STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Çok isteksizdi takım ilginç bir şekilde,sabri boş kaleye kaçırdı,ayrıca selçuk vurup kaçırsaydı bu sefer niye drogba,sneijder vurmadı diyecektiniz o yüzden çok saçma bi tartışmaya girmişsiniz.

Gercekten de herseyi ve herkesi ezip geciyoruz ha :asd:. Pfff daha ayakta duramiyoruz

Macin adami muslera

Drogba be Burak deplasmanda aynı anda oynamaz Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.

Fatih Hoca geldiğinden beri hiç bu kadar rezalet futbol hatırlamıyorum bu kadar ruhsuz resmen beraberliğe oynadık ve orta sahada iki pas yapamadık gerçekten 1 puan bu futbolla büyük başarıdır şans faktörüde çok önemliydi tabi ...

Resmen hiçbirşey oynamadık kaleyi tutan şutumuz dahi yok sanırım forvetlerimiz orta sahamız sahadamıydı onu bile bilmiyorum :)

Futbolcu olarak tek mükemmel oynayan Muslera'dır :ayatollah: Onun dışında 1 kişi bile vasatın üstüne çıkamadı sanırım hatta hepsi kötüydü ...

Dİcek fazla bişey yok Es Es deplasmanından şansında yardımıyla 1 puan aldık buna şükür ne diyim daha fazla ...

Melo her topu ezdi , Gökhan 3.sınıf futbolcu gibi sürekli topları şişirdi. Hiç bir pozisyonumuz yok. 2 kere üst üste başarılı pas yok. Oyuncular baskı adına hiç bir şey yok. Hamit'in eksikliğini çektik. Son 2 dk Emrenin oyuna alınmaya çalışması facia . Söyleyeceklerim bu kadar. :sad007:

Hamit zor maçlarda iyi oynar çünkü top tutuyo..50 kere söyledik ayıp ya bu kadar futbol cahili olunmaz ki hamit sonradan bile girmedi

90 dakika yürüyen drogbaya nasil dayandin hoca yazik

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

bi git işine beee.. bu adamlar zamanında transfer edildiğinde, taraftarlar sevinç çığlıkları atıyordu!! Her dönemi bari kendi şartlarına göre değerlendirde objektif bir yargıya varabilesin..

senin gibi hiç birşeyi beğenmeyenlerden utanıyorum artık ayıptır!

İyi ki 1 kez şampiyon olduk,Gs tarihini bilmeyen adamlar gelmiş konuşuyor.Sanki ilk kez 8.olduk.Millete skor taraftarı diyorsunuz,bir şampiyonluğa gözlere siyah bant çekildi.Asıl skor taraftarı siz oluyorsunuz bu durumda.

Neyini beğeneceğim bu oyunun?Sen beğeniyorsan o senin sorunun.

Drogba'nin umursamaz haline bakalim teknik kadro ceki duzen verecek mi

arkadaş 3 oyuncu girdimi benmi görmedeim???

eskişehir deplasmanında 1 puan iyidir ben açıkcası baya mutlu oldum 1 puan aldığımız için hele ki böyle iyi oynayan bir eskişehir karşısında.

STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Mart

Melo cıktından sonramı amrabattan sonramı?

Degisikikler resmen komedi recep.. Hakani cikar Rierayi al.. 1 tane hizli kanat oyuncun var nekadarda kotu olsa tutup onu cikariyor hoca.. Riera Balta cekilmiyor.. Riera-Amrabat olmali artik.. Balta tiksindiriyo..

AslOlanGalatasaray'dir

Sabri, Gökhan, Hakan, Aydın'ı aynı anda sahada görünce eski dönemleri hatırlıyorum. Bu oyunlarıyla eski dönemlerini yad ettiler. Miyadını doldurdular.

Ayrıca son serbest vuruşu neden Drogba kullandı ki; Selçuk ve Sneijder'in atması lazımdı. Drogba uzaklardan daha iyi vuruyor.

Melo'ya da bir çift sözüm var. Seneye bu formayı nah görürsün!!!

umut gibi pres yapan topcuyu tam orta sahayi kaybetigimiz macta gerekliydi

yazik hemde cok yazik

bu futbol ile ama gercekden zor isimiz. es es kadar oynayamiyor bu takim malesef. adamlar sanki barcelona karsimizda top göstermediler

Geri
Üst Alt