STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

şu gençler ve schalke maçları hayırlısıyla geçsin gitsin de önümüze temiz temiz bakalım artık

Hamit 11'e döner umarım bu kez vurursa olur o şut.Emre Çolak'ta beğenmesem de bu maç kulağı biraz çekilerek ve özel motive edilerek oynatılmalı.

Drogba Burak ve Sneijderin arkasında pres yapan, devamlı basan adamlar olmalı eğer bu 3 lü oynayacaksa. Bunlardan biri Selçuk. Diğer ikisi kim.

veya tek forvet, arkalarında Sneijder - Selçuk - Hamit - Yekta - Amrabat

Şu maçı alalım. FBJK'nin maçları daha zor. Psikolojik olarak çökeceklerdir. Lütfen bu maçı alalım!!

Gokhan cok iyi masallah.. Zuperrrr

En azindan ikisinden farkli özelliklere sahip. Semih´e asla yetersiz veya kötü demiyorum. Dany ile ayni özelliklerde sadece. Ama Dany´nin artilari fazla Semih´e göre. Gökhan ve Dany ikilisiyle daha dengeli olabilir belki defans hattimiz. Hava toplarinda da biraz rahatlariz

Şu maçı kazanın lütfen ve bu haftayı affettirin. Gençler kolay bir takım değil. Kesin diyemeyiz sonuçta.

şu gençler ve schalke maçları hayırlısıyla geçsin gitsin de önümüze temiz temiz bakalım artık

Bu 2 hafta herseyi belirleyecek artik. Türkiye ve Avrupa´da. Hayirlisi bakalim

Bu maçın Cuma günü olması yine ürkütüyor beni, dandikten bir maç gibi olacağı bariz belli. Hatta izlemeyi bile düşünmüyorum, yazık 2 saatime...

Burak veya Drogba maca yedek baslamali bana gore ; tek forvet arkasi Sneijder

kanatlar da Amrabat ve Hamit

o kadar leş oynuyoruz ki şu formsuz g. briliğini bile yeneceğimizden şüpheliyim. alırsa taraftar aldırır bu maçı. yoksa ne hocaya nede futbolculara gram güvenim yok

semih zandan çok daha iyi.

Burak veya Drogba maca yedek baslamali bana gore ; tek forvet arkasi Sneijder

kanatlar da Amrabat ve Hamit

Bence bu mac o kadar da cekinmemiz gereken bir mac degil Arena´da. Drogba Burak ikilisi takimi bozmaz.

Bazi zorlu deplasman maclarinda dizilis degisebilir bence.

Bu sefer cok baskili oynayacagimizdan eminim

Bence bu mac o kadar da cekinmemiz gereken bir mac degil Arena´da. Drogba Burak ikilisi takimi bozmaz.

Bazi zorlu deplasman maclarinda dizilis degisebilir bence.

Bu sefer cok baskili oynayacagimizdan eminim
Sneijder olmasa tamam da , o da olunca 3'u hic cekilmiyor bence

eskişehir maçı kopma haftası olarak değerlendiriyordum şimdi eğer 2 haftayı(gennçler ve kayseri) kayıpsız atlatırsak şampiyonluk çok çok yakın hatta bu hafta bile kilidi çözebiliriz ama yetmez o yüzden 2 hafta dedim kesinlikle eskişehir maçını unutmalıyız ve oyun olarakta hafızaya reset atmalıyız

Sneijder olmasa tamam da , o da olunca 3'u hic cekilmiyor bence

Bence Sneijder kosuyor, mücadele ediyor, top da kapiyor. Bu kadarini bile beklemiyordum ben.

Takim halinde skandal bir oyun sergiledik bu hafta. Sneijder ve Drogba da bu yüzden oyuna giremedigi icin sasirdik.

Sneijder topu aldiginda bos adam olmuyor ki bi yerde. Anlamiyorum ben. Sagdan soldan neden bindirmiyorsunuz? Pas imkani neden yaratmiyorsunuz?

Bir kondisyon sorunumuz olabilir. Iyi paslasmak icin saglam kondisyon sart

Önümüzdeki 4 hafta :

GALATASARAY : Gençler, Kayseri(D), Mersin, İBB

Beceke : Trabzon(D), Kasımpaşa, Bursa(D), Mersin(D)

F5 : Bursa, Antalya(D), Akhisar, Ordu(D)

Hadi artık bir konsantrasyon, 4 haftalık bir seri ve şampiyonluk gelsin. Gerçekten şu önümüzdeki 4 hafta inanılmaz bir fikstür avantajımız var, buradan iki rakibe de 10-12 puan fark atarak cıkmalıyız.

Björn Vleminckx'e dikkat

AW: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Kesinlikle 4231 oynamaliyiz schalke maci yaklasiyor

arenada sneijder-drogba-burak

deplasmanda sneijder-drogba sonradan burak yada kim hazırsa o oynamalı umutta olabilir

Maç Arenada kesinlikle kazanmalıyız bombayı bırakmalıyız artık Melo oynamasın gördükçe sinir oluyorum adama Hamite her ne kadar sinir olsamda oynaması lazım Eboueyi Schalke maçı öncesi kazanmaylıyız artık Almanya deplasmanında Sabri iyi niyeti yetmez biraz da yetenek ve tecrübe lazım.4.1.3.2 gibi bir taktikle oynamalıyız. Selçuk geride Sağda Hamit Solda Emre Çolak artık oynasın veya Enginde oynayabilir ama Amrabat kötüydü son maç Emrenin şans bulması lazım artıkforvet arkası Sneijder forvetler Burak Drogba Burak sağda yapamıcak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt