STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

yektullah

İlk sayfada yerimizi alalım :asd::asd::asd:

STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

yemin ediyorum deplasmanda oynamayı yeğlerim böyle bir zeminde oynayacağıma... zaten kritik haftalara girdik umarım bu zemin başımıza çorap örmez.

Dany tam sakatlanacak zamanı buldu inş Schalke maçına yetişir Gökhan kalırsak iş yaş:SS:

Dany tam sakatlanacak zamanı buldu inş Schalke maçına yetişir Gökhan kalırsak iş yaş:SS:

sezon başından beri bizim iş yaş zaten,bi 9 hafta hava değişimi mi alsam ne yapsam..forum beni strese sokuyo.

10 hafta kaldıı bu futbolla ligi nasıl bitireceğiz bilmiyorum.

amrabat,hamit,emre çolak hepsi ayrı cins... fatih hoca da sistem dışında haklı aslında..kimi oynatsın?hamit gol atsın diye bekliyoz..amrabat paşa bi çalım atıp,ilerleyecek her maç diye diye...gına geldi be.

3 puanı alalım yarın, rezil futbol da oynasak umrumda değil.

ŞL'yi Schalke gibi bir rakibi bulduğumuz için önemsiyorum yoksa ilk yıl gruptan çıkmak önemliydi ve başardık..Bu sezon da ligi lider bitirip ŞL'ye direkt gidelim başka bir şey istemiyorum..

bi de forumda sürekli sanki takımımızı övüyoz sanan kerzolar var,feneri eleştirince biz sanki çok iyimiyiz diyen...ulan her hafta maç gelince it gibi tırsıyoz hepimiz,takıma güvensizlikten.

Emre Çolak ve Engin'i oynatsın 5li ortasaha yapsın.

Engin-Hamit-Selçuk-Emre-Sneijder

Ben yarın Gençlerbirliği maçından bile korkuyorum

Akhisar maçında bile az kalsın puan kaybeden bana göre hakem faktörüyle kazanan bir Galatasaray var. Kim gelse korkulur.

Galatasaray rezalet top oynuyor. Kim ne derse desin.

fatih hoca maçı değil hala başkanın elaman sözüne nasıl bir saçmalıkla mesaj veririm derdinde..

ligte yarım puanla da olsa şampiyonluk düğün bayram bizim için şalke maçı ise 3-0 dahi bitse başarılı bulurum takımı hoca çivisini çıkardı takımın herkes formsuz güvensiz sistem mistem yok italyada hangi takım çalıştıracağını evi nerde tutacağını düşünüyor hoca çünkü.

çift forvet cıkarsak rezil işkence dolu bir maç seyredicez yine.şans yanımızda olursa kazanırız

Akhisar maçında bile az kalsın puan kaybeden bana göre hakem faktörüyle kazanan bir Galatasaray var. Kim gelse korkulur.

Galatasaray rezalet top oynuyor. Kim ne derse desin.

​ne diyon sen ???

fatih hoca maçı değil hala başkanın elaman sözüne nasıl bir saçmalıkla mesaj veririm derdinde..

ligte yarım puanla da olsa şampiyonluk düğün bayram bizim için şalke maçı ise 3-0 dahi bitse başarılı bulurum takımı hoca çivisini çıkardı takımın herkes formsuz güvensiz sistem mistem yok italyada hangi takım çalıştıracağını evi nerde tutacağını düşünüyor hoca çünkü.
kesinlikle teklif aldı ve kafası karışık.fatih hoca hiç bi zaman bu kadar yanlış yapmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt