STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

ELMANDER VE engin takıma girse keşke yeniden

elmander ve drogba'nin birlikte performansini cok merak ediyorum :)

Elmander oynayamaz takımdan ayrı çalışıyor.

Geçen sene rakip kim olursa olsun galibiyet alacağımızdan zerre şüphe duymuyordum, biliyordum ki en azından takım futbol oynayacak, saha da bir tertibi olacak, doğru şeyler yapacaklar.

Bu sene (büyük maçlar hariç) hemen her maç öncesi; acaba yener miyiz, yenilir miyiz? diye düşünmekten ve sorgulamaktan bir hal olduk.

Gençlerbirliği takımına bakıyorsun, kötüler. Ama emin olamıyoruz...

Puan durumu kritik Ankara ekibinin, “0” puan ile TT Arena'dan ayrıldıkları vakit, altlarındaki takımlar istedikleri neticeleri aldıkları zaman tehlikeli bölgeye düşebilirler, bunun bilincinde olacaklar. Yine zor bir maç olacak... Bize bağlı, Galatasaray'a bağlı, istersek çıkarız çatır çatır oynar, sahaya gömeriz evelallah...

Korkum; yine bir Cuma günü maçı olması ve o durağan, isteksiz, tertipten, taktikten yoksun Galatasaray'ı saha da görebilme ihtimalimizin olması.

Umarım kazanırız.
​

Kardeş şu yazı tipini değiştirsen bi zahmet, biyerden kopyalamışsın gibi geliyor...:asd:

Sonunu bilmeyen kayramannbflkanfabfşak neyse. Ordu maçında ikinci yarı kısmen böyle oynadık. 6 tane savunmacı var. Önemli olanda o değil. Önde baskı yapıp rakibi çıkartmamak lazım. O zaman bence bu şekilde etkili olabiliriz. Tabi Gençlerbirliği maçı için geçerli bu.

----------------Muslera-------------------

Eboue-------Semih--------Gökhan----------Riera

Hamit-------Selcuk--------Sneijder---------Amrabat

-------------Burak---------Drogba--------------

Elmander oynarsa defansif zafiyetimiz azalir,Engin de ortasahayi toplar.Kendi sahamizda guzel bi galibiyet izleriz.Burak 2.yari dahil olur.

Muslera-Eboue-Hakan-Semih-Riera-Selçuk-Hamit-Sneijder-Amrabat-Drogba-Burak

Şu kadro ile rahat rahat geçeriz eğer ki biraz olsun günümüzde olursak.Sneijder ve Drogba'nın sov maçları olur bana göre..

Zan-Sabri-Engin-Aydın-Emre ilk 11 i geçtim Florya'ya bile girmemeli Pendiksporla maç yapsak bile.Umarım gerçekte de böyle bir durum nasip olur..

herşey defansta bitiyor. Soğukkanlı ve hızlı düşünemeyen Gökhan zan,sabri,Hakan balta'dan sadece 2 sinin defansta olması bile hata oranını arttırıyor.

Arena'da ki maçlarda bu kadro ve dizilişi denesek fena olmaz mı? Gökhan geride çakılı adam, Semih ve Dany fazla risk almadan oynayacaklar, Riera, Eboue gidip gelecek sürekli, bu konuda Eboue'ye güveniyorum ama geri dönüşlerde belki Riera aksayabilir onuda Dany,Gökhan falan kapatır artık.

olabilir, denenebilir. burak ve drogbayı aynı anda oynatmanın tek yolu bu diziliş.

Elmander ve Drogba oynarsa bi pozisyona bile giremeyiz ikisi de ağır ve statik oynayan oyuncular

Hoca isterse sneıjder ve Drogba yedekte Dursun ama kazanalım

Bu maç şampiyonluğun yüzde ellisi ve evimizde.. Lütfen hayal kırıklığı yaşatmayın Aslanlar.Mutlu bir cumartesi ve pazar istiyoruz sizden...

1 puan iyidir.

657643_Galatasaray_SK.jpg

neyin etkisi bu...??

yoksa kötü bi Şaka mi..??

Espri yeteneğin takdire şayan. Açıklayayım. Orta sahada hiç bir şey yapmayan Melo yerine en azından savunma yapan Dany'i ön liberoya yerleştirmek daha mantıklı. Orada oynayınca bir Xabi Alonso olmasını beklemiyorum ama en azından bir Gattuso olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt