Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.657
- 1.642
- 1.913
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart
Umut napti?
Umut napti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macı hakeden taraf bizdik, sezonun en iyi oyununu oynadık fakat mucize gibi bir mağlubiyet aldık. Direkten dönen toplar, boş kaleye kacan pozisyonlar, yakın mesafeden kacan kafa vurusları ve kacan penaltı neredeyse sezonun kaderini değiştirdi. Ayrıca yapılan yanlıs oyuncu değişiklikleride macın seyrini değiştirdi. Sahanın en iyisi Hamit Altıntop ve o ana kadar cisimsiz olsada ne yapacağı belli olmayan Sneijder yerine Umut ve Drogba girdi. Tek forvet+5 tane pas yapan oyuncu yerine top tutamayan forvet hattı ve uzun toplara döndük. Dolayısıyla ilk yarıdaki futbolu en ihtiyacımız olan yerde ortaya koyamadık. Şimdi hersey bir tarafa medyanın gazına gelerek kimse kimseye camur atmaya kalkmasın! Yenilsekte sezonun en iyi futbolunu oynamısız, zor bir zamandan geciyoruz. Bize şampiyonluğu getirecek sistemi, futbolu görmüşüz. Bırakın eleştirmeyi takımın arkasında durun, canınız sağolsun deyin !!!
Kadro oyuncu falan hikaye.Sorun teknik direktörde.Takıma taktik falan vermiyor bu adamlar belli.Kafanıza göre oynayın diyor oyunculara.Bu oyunun başka açıklaması olamaz.İlk yarıdaki oyun da hiç iyi falan değildi bence.Tamamen Gençlerbirliği'nin basiretsizliğiydi.Ulan yeter kaç haftadır bağırıyoruz bu takımda taktik disiplin hiçbir şey yok diye.Antremanlarda taktik antremanı falan yapılmıyor kesinlikle.Bu ne kardeşim.Bu kadroyu hatalı kursanda onu yapsan bunu yapsan bu kadar kötü oynamamalı.Takım hiç iyi yönetilmiyor.Fatih Terim'in işi gücü başka yerlerde.Takımla ciddi ciddi ilgilenmeli artık.Kızmayla falan olmaz artık.Adam akıllı taktik belirleyip oyuncularına nasıl oynacaklarını söyleceksin.Bu kadar yavaş takıma hızlı oynayın,top gelmeden nereye atacağını belirleyin demek çok mu zor.İnanın top gelmeden nereye atacağınızı belirleyin dese bundan daha iyi oynar bu takım.Herkes birine top atamdan önce en az 5 saniye bekliyor.Tek pası akıllarına bile getiremiyor.Rezillik
Penaltı da iyi ki kaçtı.Alakasız bir penaltıydı.Zaten zemin ayrı bir şey.Ben diyordum bu en iyi firma(!) bizi kazıklıyor diye.Galiba doğru gibi.
arkadaşlar farkındasınız değil mi.mesele sadece bir maç değil biz kötü oynuyoruz,iki senedir kötü oynuyoruz.sadece birkaç maç iyi oynuyoruz.bizim kenarlardan orta yapıp tehliye yaratacak adamımız yok.bizim 3 senedir sol bekimiz yok.3 sene yahu.nasıl bir körlüktür bu.eboue bu gün benim çin ona duyduğum saygıyı kaybetmiştir.drogbanın hala çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama hayallerimdeki drogba değil.hele sneijder daha büyük bir hayal kırıklığı olacakmış korkusu yaşıyorum.umudum yok.devre arasında yazdım puan kaybedeceğiz diye.çünkü ben bu senaryoyu çok gördüm.
bu ülkede herkesi elestirebilirsin ama Fatih Terimi asla.
Hasa, bazilari kendisini nerdeyse Allah ilan edecek, tövbe, tövbe...
Son yıllarda bu kadar moralimi bozan maç olmamıştı. Kaybettiğimiz için değil genel anlamda acayip ilginç şekilde moral bozucu bir maç oldu ne olduğunu bile anlayamadık saçma sapan komedi bir maçtı. Ayriyetten bir soru, akıllı tv deki ''komik gol kaçırma'' videolarına bir yenisini ekleyen şampiyonlar ligi gol kralı adayı oldu mu daha önce dünyada? Adam bir maç Tsubasa diğer maç İşizaki resmen rezillik kepazelik altın değerinde 3 puan nasıl bu şekilde gider aklım almıyor tanımsız maç.
amrabatın parasına falan bakmadan göndermek lazım umutu da almamak lazım. ayrıca burağı 15-20 milyona satarska yüzyılın kazığını atmış oluruz alan takıma amrabata misilleme olarak çok güzel olur
Sneijder , Drogba'yi transfer ediyorsun her maçta 90 dk goremiyoruz....