STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

---------Muslera------

Eboue-Semih-Dany-Riera

-------Hamit-Selçuk-----

Yekta---Sneijder---Emre (yabancı sınırından dolayı)

---------Drogba--------

Tek forvet ya burak ya drogba başlanmalı gerisi bizim için hep sıkıntı hem ligde hemde s04 maçında. Engin ceza alıp dip yapmasaydı yekta yerine engin olabilirdi.

Rica edicem bana su yekta'nin extra ordinary bi hareketini, bi katkisini soyleyebilir misiniz? Simdiye kadar buldugu sanslarda hangi macta vasatin ustu bir futbol sergilemis? Engin'i 100 kere tercih ederim yekta'ya. Engin oynatilmali bence eger form tutmasi isteniyorsa..

Bu hafta aşağıdaki gibi çıkacağımız söyleniyor:

---------Muslera-------

Sabri-Semih-Dany-Hakan

--Hamit-Selçuk-Riera--

-------Sneijder--------

-----Burak--Drogba----

Sevindirici taraf tekrar pas oyununa dönüyor olmamız. Riera'nın orta sahaya gelmesinin başka açıklaması olamaz.

Ancak bu sistemin tek işleme şansı var. O da Sabri ile Hakan'ı ileri çıkartıp orta sahayı 5'lemek.

Asıl önemli olan konu ise topun bizde kalması. Bu konuda bence Sabri-Hamit kanadı tehlike arzediyor.

Her ikisi de çok top kaybeden oyuncular. Çıkarken mutlaka Selçuk ve Riera üzerinden gitmemiz gerekiyor.

Sabri'nin tek avantajı Hamit'in kaybettiği topları geri kazanacak sürat ve fiziğe sahip olması. Ama kendi kaybettiği

toplara yetişemez. Hamit ise bunları 60 metre öteden seyreder. Dolayısıyla bom boş kalmadığı sürece özellikle

Sabri'yi kullanmayı tavsiye etmiyorum.

Teoride Riera, Selçuk ve Sneijder ile çok efektif üçgenler kurabilir gibi görünüyor. Önlerindeki oyuncu da Drogba

olduğundan onu da biraz daha geriye gelmesiyle soldan coşarız.

Sağ kanadı ise kaotik kullanmak gerekiyor. Soldan yığılırken ters paslarla sağdan hızlı ataklar yapmak lazım ama

maalesef Hamit o hızı kesecektir. Sağ kanada Amrabat'ı yerleştirip Burak'ı ilk yarı yedek oynatmak daha doğru bir

sistem olabilirdi.

-----------Muslera----------

Sabri--Semih--Dany--Hakan

Amrabat-Hamit-Selçuk-Riera

----------Sneijder----------

-----------Drogba----------

Rica edicem bana su yekta'nin extra ordinary bi hareketini, bi katkisini soyleyebilir misiniz? Simdiye kadar buldugu sanslarda hangi macta vasatin ustu bir futbol sergilemis? Engin'i 100 kere tercih ederim yekta'ya. Engin oynatilmali bence eger form tutmasi isteniyorsa..

Tabiki benim önceliğimde engin mesajda belirttiğim üzere şuan fizik olarak yektanın daha iyi durumda olduğunu düşündüğüm için yekta yazdım.

********************* gazetesinde haber dogruysa guzel kadro bence.

-----------------Muslera---------------------

Eboue--------Semih---------Dany-----------Hakan

-------Hamit---------Selcuk---------Riera-----------

---------------------Sneijder------------------------

-------------Burak-----------------Drogba-------------

Güzel mi :asd: Riera kanatta cok kötü oynuyor bide balta var :(

.

hala drogba-Burak-wesley

bu inat bizi Şampiyonluktan edecekk artık dön sundan TERİM

bu hafta aşağıdaki gibi çıkacağımız söyleniyor:

---------muslera-------

sabri-semih-dany-hakan

--hamit-selçuk-riera--

-------sneijder--------

-----burak--drogba----

sevindirici taraf tekrar pas oyununa dönüyor olmamız. Riera'nın orta sahaya gelmesinin başka açıklaması olamaz.

