STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | D.A | 8 Mart

bu senenın en ıı oyunu bence tartısmasız...aynı gecen sene kı gıbı

Drogba girene kadar öne geçemezsek o girdikten sonra ölümüne şişiririz ileri topu.

Taraftarın futbol açısından beklentilerini yerine getirdi takım ilk yarıda fakat gol gelmedi malesef.

Yekta çıkmalı. Ebuş reis harika. İyi oynuyoruz ancak yakaladıklarımızı atmalıyız.

burak çıkıp drogba girmeli çift forvete dönmeyiz inş. Orta sahayı kalabalık tutunca oyun hakimiyeti tamamen bizd ve hemen hemen hiç pozisyon bile vermiyoruz. Eğer orta sahadan biri çıkar drogba girerse sakata geliriz

bizim takim rakip cezasina varinca guzel sakin top ceviremiyor, orada sacmalamaya basliyorlar, oraya gelene kadar iyi ama, biraz sag soluna baksalar kale onunde gol gelecekte

bana iyi futbol degil skor lazim bu saatan sonra iyi futbola puan verilmiyor..

Top yerdeyken seke seke gidiyor.

Sezonun en iyi futbolunu oynadık şuana kadar. Gol olmaması büyük şanssızlık. Drogba oyuna girdiğinde bu mac böyle bitmez.

bu kadar iyi oyuna gol yok ama burak yakışmıyor valla o golü kaçırmak

Oyun gerçekten çok iyi fakat skor olarak çok kötü durumdayız çok saçma goller kaçırdık hele Burak ahh ahh , İnşallah aramayız o pozisyonları maç içinde.

İyi oynuyoruz ama son vuruşlarda şanssızlık ve beceriksizlik var allahını seven şu hamitin üstüne zemzem suyu fırlatsın.

Burak Burak Burak. Her dediğim de arkadaşlarım bana kızar ama Burak bizim as forvetimiz olamaz asla. Bunu eleştirmek için demiyorum, severim keretayı fena topçu değildir ama gol atabilite potansiyeli düşük malesef.

herkes niye değişiklik istiyor anlamıyorum..taş gibi oynuyor emre dışında sırıtan adam yok..belki emre çıkabilir...

iyi futbolda çok dikkatsizler ya..sneijder -burak o iki pozisyon da gol olmalıydı.burak pozisyonların içinde ama içine etti pozisyonların.sneijderi daha çok kullanmalıyız.burak ve emre çıkıp engin ve drogba girmeli.

bu takım yekta dışında aynen shalkeye çıkar. yekta nın yerine kim oynayacak bilmiyorum ama yine melo oynar gibime geliyor

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

İçime pis doğdu Hamit yine boş kalede direği nışanlayacak :D

Dogurma sakin, kalsin icinde :)

Hay içime :D Mahir Abi geç kaldın.. :rolleyes:

Genel olarak iyi oynuyoruz.. Yekta mümkünse top kullanmasın çok iyi top kesiyor ama kazandıktan sonra topu Selçuk veya Sneijder'i görürse daha iyi olur.. Emre biraz gereksiz şeyler yapıyor.. Gerisi iyi beğendim Burak çok kaçırdı... özellikle Eboue çok iyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt