STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

ya kargalar zaten sorun değil kuşlar tehlikeli

Şamiyonluk gitti diye dönüp duranlar gidip duş alsınlar kendilerine gelsinler.

Ancak kötü oynuyoruz bu ayrı bir sorun. Ve bu kötü oyun sezon başından beri süre gelmekte. Yer yer iyi oynadık genelde kötü oynuyoruz.

Moralimi düzeltsin lan biri.Şampiyon olamayacağız diye çok korkuyorum bu sene bırakın Schalkeyi falan:o

215409_607264315969491_723398913_n.jpg

Şamiyonluk gitti diye dönüp duranlar gidip duş alsınlar kendilerine gelsinler.

Ancak kötü oynuyoruz bu ayrı bir sorun. Ve bu kötü oyun sezon başından beri süre gelmekte. Yer yer iyi oynadık genelde kötü oynuyoruz.

Herkes çok iyimser hala,içimden farklı takımın maçlarınımı izliyoruz acaba demeden alıkoyamıyorum kendimi.Kimse kusura bakmasın ama bu futbolla biz zor şampiyon oluruz.Takım ha düzeldi ha düzelecek diye diye lig bitecek neredeyse..İki yıldız transferi iyi hoşta,takım bitti,ortada takım filan yok,en azından bir sistemimiz vardı çift forvet pres,presten top kapma,defansı dengesiz yakalama vs vs. Şimdi o da yok.Bugün stattan izledim maçı.Sneijderin bir olumlu hareketini görmedim ben bir tane şutundan başka,gezindi durdu orta sahanın ilerisinde.Keza Drogbada öyle ama Drogbayı suçlamıyorum.Adam ne yapsın,yenik düştüğümüz tüm maçlarda doldurup duruyorlar garibime.Penaltıya atmasına çok sinirlendim ama yine onda suç yok,bir Allahın kulu yokmu bu takımın penaltıcısı frikikçisi Selçuk İnan Diyecek,Fatih Terim diyemiyor mu bunu maç toplantılarında antremanlarda.. :SS: Çok mutsuzum çokkk..

Bukadar zor mu?

Lig'de Zan, Sabri secimler olabilir.

Macin manseti:

Hamit macin DIREKsiyonu eline aldı

Haklısın da ben rakipleri izliyorum onlarda bizden iyi oynamıyorlar. Yahu iyiki yenildik şampiyonluk gitti diyorsunuz. Evet kötüyüz ancak geçen seneden. 2 yıl önceden ise iyiyiz. O günleri unutmayın bugünü de kabullemeyin bende üzülüyorum ama abartmayada gerek yok.

Haklısın da ben rakipleri izliyorum onlarda bizden iyi oynamıyorlar. Yahu iyiki yenildik şampiyonluk gitti diyorsunuz. Evet kötüyüz ancak geçen seneden. 2 yıl önceden ise iyiyiz. O günleri unutmayın bugünü de kabullemeyin bende üzülüyorum ama abartmayada gerek yok.

orasi öylede biraz futbol oynasak iyi olur !

Hafta sonum zehir oldu simdi yine rakiplerimizin rakiplerine Umut bagla...:mad:

Beyler maçla ilgili tek temennim, Schalke maçının sadakası olsun bu maçta kaçırılanlar.

Tesellim ise Mayıslar her zaman bizimdir.

insAllah hakli cikarsin renktas ama bazen keske sampiyonlar liginden elensek diyorum kendi kendime yemisim sampiyonlar ligini SAMPIYONLUK elden gidiyor farkinda degiliz sanirim cuma günü oynadigimiz maclarin cogunu kaybettik sampiyonlar ligi öncesi ve sonrasi maclar berbat geciyor..

Son 16 bile benim için yeterli bir başarıydı ama bir çeyrek final neden olmasın ? Hem yıllardır bozuk giden avrupa puanımızı bu sayede daha yukarı çıkarırız hemde takımın kendine güveni gelir. Zaten çeyrek finali geçmek hayal. O yüzden çeyrek finale çıkarsak büyük iş yapmış oluruz ve fazlasıyla yeter bu bize.

Birde şundan bahseden hiç olmamış. Penaltı yanlıştı evet hakem bilerek yada bilmeyerek lehimize bir karar verdi ama aslında kaçırdıktan sonra aleyhimize olduğu anlaşıldı.

Penaltı kaçtıktan sonra zaten maç erken bitti. Böylelikle aslında hakem iyilik yapayım derken kötülük yaptı bir bakıma.

Ha penaltıyı atsaydık, maçı mutlak döndürürdük o da ayrı bir konu

Valla ilk yarıdaki kadro'ylan çıkarız.Bir tek Burak yerine Drogba değişir bir de yekta yerine Melo oynar.O zaman güzel bir maç olur,azcık da şansın yardımıyla alırız maçı edit: Schalke konusu sanmıştım sınav var yarına kafa gitmiş

STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

İlk yari sistem calisti. Takim gayet iyiydi. Burada kac haftadir soyluyoruz, ortasahada pas trafigini yapacak adamlari tercih edeceksin. Bu adamlar ayni zamanda kanatlari kapatiyor. Kendimiz iyi kullanamasak bile rakibe de kullandirtmiyor.

İkinci yari sozde maci istiyorum, risk aliyorum diye ortasahayi bosalttik. Emre hamit selcuk yekta sneijder bunlar pas yapan ve hucum varyasyonu yapan oyuncular. Bu oyuncular oldugunda bekler de daha rahat cikiyor. Bunu bugun ilk yari cok net gorduk.

İkinci yari ne oldu, pas yapamayan amrabat, pas yapamayan umut girdi. Pas trafigi ve organizasyon coktugu gibi kanatlari da rakibe verdik.

Takim iyi oynuyor, gol geliyorum diyor, sadece son vurus beceriksizligi ve sanssizlik var. Neden hemen sistemi degistiririz ki?

Son soz de eboueye. İyi oyuncusun ama Bu artistik hareketlerin biktirdi.

Ciddiyetsizsin. Senin yuzunden yenildik.

kaybettik yapacak bir şey yok. önümüzdeki maçlara bakacağız. takıma hep destek tam destek. değerlerimize saygı.

Maçı nasıl olsa alırım diye ve gönlü olsun diye Umut'u aldı. Sonra maç sıkıntıya girince Drogba'ya ihtiyaç duydu, aslında Umut'un çıkması lazımdı ama yeni girdiği için çıkaramadı Hamit'i çıkardı. Drogba, Umut ve Burak'ın aynı anda oynaması saçmalık.

Bu maç nasıl kaçar ya.Bir sürü gol posizyonu var. :(

valla kimse bjk kaybeder fb kaybeder hayalleri kurmasın. bizim bu yenilgimizden sonra 2 takımda zor puan kaybeder artık iştahlandılar heleyse febe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt