STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

hakikatten rezaletti yaşadığımız. ben yıllardan beri Galatasarayın pozisyonsuz maç bitirdiğini hatırlamam. tamam iyi oynamıyor olabiliriz, günümüzde olmayabiliriz ama sneijderli,buraklı,drogbalı Galatasarayın pozisyon bulamaması nedir arkadaş, bu nası bir rezilliktir.

Defans hattımız ileriyle temas kuramadı bence Gökhan Zan, Hakan Balta ve Sabri normalde oynamazlar

Kadro kurmanın anlamsız olduğu bir oyun şeklimiz oldu..Ben sadece şunu diyorum o gün sahaya kim çıkarsa çıksın(Hakan Balta dışında) kazanmayı gerçekten istersek kazanırız..

Rakipler sürekli puan kaybedip duruyor. Galip gelmemiz lazim. Evimizde oynuyoruz ve vasat bir rakip. Mazeret kabul edecek haftalari gectik artik.

Hakan kontenjan sebebiyle son 2 maça ilk 11 olarak başladı, muhtemelen yine bu maçta sahada olur. Dany, Semih'le tandemi oluşturur, Schalce 04 maçı öncesi Gökhan'ın oynaması zayıf bir ihtimal bana göre. Eboue'nin gerekli mesajı aldığı açık, bu maçta o da formayı geçirir üzerine.

Hem Burak, hem Amrabat orta açma kalitesi olan oyuncular değiller. Ligin en isabetsiz orta açan takımı olduğumuza şaşmamalı o yüzden. Bu maçla başlamak üzere, yine geçen sezon olduğu gibi daha çok ortadan sonuca gitmek adına, topu iyi kullanan oyuncuların sahada olması bir artı sağlayabilir. Bu düşünceye en yakın seçenek,

Muslera | Eboue, Dany, Semih, Hakan | Selçuk, Riera, Hamit, Sneijder | Burak, Drogba

şu şekilde bir 4-3-1-2 düzeniyle olurdu herhalde.

4 tane top saklayan, çeviren ve dağıtan oyuncuyla orta alan ve oyunun üstünlüğünü alarak, maçı kazanmak çok önemli. Umarım Schalce 04 maçında turu atlayacağımız şekilde bir tertip, düzeni yakalarız da böyle bir şansı geri çevirmeyiz.

Hoca bu saatten sonra puan verirse çok ağır eleştirillmeyi hakeder. Kimse de laf edemez yani. Artık puan kaybının hoş görülemeyeceği haftalara giriyoruz, rakipler nispeten daha kolay, fikstür avantajı elimizde. Hocanın ve teknik ekibin zerre bahanesi kalmadı bunu iyi bilsinler.

Hadi akıllar Şampiyonlar Ligi'nde diyelim,1-1'e aldanmayın,Schalke maçında da topun peşinden koşmadı kimse,seyrettiler oyunu?

önumuzdeki 4 macı almalıyzzz

stad yine full cekicek bu taraftar güzel bi oyun ve rahat bi 3 puan hakediyor artık

4-2-3-1 artik.Insallah ya orta sahayi bos gormeyelim su mac

4 4 2 ya da 4 3 1 2 oynamaya çalışırsak zorlanarak alırız ama 4 2 3 1 veyahut 4 4 1 1 sistemlerini denersek çok rahat alırız.

--------------muslera----------------

--eboue--semih---dany------rieara---

--------hamit------selcuk------------

-burak---------sneijder-------amrabat-

---------------drogba---------------

Bu kadro O-TU-RA-CAK.. Her maç forumun havası değişiyo yaw.. biraz sabır

--------------muslera----------------

--eboue--semih---dany------rieara---

--------hamit------selcuk------------

-burak---------sneijder-------amrabat-

---------------drogba---------------

Bu kadro O-TU-RA-CAK.. Her maç forumun havası değişiyo yaw.. biraz sabır

net bir şekilde böyle oynasak iyi de hamit kanata kayıyor burak kanatta oynayan gizli forvet olmaktan çıkıp santrafor oynayınca selçuk stoperlerimizin arasına gömülüyor ve sneijder'e rahat pas dağıtabileceği oynayacağı alan kalmıyor.bu şablonu tam olarak uygulayabilsek bence de başarılı oluruz ama olmuyor işte.

net bir şekilde böyle oynasak iyi de hamit kanata kayıyor burak kanatta oynayan gizli forvet olmaktan çıkıp santrafor oynayınca selçuk stoperlerimizin arasına gömülüyor ve sneijder'e rahat pas dağıtabileceği oynayacağı alan kalmıyor.bu şablonu tam olarak uygulayabilsek bence de başarılı oluruz ama olmuyor işte.

kaç kere oynadıkta olmuyor diyosunuz.. 1 kere oynadık ondada 2 sıfırdan maç çevirdik..

Tabi o maç dönerken teknik taktikten öte şeyler yansıdı sahaya da omluyor demek için bi sebep yok..

Ayrıca olmayacak tabi Drogba yeni, Sneijder yeni, Hamitin yeri yeni, Burak'ın yeri yeni.. ısrar etmek lazım

kaç kere oynadıkta olmuyor diyosunuz.. 1 kere oynadık ondada 2 sıfırdan maç çevirdik..

Tabi o maç dönerken teknik taktikten öte şeyler yansıdı sahaya da omluyor demek için bi sebep yok..

Ayrıca olmayacak tabi Drogba yeni, Sneijder yeni, Hamitin yeri yeni, Burak'ın yeri yeni.. ısrar etmek lazım

eskişehir maçına böyle çımadık mı? sadece hamit'in yerine melo vardı.

eboue ve riera'yı ayrı tutuyorum.

eskişehir maçına böyle çımadık mı? sadece hamit'in yerine melo vardı.

eboue ve riera'yı ayrı tutuyorum.

melo - hamit

hakan - riera

değişiklikleri önemli karakter değişiklikleri diyebilriz bence..

Zaten aynı dizlişle oynamış olsak ve yenilmiş olsakta ısrar etmemiz lazım derdim. Daha ortasahada bariz görünen sneijder - selcuk uyumsuzluğu var o giderilmeli ilk etapta.. sonra takım onlara uyar

Artık takımın kendine gelmesi lazım..

İyice işi saldılar..

Yeter artık kendilerine gelsinler şu maçı farklı kazansınlar..

İyi futbol izlettirsinler..

Valla Eskişehir maçındaki gibi rezil ve aciz oynarsak her takım koyar geçer.Fatih Terimin kulübede ve soyunma odasında olmamasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama cidden o rezilliği bi daha görmek istemiyorum

Valla Eskişehir maçındaki gibi rezil ve aciz oynarsak her takım koyar geçer.Fatih Terimin kulübede ve soyunma odasında olmamasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama cidden o rezilliği bi daha görmek istemiyorum

Bir kazaydi gecti diyelim. Bu hafta cok istekli olacagimizi düsünüyorum. Genclerbirligi bize direnemez.

--------Muslera----------

Eboue-Semih-Gökhan-Riera

----------Dany-----------

-Hamit---Selçuk---Yekta-

-----------Sneijder-------

--------Drogba------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt