadan bidonu hak ediyor be orada bi tane futbolcu varsa o da sneijderdir o kadar
lan bu yuru git.. Melo ciktiktan sonra bi bak!!! Adamlar bizim yari sahaya piknik kurdu 2 top yapamiyoduk 1 top yapamaz olduk..

Aslolangalatasaray'dir

Drogba burada gene top indirdi is yapti hani iyi degildi o kadar ama elestirilcek tiksinilcek bir yani yok.Defansta hakan,sabri,gokhan in oynadigi takim bu kadar olur.Isterse real in arkasinda olsunlar

Rezalet oyun bu takım bu gidişle şampiyonluğu verir ben bugün ümidimi yitirdim...

Geri
Üst Alt