STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Valla pek yorumlanacak bir şey yok her şey ortada zaten ikinci yarı 3 pas yapamadık ilk yarı iyi gözüktü nerdeyse bu yüzden bana Hagi'li dönemin futbolunu hatırlatıyor bu dönemlerde oynadığımız futbol ne yazık ki şans yanımızdaydı en azından.

O son topu Selçuk vurmalıydı.

Böyle maçta böyle deplasmandan alınan 1 puan iyi gerçekten, tek sinir bozucu durum; futbolumuz.

Galatasaray geçen haftada görüldüğü gibi moral bulunca oynayan bir takım.Ama Melo gibi Hamit gibi Sabri gibi oyunun akışını bozan saçma sapan paslar atan oyuncular takımı hem frenliyor hem moralman çökertiyor.Yıldızlar da gününde değilse puan kaybı oluyor budur yani.

Kasımpaşa maçından daha berbat haldeydik.

O maçta en azından bir gol atıp, ikinciyi kaçırdık. Bu maçta pozisyon bile yok.

En son Mustafa Sarp-Barış'lı kadrodan bu kadar kepaze bir futbol seyretmiştim sanırım. Kötü oyunu geçtik bari koşun, mücadele edin arkadaş. Üstünüzdeki Galatasaray forması. Muslera olmasa tam bir skandal olabilirdi. Allah korudu resmen bu akşam bizi.

Kesinlikle öyle...Böyle birşey olamaz ya yeminle acı çekerek maç izledik..Gerçi her hafta izliyoruz ama bu artık beterin beteriydi ben böylesine tanık olmadım daha önce..Bu nedir arkadaş, madem her sene Eses deplasmanlarına böyle süt dökmüş kedi gibi çıkacaksak, hiç gitmeyelim yani, temizinden 3-0 hükmen mağlup oluruz ama en azından acı çekmeyiz..Ve bu abartısız her sene böyle, her Eses deplasmanında 90 dakika 1 puana yatıyoruz biz

Boyle oynarsak schalke macında 4 tane yeriz...

bu arada yarın fener yenilicek aslında biz bugun 1 puan kazandık!

yarın maç berabere biterse iyi olur

3 pas üst üste gören ?

takım olarak cok kötüydük birde sadece aydının girmesi çılgınlıktı

Bireysel olarak yorum yapmak doğru değil aslında.Sonuçta, iyi oynayan sadece Muslera'ydı.

Oyun yapımız ve sürekli değişik dizilişlerle sahaya çıkmamız vs bir sürü sebebi var.

Hedef olarak bu maçta 1 puanı yeterli görmüş olabiliriz ama oynanan oyun kabul edilemez.

Sanırım çoğu maçımız da evimizde. Umarım, bundan sonra daha dengeli ve iyi oynayan bir takım görürüz.

Perperişan

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

HLL SPR DVMMM :yenieek::yenieek: bu kafada devam et bakalım.. en ufak bişeyde aç ağzını yum gözünü.. sonra GALATASARAYLIYIM de.. ayıptır be :mad: Hayatında hiç birşey başaramamış insanlar, bu kadar kolay sallıyor ya, cahilliğin daniskası! hatta rezillik :mad:

Bunun yazdığını gören de ana bacı sövdük sanacak. :D

Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar kolay yorum yapman senin bir şey başaramadığını göstermesin sakın?

Senin gibiler sonradan türedi,böyle hiçbir şeye toz kondurmayan tayfa.Bu kafayla zaten bir şey olmaz da,sene sonu istemediğimiz bir durum olursa (sen de sevinirsin artık.) görüşürüz.

Sene başından beri 4 maç üst üste galibiyetimiz yokmuş.

Aslında sene başından beri futbolumuzu bir tuttursak iyi oynasak 3-4 maç ama sene başından beri ne oluyor bu takıma anlamıyorum fenerle dalga geçerdik ama bugün harbiden kötüydük belki zor deplasmandan 1 puan aldık ama bu kadar kötü futbol hiç beklemiyordum

Ya sakin olun biraz. Fener yarin kazansa bile fark 2 mac. Zaten onlarda elinde sonunda puan kaybedicekler.

bize pres yapan her takım puan alır

bu kadar rezil futbol oynanmaz

sorun ne meloda nede amrabatta! ileride 2 çakılı sağa sola deplase olmayan, burak drogba ile oynadıkça top rakipte iken takım 2 kişi eksik oynuyor ve bunlara koşmayan sınejderde eklendiğinde orta saha sadece melo ve selçuğa kalıyor! neden kimse bunu bu şekilde görmuyor! varsa yoksa melo kötü amrabat futbolcu değil şakamısınız siz arkadaş biraz başka türlü izleyin şu oyunu.

miletin üzüldügü nokta derbi öncesi puan kaybidir,ne güzel puani acmak varken simdi yarin oynanacak rezil derbiyi düsünür oldu.

bügün maci alsak bidahaki hafta rotasyon yapip topcularimizi sinde birsekilde shalke macina hazirlardik,

Bunu anlayamayan renktaslar varya beni en cok üzen nokta budur.:sad007:

ah elmander ahhhhhh!!!

Geri
Üst Alt