STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Yazik ya kendi evimizde bide cok yazik

of of of

ligde lider ve 5 puan öndeyiz şampiyonlar liginde çeyrek final umudumuz kağıt üstünde çok yüksek takımda sneijder drogba selçuk muslera gibi adamlar var ama ben futboldan hiç bu kadar iğrenmemiştim...tablo böyleyken oyun bu kadar berbatsa fatih hoca kusura bakma ama demek ki sorun sende...sneijderle emreyi çıkarıp amrabatla umut u almak gerçekten müthiş bi hamleydi hoca...şu amrabat aşkınızı ....

O kadar pozisyon bulduk yetmedi bana göre bedavadan bir penaltı da kazandık. Kötü oynadığımızı da düşünmüyorum. Ama olmadı işte.

Böyle kritik haftalarda böyle maçlar kaybedilince bütün inanç kırılıyor. Ayağa kalkmak çok zor oluyor. Önümüzde Schalke maçı da var. Ordan da iyi skor çıkmazsa iyice dibe vuracağız moral olarak. Bir anda herşeyin bu kadar kötü gitmeye başlaması inanılmaz.

2 haftadır o kadar saçma değişiklikler oluyor ki anlam veremiyorum, geçen hafta Riera ve Aydın sonra 90'da Çolak, bu hafta ise Amrabat ve Umut çıkan ise Sneijder :mad:

fatih hoca 2003 deki fatih terime dönüş yaptı bundan sonra hayır gelmez

Bugün ilk yarıda oynanan oyun yüzünden mağlubiyete birşey demiyorum. Zaten her zaman ilk yarıdaki gibi oynarsak kalan hr maçımızı kazanırız. Yapılan değişiklikler maçı verdi.

benim için bitmiştir bu takım izlemeyi bırakıyorum artık 1 2 maç daha izlersem kanser teşhisi koyulacak bana

sneijderin alınmasından belliydi zaten puan kaybı

Yenildik......

Yemin derim penalt ıdediler 10 defa dedim sakın drogba vurma selçuk vursun diye zaten drogba geçince tahmin ettim böyle gol olmuyacağını ayıptır vallahi yazık bize bu şamppiyonluk çeyrek finalden önemli seneye uefa ya gitmek istemiyorsak

Koyayim ben bu zemine ulan!

haftasonu zehir oldu

Rezalet.

Maçı net Hasan Şaş ve tayfası kaybettirdi. Abi sen hangi akla hizmet böyle bir maçta skor avantajını elde etmemişken Sneijder'i oyundan çıkarırsın ki? Schalke maçında da böyle olmustu, Fatih Terim'e etmediğim laf kalmamıştı o gün, basmıyor mu abi bunların kafası. Takımda oyun kurucu adam yok, Selçuk bitik zaten. Sneijder çıkmasaydı net kazanırdık bu maçı, aldığımız maçı verdik resmen.

Bu arada kimse bana çıkıp Burak kraldır falan filan demesin. Hiçbir zaman savunmadım Burak'ı, ister 761 gol atsın bi sezonda yine cacık olmaz bu adamdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt