Ali Haydar Coban
Cezalı
- 6 Mart 2013
- 6
- 0
- 691
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçla ilgili 3 tane isteğim var hocadan.
1-Schalke maçında çıkacak kadro bu maçta sahada olsun.
2-Eboue oynasın.
3-Çalışılmış gol pozisyonları izleyelim.Önüne gelen topu alıp rakibi geçmeyi ya da uzun top atmayı denemesin.
Bunları yapmak çok zor değil bence.
birak gebermeyi falan, astrologlar yildizlar ne diyor bu mac icin?
semih kornerlerde gol atmayı çok istediğini söylemişti bi kere,ama olmuyo.arkadaslar herseyi anladim ama bu takim nasil oluyorda bir korner organisazyonu yapmayi bile beceremiyor?rezil fener bile kornerlerde en azindan tehlikeli oluyor. bu semih danye allah boy vermis ,bikerede tehlike yaratin be kardesim.
semih kornerlerde gol atmayı çok istediğini söylemişti bi kere,ama olmuyo.
tek istemeklen olmuyor arkadasim ,o begenmedimiz kel kafa chris bile atmisti(kornermidi tam hatirlamiyorum)
ben ne yabayım abi,semih istiyo o atsın.
ben ne yabayım abi,semih istiyo o atsın.
git bi hacı hoca bul ona sor,banane.
tek forvet ciksan schalke macina drogba mi burak mi?
hani sen astrologlar dernegi baskani Zergendin?
ilk yarı burak,2.yarı drogba.ama ligde drogbayla ilk 11 başlarım.
sadece sezonun şampiyonu söylenebilir GS 'yın haritasına bakarak.
vay be, bu kadar kolay demek. Koca sezon kostur, mücadele et, bir tarafini yirt, ne idügü belli olmayan astrologun birtanesi ciksin, "Galatasarayin Haritasina göre Galatasaray Sampiyon yeaaaeaaeaahaaa" desin...
bi git isine ya....
ya inanmıyosan atar yapma o zaman.tabiki herşeyi Allah bilir.ben zaten bu sezonki futbolla şampiyon olacağımıza zerre inanmıyorum.ama astroloji falcılık değildir.