Ancak bu sistemin tek işleme şansı var. O da sabri ile hakan'ı ileri çıkartıp orta sahayı 5'lemek.

Asıl önemli olan konu ise topun bizde kalması. Bu konuda bence sabri-hamit kanadı tehlike arzediyor.

Her ikisi de çok top kaybeden oyuncular. çıkarken mutlaka selçuk ve riera üzerinden gitmemiz gerekiyor.

Sabri'nin tek avantajı hamit'in kaybettiği topları geri kazanacak sürat ve fiziğe sahip olması. Ama kendi kaybettiği

toplara yetişemez. Hamit ise bunları 60 metre öteden seyreder. Dolayısıyla bom boş kalmadığı sürece özellikle

sabri'yi kullanmayı tavsiye etmiyorum.

Teoride riera, selçuk ve sneijder ile çok efektif üçgenler kurabilir gibi görünüyor. önlerindeki oyuncu da drogba

olduğundan onu da biraz daha geriye gelmesiyle soldan coşarız.

Sağ kanadı ise kaotik kullanmak gerekiyor. Soldan yığılırken ters paslarla sağdan hızlı ataklar yapmak lazım ama

maalesef hamit o hızı kesecektir. Sağ kanada amrabat'ı yerleştirip burak'ı ilk yarı yedek oynatmak daha doğru bir

sistem olabilirdi.

-----------muslera----------

sabri--semih--dany--hakan

amrabat-hamit-selçuk-riera

----------sneijder----------

-----------drogba----------

ikinci kadro:016:

hersey olur ama 3. asla olmaz.

Terim'in Taktigi = Vatan Millet Sakarya

kim ogretti bunlara ya biri bisey dedi terim taktik bilmez herkez kaptirdi gitti ondan sonra tek yaptigi allah yardimciniz olsun demekmis vatan millet sakaryaymis sen kimsin la bilir kisimisin taktik uzmanimisin kimsin la sen terime laf yapiyon :D

bendende buyukmussun ama bu kafada birine saygi duyulmaz yani

kim ogretti bunlara ya biri bisey dedi terim taktik bilmez herkez kaptirdi gitti ondan sonra tek yaptigi allah yardimciniz olsun demekmis vatan millet sakaryaymis sen kimsin la bilir kisimisin taktik uzmanimisin kimsin la sen terime laf yapiyon :D

bendende buyukmussun ama bu kafada birine saygi duyulmaz yani

he zaten taktik bilmedigi icinde zamaninda uefa kupasini getirdi yönetigi takimi veya milli takim avrupa sampionusunda yari final oynadi.

milan-fiorentina da calisdi taktik bilmedigi icin.

Vatan Millet Sakarya ile bu isler oluyorsa vay futbolun haline ki o zaman italianlar ligi kapatsin derhal.

yahu uefayi göz önüne alalim. italian-ingiliz-alman-ispanyol hic fark etmez diyorum baska bir sey de demiyorum :D

Yine bir Cuma maçı...

Allah askina tek forvet cikalim artik, 4-5-1...

drogba burak ve sniejder birlikte oynamaz diyenleri huysuz koca karılara benzetiyorum

drogba burak , sniejder birlikte oynasın diyenleri anlamıyorum daha kaç maç oynamamız gerekli fikrinizin değişmesi için top rakipteyken 1 kişi eksik oynuyoruz resmen drogba yada burak dan birini yedekte oturtacaksın başka yolu yok bunun

Katılıyorum. Terim'in gol atmak için özel bir taktiği olduğu sanmıyorum.

Sadece gol pozisyonlari icin degil, orta sahada olsun ataga kalkarken düsünülmeden yapilan bindirmeler de yok.

