STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

gençleri küçümsersek ne uğradoğımızı şaşırırız artık herkes adam akıllı oynaması lazım şl maçı öncesi korkmuyorum dersem yalan olur:/

Ermin Zec kart cezalısı. İyi oldu oynamaması.

Rahat alırız bence.

Arkadaşlar puan eşitliğinde 2li averajamı bakılıyor yoksa genel averaja mı?

Bizim teknik heyette bu kafa oldukça bize herkes Barcelona, o yüzden kimse boşuna yormasın kendini...

Sadece 1 kez adam gibi 4-2-3-1 oynadık o da Antalya maçıydı, gördük neler olduğunu, sezonun açık ara en rahat maçıydı..2 santrafordan biri kesilmedikçe herkes bize problem yaratır, içerde dışarıda farketmez, ya o 2 forvetten biri kesilecek ya da biz senenin sonuna kadar hep böyle rakipler takılsın diye dua edicez

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Niyeyse herkes bize ters ergun.ben daha her sene fenere ters giden takim gormedim

Gençlerbirliği maçlarını Hagi dönemlerini de hatırlarsak ligde bize kök söktürüyorlar resmen...

Shalke maçı diye sallarsak bedeli ağır olur..

Bursa-Ts-Sivas da şikecilere ters gelirdi ama son zamanlarda bursa ve ts'yi çok rahat geçiyorlar bir tek Sivas var onlara ters gelen..

Alalım bu maçı artık...

bu maçı öyle ya da böyle kazanacağımızdan o kadar çok eminim ki anlatamam. her türlü alacağız yani. alamama ihtimalimiz yok rahat olun yani.

Bizim teknik heyette bu kafa oldukça bize herkes Barcelona, o yüzden kimse boşuna yormasın kendini...

Sadece 1 kez adam gibi 4-2-3-1 oynadık o da Antalya maçıydı, gördük neler olduğunu, sezonun açık ara en rahat maçıydı..2 santrafordan biri kesilmedikçe herkes bize problem yaratır, içerde dışarıda farketmez, ya o 2 forvetten biri kesilecek ya da biz senenin sonuna kadar hep böyle rakipler takılsın diye dua edicez

İki forvet den biri değil ya Sneijder ya da Burak kesilmeli bu takımdan..

Ligi kopartmalıyız artık..

Seneye Selçuk'un sağına ve soluna 2 tane tempolu futbolcu bulmalıyız rakibi bozan basan...

Tiote-Alper Potuk mesela..

Bu koskoca sezonda 1 kez olsun iyi futbol izleyelim şu maçta!

İki forvet den biri değil ya Sneijder ya da Burak kesilmeli bu takımdan..

Ligi kopartmalıyız artık..

Seneye Selçuk'un sağına ve soluna 2 tane tempolu futbolcu bulmalıyız rakibi bozan basan...

Tiote-Alper Potuk mesela..

Sneijder'i kesmek demek işlemeyen sistemi aynen devam ettirmek demek..Gene 4-4-2 de debelenir dururuz, pozisyon bulamadan bitiririz yine maçları..Tek forvet oynayacaksın ve 4-2-3-1 oynayacaksın,Sneijder'i de Drogba ile yakın oynatacaksın yoksa bu kaos futbolu aynen devam eder..

Seneye Selçuk'un yanına 1 tane sağlam orta saha ve kanatlara minimum 2 oyuncu alacaksın, o da minimum yani...Ama gidipte Hamit-Amrabat gibi değil, yardırıp gidecekler, emekli veya güreşçi gibi olmayacak. Stopere minimum 2, sol beke de minimum 2 oyuncu lazım..Kısaca baya bi değişim lazım çünkü ölü toprağı var çoğu adamın üzerinde ve bunlar değişmeli..

Eskisehirspor macindaki skandal oyunun sadece bir kaza oldugunu kanitlayin hepimize.

Hersey lehimize gelisiyor ligde. Artik bu firsatlari kullanalim ve isi bitirelim yavas yavas.

Haydi Aslan parcalari.

Kadrom da böyle. Riera cezali maalesef. Amrabat da kusura bakmasin artik- O kadar Emre de kosuyor. Ayagina da daha hakim. Beyin ayni

124905.png

Eskisehirspor macindaki skandal oyunun sadece bir kaza oldugunu kanitlayin hepimize.

Hersey lehimize gelisiyor ligde. Artik bu firsatlari kullanalim ve isi bitirelim yavas yavas.

Haydi Aslan parcalari.

Kadrom da böyle. Riera cezali maalesef. Amrabat da kusura bakmasin artik- O kadar Emre de kosuyor. Ayagina da daha hakim. Beyin ayni

124905.png

Semih cezalımı ?

Semih cezalımı ?

Degil. Ben Semih Dany ikilisinin iyi bir ikili oldugunu düsünmüyorum. Dany de bana göre Semih´ten cok daha iyi bir stoper. Gökhan Dany ikilisini tercih ediyorum ben. En azindan denememiz gerektigini düsünüyorum. Cünkü daha da kötü olamaz defans hattimiz bence. Biraz da dinlenmis olur Semih. 1.5 senedir full oynadi nerdeyse.

antalya maçları, fbjk maçları, cluj, manu maçları iyiydi bence.

bu nedenle motivasyonun payı büyük gibi geliyor bana. ama diziliş ve tercihler konusunda da hatalar var.

Ynt: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Haydi Aslan parcalari.

124905.png

O kanada Emre olmaz. Sebebi de cok net gencler orayi delik desik eder. Emre kolay calim yiyor ve adam kovalamiyor. Hakan zaten biliyorsunuz anlatmaya gerek yok. Eger boyle baslarsak genclerin ekmegine yag sureriz.

Onun disinda iyi kadro.

Degil. Ben Semih Dany ikilisinin iyi bir ikili oldugunu düsünmüyorum. Dany de bana göre Semih´ten cok daha iyi bir stoper. Gökhan Dany ikilisini tercih ediyorum ben. En azindan denememiz gerektigini düsünüyorum. Cünkü daha da kötü olamaz defans hattimiz bence. Biraz da dinlenmis olur Semih. 1.5 senedir full oynadi nerdeyse.

Gokhan cok iyi masallah.. Zuperrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt