STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Melo'nun çıkıp yerine Aydın'ın girmesi saçmalık.

aynen bir şeyler dene ne biliyim ileride burak yada drogbayı tek bırak ortassahaya hamit,yektayı koy takım biraz top tutsun, ümit davala ne yapıyor orta saha zaten eksik oynuyor meloyu çıkarıp aydın ileride tek top taşıyan adam olan amrabatı alıp hucumda hiç bir şey yapamayan rierayı alıyor takım pozisyon ustune pozisyon veriyor ve tek bir pozisyona dahi giremiyoruz! nasıl bir mantıktır bu ya

Ya ben hayatımda bu kadar rezil bir oyun izlemedim inan sesim patladı artık değişiklik yap demekten. Maça çıkılan kadrodan tut yapılan değişikliklere kadar teknik ekip hatalı he şu oyuna hiç puan alamamak çok daha kötü olurdu. Amrabat - Riera değişikliği fail resmen keza Aydın'ın oyuna alınması. Hamit ve Yekta sokulsaydı oyuna daha iyi bir oyun oynardık hiç değilse Selçuk ve Sneijder daha rahat olabilirdi.

Orta sahada resmen ezildik. Hemde Selçuk'lu, Sneijder'li, Melo'lu orta sahamızla:confused: Orta sahada ezilince forvetlerde is yapamadı bence Burak-Drogba ikilisinden biri çıkmalıydı yerine orta sahayı beşlemeliydik. Amrabatta oyunda kalmalıydı iyi olduğu halde neden çıktı anlayamadım. Beraberlik bu oyuna göre çok iyi sonuçtur.

Aydın-Sabri-Gökhan ile bundan daha iyisini yapamazdık zaten.8 kişi ile maç kazanmak ancaz mucizeydi..

4-2-3-1 diye diye artık kanser olduk be, TEK SANTRAFOR DIŞINDA BİR SİSTEMLE O-L-M-A-Z !!!! Daha kaç kere alıcaz boyumuzun ölçüsünü?

Ya arkadaş kes şu santraforlardan birini ya kes artık Allah için kes! Kolumuzu kanadımızı kırık bırakmaktan bıkmadın usanmadın be, her maç kanatlarımız otoban,her yerden kestin bi forvetten kesemedin, kes şunu artık! Elinde Eboue ve Riera varken gider Sabri-Balta'yı oynatırsın, yarabbim varlık içinde yokluk çekiyoruz resmen, çıldırmamak elde değil ya!

kime küfretsekki weboya verilen penaltının 4 kat ağır şeklini vermeyen 1 metre auta çıkan topu görmeyen olmayan ofsayt veren kör gözüne ** hakeminemi

drogbaya frikik kullandıran selçuğa mı

3 pas veremeyen balta zan sabriye mi

bu adamlar + aydından hala umut bekleyen ftye mi (kimse kusura bakmasın aydın oynuyosa)

maç sonu 1 puan için mutluyuz diyen davalaya mı

ft ve ekibini kutluyorum! 1 puan için geldiler aldılar.

pres yapınca hata yaptı eskişehir bunu görüp umutu oyna almayan terime ne söylesem boş. göremiyosa yuh

Eğer Sneijderle oynayacaksan önüne tek forvet koy kardeşim yeter artık.

Hala Melo'yu neden çıkardık anlamadım. Halbuki topu sadece Melo sayesinde alabiliyorduk. Verilmeyen 2 frikikte çok önemliydi bana kalırsa.

melo'nun çıkıp yerine aydın'ın girmesi saçmalık.

öylr deme etkili kanat oyuncusu sabriyle beraber koridor ederler orayi

burak ve drogbanin defansa hic katkisi yoktu bugun bide gitti tek top calan karsilayan meloyu çikardilar

Yav bu eskişehir böyle oynasın feneri deplasmanda yer. evinde beşiktaşı affetmez. boşverin çok kötü oynayacağımız maçlarda olsun. Takım moralsiz kenardan müdahele eden terim yok ümit davala ile bir yere kadar. kötü oyun ama 1 puan iyi.

teknik heyet daha fazla ceza yememeli. artık bu adamlara bu fırsatı vermemeliyiz. hakem hataları abartı oldu iyice 1 metre çıkmış topa korner bile vermiyorlar. penaltı falan beklemeyin. takım yorgun ve moralsiz. destek olma zamanı bu zaman.

bu seneyi atlatalımda yazın gerekli temizlik yapılır en az 3 defans alınır ki şimdiden bile yapılmıştır.

Ya herkes bir maçta sövüp bir maçta övmesin tamam iyi oynamadık kabul ama 1 puan iyidir türkiye de 4-5 zor deplasmandan biriydi ve 1 puan kazandık.Bu arada Meloda melo diyenler görmüştür bu leş adamı takım olarak kötüydük ama Melo artık gözüme çok batıyor bariz kötü seneye inşallah şöyle yırtıcı bir dm alırız bu adamla olmaz bu iş.Dipnot fener derbiyi rahat kazanır bjk iyi takım değil çünkü Fenerde iyi değil ama kötünün iyisi.

Kimi öttürmüşler. Kayseri 3 ledi bunları geçen hafta.

İçerde baskılı oynuyor manasında dedim iyi oynadı inkar edemeyiz futbolun içinde bunlar var abartmamak lazım derim..ayrıca her maçı kendi içinde değerlendirmek lazım Kayseri 3leyebilir maç atmosferi farklıydı Eskişehir deplasmanında 3 sezondur kayıptayız zorlanıyoruz ılk değilki renktaş..

Söyleyecek kelime bulamıyorum,yazıp yazıp siliyorum,o kadar berbattık bugün,melo ve sabri bugün benden en çok küfür yiyen elemanlar,baltayada arada ettim ama onun artık yaşına veriyorum 40 yaşında gibi oynadığı için umursamıyorum pek.Drogbada kötüydü ama adama kızamıyorum çünkü yaptığımız tek şey adama top şişirmek,taktik yok adam ne yapsın,stoperle forvet arasında 50 60 metre var selçuk ne yapsın onada kızamıyorum.

Maçta çok dikkatimi çeken pozisyon oldu,boffin degaj dikecek önünde drogbayla burak aynı anda perdeleme yapıyorlar,korner dönüşü filan olsa gam yemiyecem,mantık nedir ikiside aynı yerde,melo top kontrolü özürlüsü gibiydi bugun,bir tane olumlu hareketi vardı oda orta sahada bitane top çaldı alperden okadar,pas hatalarından artık gına geldi,saç maç kalmadı yola yola..

Defans çok geriye yaslandı,bir Allahın kuluda çıkıp bağırmadı ki ileri çıkın diye resmen 60 70 metrede top oynamaya çalıştık.Bu böyle olmaz,moral filan kalmadı,umutsuzluk çöktü resmen.Toplamda 4 şutumuz var sadece 1 isabetli oda kalecinin üstüne şut değil,orta açayım derken kaleciye gitti top,boffinin yattığını görmedim zaten.

En iyimiz musleraydı ne yazıkki,bi takımın bi maçta en iyi oyuncusu kaleci oluyorsa durup bi düşünmek gerekiyor malesef.

Özet : Rezil Futbol,Berbat oyun anlayışı,olmayan kötü sistem,bunlar kendine çeki düzen vermezse sezon sonu halimiz harap :sad007: :(

Gençlerbirliği

ŞL - Schalke (D)

Kayserispor (D)

İstanbul Bşb.

Mersin İ.Y.

Karabükspor (D)

Elazığspor

Gaziantepspor (D)

Sivasspor

Fenerbahçe (D)

Trabzonspor

Kalan fisktür böyle.

Lig için sadece 4 deplasmanımız kaldı.

Fener maçına kadar seri yapabilirsek mükemmel olur ama bunun önündeki en büyük engel deplasmanlarda rakibe tamamen teslim olmamız. Bu sorunu biraz çözersek şampiyonluk için yolun kalanını gitmek çok da zor değil.

Gençlerbirliği

ŞL - Schalke (D)

Kayserispor (D)

İstanbul Bşb.

Mersin İ.Y.

Karabükspor (D)

Elazığspor

Gaziantepspor (D)

Sivasspor

Fenerbahçe (D)

Trabzonspor

Kalan fisktür böyle.

Lig için sadece 4 deplasmanımız kaldı.

Fener maçına kadar seri yapabilirsek mükemmel olur ama bunun önündeki en büyük engel deplasmanlarda rakibe tamamen teslim olmamız. Bu sorunu biraz çözersek kalan fikstür çok da zor değil.

Kayseride bizi yener.

inşallah bu rezalet futbol schalke maçına yansımaz yoksa skandal olur 3 - 0 4 - 0 gibi skorlar ile

ya herkes bir maçta sövüp bir maçta övmesin tamam iyi oynamadık kabul ama 1 puan iyidir türkiye de 4-5 zor deplasmandan biriydi ve 1 puan kazandık.bu arada meloda melo diyenler görmüştür bu leş adamı takım olarak kötüydük ama melo artık gözüme çok batıyor bariz kötü seneye inşallah şöyle yırtıcı bir dm alırız bu adamla olmaz bu iş.dipnot fener derbiyi rahat kazanır bjk iyi takım değil çünkü fenerde iyi değil ama kötünün iyisi.

renktaş melo tek top calan adamdi yapmayin hadi melo oyleydi bugun peki drogba,burak,aydin,amrabat,ne yapti niye herkes meloya takmiş

Puan kaybetmemiz esk normal bir olay ama oyuncuların bu kadar isteksiz arzusuz olması çok garip bugün Drogbada Burakta kötüydü Umut 65ten sonra girmeliydi Engin Yekta Aydın Baltadan daha çok hakediyor takımı Melodanda.

Sezon başından beri bir sistemimiz, taktiğimiz yok. Takım dizilişi hep bozuk. Bir türlü iskeleti kuramıyoruz. Dünya çapında transferler yapıyoruz ancak Eskişehir gibi vasat bir takım karşısında işe yaramıyorlar. Sadece onlar değil bütün futbolcular tek tek kötü oynuyorlar. Rakip takımın yaptığı pres karşısında kimse ne yapacağını bilmiyor. İşin kötüsü hoca da bilmiyor... Sonra biz bütün stad " imparator " diye bağırıyoruz.

Geri
Üst Alt