örnegin Feyenoord takimini veriyorum, adamlar topu sakliyorlar ardindan Forvelteri Pele ye top atiyorlar ordan da hangi kanata yakinsalar ordaki kanat oyuncu hemen Pele'nin önüne geliyor (ki Pele sirti dönük) burdan alinan top diger kanattan icer kat eden kanat oyuncusuna pas veriyor. Feyenoord bu sekil en az 20 gol atti bu sezon.

Bu konuda Fatih Terim cok yetersiz. hic bir hucum organizasyon veya variasyonu da yok :( onun icin iste hic sevmedigim bireysel yetenek üzerine dayali bir oyun sistemine girdigimizi artik inkar edemiyoruz. Gectigimiz sezon da hemen hemen ayni yapi vardi ama oyuncularin yüksek performansi ve sinirli yeteneklerimizden dolayi mecburi pas oyunu oynaniyordu.. simdi ise Orta sahadan basliyarak forvet hattimiza kadar her oyuncu direk rakibine göre daha iyi bir oyuncu olmasindan dolayi hepsi ona buna calim atarim düsüncesi ile oynuyor sanki..

Bu takim zaten takim oyununu iyi oyniyabilirse Ligde birakalim maglub olmayi puan kayibi bile zor yasardi :(

drogba burak , sniejder birlikte oynasın diyenleri anlamıyorum daha kaç maç oynamamız gerekli fikrinizin değişmesi için top rakipteyken 1 kişi eksik oynuyoruz resmen drogba yada burak dan birini yedekte oturtacaksın başka yolu yok bunun

Problem ordan kaynaklanmiyor diyecemde var bir baglantisi.

rakip takima press yaparken oyuncularin hepsi dogru yerde olmasi lazim burda Amrabat basta, Burak Yilmaz taktik yetersizligi (yerlesme) Hamit Altintop ve Didier Drogba'da oyun yapisindan dolayi press yapmaya uygun oyuncular degil. Imparator bu konuda sezon basindan beri 3 oyuncusunun performansini bilmesine ragmen niye hic mücadele etmedi anlamis degilim :(

Gençlerbirliği maçinda drogba sakat olduğundan oynamayacakmiş.

Bu durumda;

------------muslera-------------

eboue---semih---dany----riera

----------selçuk---yekta--------

hamit-----sneijder-------amrabat

--------------burak---------------

Problem ordan kaynaklanmiyor diyecemde var bir baglantisi.

rakip takima press yaparken oyuncularin hepsi dogru yerde olmasi lazim burda Amrabat basta, Burak Yilmaz taktik yetersizligi (yerlesme) Hamit Altintop ve Didier Drogba'da oyun yapisindan dolayi press yapmaya uygun oyuncular degil. Imparator bu konuda sezon basindan beri 3 oyuncusunun performansini bilmesine ragmen niye hic mücadele etmedi anlamis degilim :(

bu taktikle hiç birşeyi tam yapamıyoruz ne takım savunmasını nede hücumu ileriye top şişirmekten başka birşey yaptığımız yok drogbayı rakip ceza sahasının yakınlarında topla buluşturamıyoruz bunda burağında etkiside var fatih hoca onu sağ açık gibi kullanıyor orda oynatcağın oyuncu ayağında topu saklamasını bilmeli geriye gelip pas alışverişinde bulunabilmeli malesef bu özellikler burakta olan özellikler değil her nekadar performansını beğenmesemde o yerin sahibi hamitdir burakla drogba birbirlerine altarnetif oyuncu olurlar

Gençlerbirliği maçinda drogba sakat olduğundan oynamayacakmiş.

Bu durumda;

------------muslera-------------

eboue---semih---dany----riera

----------selçuk---yekta--------

hamit-----sneijder-------amrabat

--------------burak---------------

. :005:

Engin'in takımı canlandıran çalımlarını özledim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt