STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

AMERİKAYI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK Yok geçen seneki özümüze dönelim artık bi kaç rurtuşla;

---------------muslera----------------

eboue----semih-------dany-----riera

----------hamit-------selçuk---------

engin---------sneıjder----------emre

---------------drogba(burak)---------

burdaki mesele şu; burak yılmazın krallığı mı daha önemli,yoksa şampiyonluk mu?

buraktan vazgeçemezsek geçen seneki trabzona döneriz. burak, sneıjder, drogba dan ikisi oynar üçü aynı anda oynarsa çok kolay durdurulan bir takım haline dönüyoruz. bu bir gerçek.sneıjder bence sistem adına çok önemli olduğundan; burak ve drogba arasında tercih yapılması gerekiyor.

engin ve emrenin varlığı orta sahayı çok koşan bi hale getirecektir. ayrıca tyopun bizde kalmasını sağlar.ontra atak yememizi engeller. melonun yokluğu hissedilmediği gibi hamit melonun yaptığı pas hatalarını yapmaz. sneıjder ve drogba rahatlar ve verimleri artar. burak'ın saçma sapan top kayıpları bizim mahvediyor ,adam topu durdururken ayağından 5 metre açıyor, ve ayağında top tutamıyor. attığı goller bana lazım değil bu saatten sonra .yedekte oturup sonradan girse bence daha etkili olur. bence drogbayla başlayıp öne geçtikten sonra burakla devam etsek kontra atakta burak çok etkili olur bence

bize koşan orta saha lazım. rakibi sert karşılayıp. topu selçuk sneıjder ve drogba üçgeninde oynarsak elbet bir gol atarız. ama burakla devam ettiğimiz müddetçe pozisyon bulmakta zorlandığımız gibi bi sürü pozisyonda veririz.

bize koşan orta saha lazım. rakibi sert karşılayıp. topu selçuk sneıjder ve drogba üçgeninde oynarsak elbet bir gol atarız. ama burakla devam ettiğimiz müddetçe pozisyon bulmakta zorlandığımız gibi bi sürü pozisyonda veririz.

Allah allah. Burak ne yaptı gene. Bu sene attığın gollerin 27'sinde katkısı var adamın. Penaltısı da yok. Pres de yapıyor artık daha fazla.

lütfen biri bana cevap versin aşağıda yazdığım maçlarda burak ne yaptı bana söylesin?

fenerbahçe

eskişehir (d)

kasımpaşa(d)

gençlerbirliği(d)

trabzon(d)

mersin(d)

bursa(d)

ordu(d)

elazığ(d)

adam deplasmanda yok yok yok. bana bu maçlarda fayda vermemişse o 14 golun çok fazla bi anlamı yok benim için.

BURAK iyi bir yedek olur, sonradan girdiğinde takımı ateşleyebilir. skor üstünlüğü bizdeyken üstümüze gelen takımlara karşı iyi bir kontra atak silahıdır. ama drogba varken o olmaz.hatta ben umutu bile ona tercih ederim. futbol gerçekleri böyle diyor çünkü. kısacası;sneıjder la 4-4-2 oynanmaz , 4-4-2 oynanmayan yerde ya burak tek forvet olur(bu durumda ileride top tutamayışı ve hep ofsayta düşüşü ayrı bi dert oluyor) yada yedek kalır. 4-2-3-1 de ya umut ya da drogba oynar,burakta onların yedeeği olur. bu bu kadar basit. duygusallığa yer yok artıkç buraka acırsak acınacak hale düşeriz

umutun attığı 12 golü niye kimse görmüyor.ordu maçında top direkten dönüp burak'a çarpmasa ikisininde 13 golü olacaktı

AMERİKAYI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK Yok geçen seneki özümüze dönelim artık bi kaç rurtuşla;

buraktan vazgeçemezsek geçen seneki trabzona döneriz. burak, sneıjder, drogba dan ikisi oynar üçü aynı anda oynarsa çok kolay durdurulan bir takım haline dönüyoruz. bu bir gerçek.sneıjder bence sistem adına çok önemli olduğundan; burak ve drogba arasında tercih yapılması gerekiyor.

Aynen katılıyorum. Burak-drogba dönüşümlü oynamalı. 4-5-1 oynayıp kanat adamı zaten yok o zaman ortasahayı komple sağlama alıp sneijdere rahat oynama şansı vermeliyiz.

lütfen biri bana cevap versin aşağıda yazdığım maçlarda burak ne yaptı bana söylesin?

fenerbahçe

eskişehir (d)

kasımpaşa(d)

gençlerbirliği(d)

trabzon(d)

mersin(d)

bursa(d)

ordu(d)

elazığ(d)

adam deplasmanda yok yok yok. bana bu maçlarda fayda vermemişse o 14 golun çok fazla bi anlamı yok benim için.

BURAK iyi bir yedek olur, sonradan girdiğinde takımı ateşleyebilir. skor üstünlüğü bizdeyken üstümüze gelen takımlara karşı iyi bir kontra atak silahıdır. ama drogba varken o olmaz.hatta ben umutu bile ona tercih ederim. futbol gerçekleri böyle diyor çünkü. kısacası;sneıjder la 4-4-2 oynanmaz , 4-4-2 oynanmayan yerde ya burak tek forvet olur(bu durumda ileride top tutamayışı ve hep ofsayta düşüşü ayrı bi dert oluyor) yada yedek kalır. 4-2-3-1 de ya umut ya da drogba oynar,burakta onların yedeeği olur. bu bu kadar basit. duygusallığa yer yok artıkç buraka acırsak acınacak hale düşeriz

Hemen bakıp gol ve ya asist yapmadığı maçları koymuşsun. Doğrudur bazı maçlar kötü oynamıştır. Ama artık o kötü özelliklerinininde geliştirdiğini görmemezlikten gelemezsin.

Elazığ maçında oynamamıştı.

sneijderın oynadığı takım ya çok kaliteli açıklara sahip olacak 4-3-3 oynayacak, yada tek forvetle oynayacak, bunun başka yolu yok. fatih hocada bunu görüp ona göre diziliş yapmalı. ilkyarı drogba sonra yedekten burak girse bizim için çok daha iyi olur ama sanmıyorum fatih hocanın burağı keseceğini

Hocanın Semihin kulağını bir çekmesi lazım... 2 pozisyonda aynı şekilde net hatası vardı... Rakip 3' e 3 üstümüze geliyor ortadan(sağa yakın) birini Sabri tutuyor topla geleni Gökhan Zan tutuyor .. Semihin bize göre soldan gelen Kamara'yı tutması gerekirken saçma bir şekilde Gökhan'ın tuttuğu adama koşuyor ve 2 tane net pozisyon yiyoruz... Pozisyonları hatırlamanız için uzun uzun yazdım zaten birçok kişi maç içinde de dikkat etmiştir...

muslera eboue dany zan riera selçuk sneijder drogba burak su 9 oyuncu sahada olsun sistem mistem önemli degil arena'da rahat alırız macları

10 dakikada 3 gol atma potantialı var bu kadronun

aynen bunu söylüyoruz bizde suna dönsek 5 hafta kala garantileyeceğiz

aynen bunu söylüyoruz bizde suna dönsek 5 hafta kala garantileyeceğiz

arkadaş doğru kadro yapmışta. engin engin değil-emre emre değil.

meloyu ben sildim açıkcası.

hamiti koy farketmez oraya bence.

her konuya farklı 11 yapıyorum artık :)

------------muslera-----

------danny---semih------

---eboue----yekta----h.balta---

------selçuk---snejder---hamit---

-------------burak----drogba---------

takıma bak heytttt be..

orta sahayı alalım maçı alırız. zaten defans hataya mailli. bari orta sahada rakibi bozalımm:lol:

gençler çok açık oynayan bir takım gol yeriz elbet ama fazlasını atarız ... esas sıkıntı haftaya kayseride bizi bekliyorr bence..

Bu maci almamiz lazim,

Fenerbahce Bursa'ya , Besiktas'ta Trabzon'a karsi puan kaybedebilir, ve üc puan daha degerli olur.

gençler çok açık oynayan bir takım gol yeriz elbet ama fazlasını atarız ... esas sıkıntı haftaya kayseride bizi bekliyorr bence..

Kayseri maçınada es-es kadrosu ile çıkarsak sağlam tokat yeriz.

------------muslera-----

takıma bak heytttt be..

orta sahayı alalım maçı alırız. zaten defans hataya mailli. bari orta sahada rakibi bozalımm:lol:

Renktaş şu Balta'yı yazmayın kadrolara ya adam nefret edilmek için daha ne yapsın...

------------muslera-----

takıma bak heytttt be..

rekntaş drogba burak wesley aynı adna oynamaz (belki içerde)

hamitin sol kanatta oynamasıbenimde fikrim adam final macında oynadı sol kanatta

amrabata bu kadar sabreden insanlar emreyi gecen sene yaptıklarına ragmen cok cabuk siliyorlar 2 macta tıoparlar emre amrabat nedir ya sabri nedir aydın nedir abi yeter artık

ha bide avrupada ilk 8 diyoruz hedef seneye daha fazlası diyoruz Kayseriden korkuyoruz

KURAL:BİR TÜRK TAKIMI AVRUPADA BUYUK BASARI KAZANACAKSA LİGİ SÜRKLASE ETMELİDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt