STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

muslera

eboue semih gökhan riera

hamit selçuk yekta amrabat

sneijder

burak

hamit felç eder maçı amrabat'ta verimsiz olur umut banko oynayacağı için hoca böyle çıkartmaz

Antremanlarda tek forvet denemiş hoca 4-5-1 çıkabilir.Amrabat son maçların en iyisi.Engin 18 giremiyor banko çıkacağını sanmıyorum.

Antremanlarda tek forvet denemiş hoca 4-5-1 çıkabilir.Amrabat son maçların en iyisi.Engin 18 giremiyor banko çıkacağını sanmıyorum.

ben çıkar diye yazmadım zaten banko oynamaz ama çift forvet oynayacaksak defans önü bu 3lü olması gerektiği için yazdım

İnsanlar gençlerden korkmuyor zaten bizim takımdan korkuyor. Zaten ciddiye alsak 3 ler yollarız.

Kadro değeri yüksek olana değil,daha fazla gol atana üç puan veriyorlar malesef.Ciddiye almamak diye bir kavramın bahsi bile açılmamalı,bu kadar parayı yan gelip yatsınlar diye mi veriyoruz futbolculara?Yener,yenilir o ayrı konu ama her maç aynı şekilde mücadele etmek zorundalar.

umarim 4-5-1 e gecis yapariz.. Drogba dinlensin.. bide takimi bu sekilde gorelim..

muslera

eboue semih gökhan riera

hamit selçuk yekta amrabat

sneijder

burak

aynen bende bu şekilde düşünüyorum ama aklımda bir soru var sana da sorayım. yektanın da tam formada olmadığını düşünürsek acaba orta üçlü sneijder,selçuk,hamit solda amrabat sağda emre çolak olabilir mi? (yada amrabat sağda solda emre çolak) açıkcası ben tam karar veremedim kanatlara.ama dizilişin 4-5-1 olması çok iyi.

ben çıkar diye yazmadım zaten banko oynamaz ama çift forvet oynayacaksak defans önü bu 3lü olması gerektiği için yazdım

Bende hamiti beğendiğimden yazmadım zaten, fatih hoca oynatacağı için yazdım...

aynen bende bu şekilde düşünüyorum ama aklımda bir soru var sana da sorayım. yektanın da tam formada olmadığını düşünürsek acaba orta üçlü sneijder,selçuk,hamit solda amrabat sağda emre çolak olabilir mi? (yada amrabat sağda solda emre çolak) açıkcası ben tam karar veremedim kanatlara.ama dizilişin 4-5-1 olması çok iyi.

Sağda amrabat, solda emre, ortada selçuk ve hamit olabilir asılnda.Bu şekildede çıkabilir fatih hoca çünkü yektayı son maçlarda 18 bile almadı...

Sağda amrabat, solda emre, ortada selçuk ve hamit olabilir asılnda.Bu şekildede çıkabilir fatih hoca çünkü yektayı son maçlarda 18 bile almadı...

Ben olsam bende almiazdim, Melo ceza yedi, formayi kapar dedik, melonun en kotu halini bize ozletti malesef..

Yekta dan bu saaten sonra bisey cikmaz

Ben olsam bende almiazdim, Melo ceza yedi, formayi kapar dedik, melonun en kotu halini bize ozletti malesef..

Yekta dan bu saaten sonra bisey cikmaz

Evet maalesef şansını iyi kullanamadı.Ama yinede bir kalemle silmek olmaz faydalanmamız lazım.

.

yani bende aynı şekilde düşünüyorum, yektanında gerçekten performansı çok kötü.hamitinde orjininin sağ kanat olmadığını düşünürsek bence alternatif olarak düşünülebilir.bence çokta faydalı olur diye düşünüyorum.hem hamit kanatta oynadığı gibi topu alıp gitmeye çalışmaz hemde, hem defansif anlamda hemde ofansif anlamda çok daha etkili olabiliriz diye düşünüyorum.

Çok sinir oluyorum ya hem de çok düşünün ki dünyada başka kanat oyuncusu mu kalmadı ki milyonlarca para döküp kendini uluslar arası düzeyde kanıtlamamış Ambrabat ı ve dripling adam geçme özelliği olmayan Hamit i aldık,aslında herkes kendine soruyor sorun nerde diye sorun çok basit kanatlar,geçen sene ki kanatların perfomansı bu sene yok bu kadar basit.

Fatih hoca bir kerede komple tuttur şu transferleri ya,bugün kanat adamlarımız farklı olsaydı çok farklı futbol oynuyor olacaktık hemde çok.

Bilmem yalan bilmem doğru sezon başı Ünal başka Robben i tavsiye etmiş hocaya,hoca da kalsik cevabını vermiş:'dengeleri bozar'

Dengeleri bozması için takımda denge olması lazım değilmi?

Arkadaslar,Drogba ve Danny mac kadrosundami?

Selçuk yavaşşşşş.

.

.

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt