Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart
Söyleyecek kelime bulamıyorum,yazıp yazıp siliyorum,o kadar berbattık bugün,melo ve sabri bugün benden en çok küfür yiyen elemanlar,baltayada arada ettim ama onun artık yaşına veriyorum 40 yaşında gibi oynadığı için umursamıyorum pek.Drogbada kötüydü ama adama kızamıyorum çünkü yaptığımız tek şey adama top şişirmek,taktik yok adam ne yapsın,stoperle forvet arasında 50 60 metre var selçuk ne yapsın onada kızamıyorum.
Maçta çok dikkatimi çeken pozisyon oldu,boffin degaj dikecek önünde drogbayla burak aynı anda perdeleme yapıyorlar,korner dönüşü filan olsa gam yemiyecem,mantık nedir ikiside aynı yerde,melo top kontrolü özürlüsü gibiydi bugun,bir tane olumlu hareketi vardı oda orta sahada bitane top çaldı alperden okadar,pas hatalarından artık gına geldi,saç maç kalmadı yola yola..
Defans çok geriye yaslandı,bir Allahın kuluda çıkıp bağırmadı ki ileri çıkın diye resmen 60 70 metrede top oynamaya çalıştık.Bu böyle olmaz,moral filan kalmadı,umutsuzluk çöktü resmen.Toplamda 4 şutumuz var sadece 1 isabetli oda kalecinin üstüne şut değil,orta açayım derken kaleciye gitti top,boffinin yattığını görmedim zaten.
En iyimiz musleraydı ne yazıkki,bi takımın bi maçta en iyi oyuncusu kaleci oluyorsa durup bi düşünmek gerekiyor malesef.
Özet : Rezil Futbol,Berbat oyun anlayışı,olmayan kötü sistem,bunlar kendine çeki düzen vermezse sezon sonu halimiz harap :sad007: