STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Semih Kaya, Albert Riera ve Nordin Amrabat kart sınırında.

Dünyanın en büyük spor kanallarından ''ESPN'' kanalının Brezilya'da yayın yapan televizyonu ''ESPN Brasil'' Galatasaray'ın Spor **************************** Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynayacağı maçını canlı olarak yayınlayacak.

İnternet sitesinden legal olarak izlenebiliyormu?

Önümüzdeki 2 rakip tam disimize göre,Gencler ve Kayseri kati savunma yapmayan futbol oynamaya calisan iki takim.

ŞL maçından ötürü kadroda değişik yapılırsa eğer bu ne kadar doğru olur tartışılır. Yani en başta teknik heyetin aklı şimdiden o maçtaysa, o maça yönelik düzen kuruyorlarsa oyuncular ne durumdadır. Şu maçı 3 puanla geçmenin hesapları yapılmalı öyle ya da böyle. Kritik maç, inşallah netice 3 puan olacaktır.

Gecen sene sansimiz vardi kardes kotu futbolla yeniyorduk kimse o sene pek sallamadi takim yeni diye .. ama bu sene gun yuzune cikti ondandir

gecen sezon takim kötümüydü renktas cok güzel futbol oynadik bence her maca kesin yeneriz gözüyle bakiyordum bu sezon akhisar, elazig maclari bile riskli maclar benim icin.

laaan beni mumyalayıp koyun bi yere,9 hafta sonra uyandırın ne olur

STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Zico’nun takımının Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynarken ligden düşmesi de bundandı. Bugünkü durum da sadece bu!

MEHMET DEMİRKOL.

Ziconun o sene sampiyon olamamasinin nedeni, 5 puan fark var nasil olsa sampiyon olurum, ben CL'ye saklayayim oyunculari deyip Ankaragucune 7 yedekle cikmasi, kezmanin penalti kacirmasi ve ankaragucune yenilmesidir.

Baska birsey degil.

Tabi buradan cikarilmasi gereken dersler var, bizim payimiza.

Drogba takımla çalışmış 11 de başlarmı ki acaba:cool:

Didier Drogba, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Önümüzdeki 2 rakip tam disimize göre,Gencler ve Kayseri kati savunma yapmayan futbol oynamaya calisan iki takim.

ya abi eses'e de ayni seyi söylemistik :SS:

Ya Drogba - Umut yada Burak - Umutla başlanmalı bana göre. Orta Dörtlü ya Sneijder içeriye çekilerek yada sonradan oyuna dahil olacak şekilde Yekta ile beraber daha dirençlendirilmeli.

29gedn9.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt