STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

hedefimiz şampiyonlar liginde Real madrid ile final oynamak açılın...

tamam Akhisarı bile yenerken ecel terleri döküyoruz ama orasını karıştırma:b5:

Ynt: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Millet aykut kocaman'a banane buluyor ama Terim ondan aşağı kalmaz. Terim'i çok seviyorum ama sezonun 2. yarısından itibaren yaptığı bütün oyuncu değişiklikleri fiyasko. Devamlı yanlış oyuncuları oyundan alıyor. Kritik noktalarda yaptığı bütün değişiklikler Ordu hariç hiçbir zaman ise yaramadı. Ordu da malum nasıl kazandığımız belli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

herşeyde bi hayır vardır diyelim yine de.artık nasıl bi hayırsa o hayıra da küfredecem ama ...

Bu ligi şampiyon bitiremezsek istersen cl de çeyrek final yap umurumda deil seneye ne yapıcagız cl ye gidemezsek !!

Ulan su Gokhan Zan da derhal kovulsun ayrica, aptalca kirmizi kart gordu bos bosuna

Bu takımın herşeyi Selcuk İnan'dır yemişim Sneijderi Drogbayi...!!!!!!!

Eboue'ye artık biri söylesin yerde geçirdiği her saniye bizim için zarar

biz kalan 9 maçta en az 5 defa daha puan kaybederiz yazın bir kenara. sahada yürüyen şu rezil gbirliği bizi yenip gitti. adamlar pres bile yapmadı yahu. deplasmanda gayseri, antep kesin puan kaybı.

hoca da darma duman olmuş.

Bravo valla bugün teknik heyet bir çuval inciri berbat etti takım iyi herşey güzel en iyi oynayan adam Emreyi çıkar Umut ve Amrabat denen kazmayı al valla ne kadar saçmayabilirdi diye düşünüyorum anca bunu yapabilirlerdi yaptılar.

Sneijder , Drogba'yi transfer ediyorsun her maçta 90 dk goremiyoruz....

Şu maçı izlemeden yorum yapanlar hemen belli oluyor şu maç yenildik ama bence en iyi oynadığımız 2-3 maçtan biri olur bu sezon.. Hamit maç başında direkten dönecek topu dedim 2 kere direkten döndü.. Burak dünyaları kaçırdı.. Rezil oynadık falan diyenler kusura bakmayın ama hakikaten futboldan anlamıyor.. Ha golde Eboue'nin net hatası var.. Gökhan kırmızı ya kadar çok iyidi..

şu futbolcuların içinde bir tanesi benim kadar üzülmüş müdür acaba?

Aldıkları paralara bakar onlar, üzülen sonuçta her zaman taraftar olur. İçim içimi yedi, yazık taraftara. İyi günde kötü günde yanında olmak başka ama ruhsuz olmak bambaşka, 10 köşe vuruşu var tek pozizsyon yok köşe vuruşunda adamlar 1 köşe vuruşunda gol atıyordu. Neyse fena ağlamaklıyım. En iyisi yatmak.

bugün bırakıyorum artık maçları izlemeyi 1 2 maça kanser teşhisi konulacak bana

Son yıllarda bu kadar moralimi bozan maç olmamıştı. Kaybettiğimiz için değil genel anlamda acayip ilginç şekilde moral bozucu bir maç oldu ne olduğunu bile anlayamadık saçma sapan komedi bir maçtı. Ayriyetten bir soru, akıllı tv deki ''komik gol kaçırma'' videolarına bir yenisini ekleyen şampiyonlar ligi gol kralı adayı oldu mu daha önce dünyada? Adam bir maç Tsubasa diğer maç İşizaki resmen rezillik kepazelik altın değerinde 3 puan nasıl bu şekilde gider aklım almıyor tanımsız maç.

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Macı hakeden taraf bizdik, sezonun en iyi oyununu oynadık fakat mucize gibi bir mağlubiyet aldık. Direkten dönen toplar, boş kaleye kacan pozisyonlar, yakın mesafeden kacan kafa vurusları ve kacan penaltı neredeyse sezonun kaderini değiştirdi. Ayrıca yapılan yanlıs oyuncu değişiklikleride macın seyrini değiştirdi. Sahanın en iyisi Hamit Altıntop ve o ana kadar cisimsiz olsada ne yapacağı belli olmayan Sneijder yerine Umut ve Drogba girdi. Tek forvet+5 tane pas yapan oyuncu yerine top tutamayan forvet hattı ve uzun toplara döndük. Dolayısıyla ilk yarıdaki futbolu en ihtiyacımız olan yerde ortaya koyamadık. Şimdi hersey bir tarafa medyanın gazına gelerek kimse kimseye camur atmaya kalkmasın! Yenilsekte sezonun en iyi futbolunu oynamısız, zor bir zamandan geciyoruz. Bize şampiyonluğu getirecek sistemi, futbolu görmüşüz. Bırakın eleştirmeyi takımın arkasında durun, canınız sağolsun deyin !!!

Aykut'a ragmen fener bizden daha iyi oynuyor.

burak bilinçsiz ve dengesiz oynayan bi oyuncudur. gün gelir inanılmaz bi topa vurur atar gün gelir kale önünde 50 tane gol kaçırır. ben böyle bi oyuncuyu takımda görmek istemem açıkçası

posisyona girmesi önemli. cok gol atiyor ne olursa olsun. hakan sükür bundan cok daha gol kaciriyordu. sen o zaman hakan sükürüde istemyenlerdendin belki ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt