STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

bu ülkede herkesi elestirebilirsin ama Fatih Terimi asla.

Hasa, bazilari kendisini nerdeyse Allah ilan edecek, tövbe, tövbe...

ya Eleştirdin de laf atan mı oldu? Herkes Eleştirilir ancak Futbol bilgisi 0 demek eleştiri değildir, yada futboldan anlamıyor demek eleştiri değil saygısızlıktır.. Benim şahsen itirazım buna.. Yoksa herkes diyor değişiklikler yanlış, Sneijder çıkmamalıydı vs vs...

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

25 Mac 13 Galibiyet :yenieek::ayatollah::bid::ka21::f50::007::yuppi:

Taktik bilgisi zayıf olan bir teknik direktöre 2 tane sistemi değiştirecek oyuncu verirsek böyle bocalar işte anca biraz sabır.İlk yarı gayet iyi oynuyoduk. Schalke ye de elenirsek üzülmeyeceğim çünkü ligi ciddiye almıyor takımın çoğu

posisyona girmesi önemli. cok gol atiyor ne olursa olsun. hakan sükür bundan cok daha gol kaciriyordu. sen o zaman hakan sükürüde istemyenlerdendin belki ama.

hakan şükür kafa vurmayı top kontrol etmeyi takımı oynatmayı burağa göre 50 kat daha iyi yapıyordu. hakan da kaçırırdı ama artı özellikleri çok fazlaydı

Sezon sonu Umut denen herifin bonservisi alınırsa eğer Mustafa SARP,Barış ÖZBEK,Servet ÇETİN,Juan Pablo PINO,Marcelo CARRUSCA,MISIMOVIC,STANCU,Mehmet BATDAL da geri dönsün anasını satayım.Hücum etkinliğimizi oyuna girerek tek başına bitirdi herif ha suç oyuna giren Umut'ta mı? Tabi ki değil sen oyuna onu sokarsan o da girer yapabildiğini yapar.Teknik heyetimiz akıl tutulması yaşıyor uzun bir zamandır.

İşleyen takımı 2.yarı dahiyane(!) 2 değişiklikle tepetaklak ettiler:mad:Maç bize doğru geliyordu dakika 60 sanki son 5 dakikaymış gibi aceleci saçmasapan işlere girdi teknik dahilerimiz,resmen dışardan sabote etsen böyle olur.Helal Olsun:rolleyes:

mou gönderdiği futbolcular yanında kullanma kılavuzu da yollasın.

Hala sinirim geçmedi teknik heyet batırıyor yaktınız ulan takımı

STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | 1.Y | 8 Mart

Ne güzel top oynuyorduk, oyun kontrolümüzdeydi ama tam o sırada Fatih Terim girdi devreye. Sneijder gibi bir oyuncuyu gol bulması gerektiği zamanda oyundan çıkardı.

Birinin hocaya tüm forvetleri sahaya sürmenin takımın hücum gücünü arttırmayacağını anlatması lazım.

Sadece top bizdeydi, eboue'nin ve hamitin bireysel girisimleri disinda cok da verimli oynamadik, organizasyon yok ki takimda pasi alan 3 sn bekliyor ne yapsam diye. Ne kadar pozisyona girsek de ben bunu kabullenemiyorum. Hizli oynayabilecek sneijderi de forvet gibi oynattik. Boyle bir oyun olmaz. Bunlari ilk yari icin soyluyorum. İkinci yari icin konusmaya bile degmez

haftayada forma bir kayseri bir puan kaybı daha

Hep hayalim bu haftayı puanla kapatıp, kayseri deplasmanından bir beraberlik kurtarmaktı, Şimdi orada galibiyet almak şart oldu, ama bize kayseri deplasmanı her zaman ters gelmiştir. İşimiz çok zorlaştı çok. Kalan tüm maçları kazanacağımızı düşünen iyimser bir arkadaş var mı? Foruma moral versin.

Hayatımda izlediğim en saçma maçtı. Başka yorum yapmıcam.

Ben Fatih Terim im:

ilk yari 4-5-1, top sende, kontrol sende, ataklar senden, gol kacirma senden, iyi futbol sende

devre arasi: biz nasilir yeniliriz?

ikinci yari: aptalca gol ye, sonra maci cevirim degil aklimdaki bu: ortasahayi bosalt, forveti doldur, yeni taktik 4-1-5, selcuk sen orta sahada idare et, doldur bosalt

Fatih Terim milli takımın başına geçtiği günden bugüne kadar sürekli kaos futbolu oynatıyor ne bi sistem ne bi taktik sağa sola boş boş koşturan adamlar görüyorum sahada sadece.

Ynt: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

İlk yari iyi oyun varken, kacirilan goller, direkten donen toplar varken, .ok varmis gibi 2. yarinin basinda daha neden hemen sistemi degistirirsin, oyuncu degistirirsin.

Belli iste sistem isliyor, sanssizlik var, neden sabretmezsin. En az 70. dakikaya kadar sabretmesi lazimdi.

Sistemi degistirdi gencler rahat bir sekilde bizim solumuzdan gelmeye basladi.

Eboue artistlik pesinde dustu falan da ilk yari bu kadar rahat orta yapabildi mi gencler.

Ben acikcasi buna kiziyorum.

Eboue macin basindan beri bir kere geriye donmedi. Hamit ile yerlerini degistirmesi ikinci yari yorulunca da yerine Amrabat'ı alması gerekiyordu. Devre arasinda Çapa madeni takımına söyledi biz hala uyanamadık.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu maçı kaybettik ya kime saysam bilemedim

Bütün maç yerde yatan ve sayesınde gol yedıgımız Eboue'ye mi ?

Yaptıgı oyuncu degısıklıklerıyle macı batıran Terim,Şaş,Davala 3lüsüne mi ?

Her ne kadar haksız bı penaltı olsada şu takımda Şelcuk varken neden Drogba'nın penaltıyı kullandıgına mı ?(Eses macındada o frikiki Selcuga kullandırmadıgında az saydırmamıstım)

Birde bunların üstüne sanssızlıgımız yazık oldu... İlk yarı ne kadar cok ümitlenmiştim halbuki o kadar iyi oyundan

Bu maçta Frikik oldu ve Selçuk kullandı da ne oldu? Hocam o penaltıyı Selçuk atsaydı ve kaçırsaydı eminim en az şu kadar kişi daha çıkıp Drogba niye atmıyor adam CL finalinde penaltı atmış falan diyecekti..

inanılmaz derecede sinirliyim şu forumda myc rekoru kırabilirim...:mad::mad::mad:

arkadaş sneijder'i yerinde oynat Allah aşkına.nerde oynadığını bilmiyorsan Hollanda maçlarını izle öğren

eğer maç boyunca yatıp 2 pas atacaksa ve arada sırada 1 gol atacaksa bu kadroda(ilk 11 için dusunmedigim) emre colakın ne sucu var bitmiş oyuncuları aldık drogba tam bitik sneijderi istemedim ama drogbaya çok sevinmiştim ama neden chelsea gönderdi belli oldu

Valla tekrar tekrar söylüyorum oyuncuların hiçbir suçu yok şu 4.4.2 de ne varsa ne güzellik varsa saçma sapan maç iyi giderken belkide sezounun eniyi oyununu oynarken git maçın içine et teknik heyet hakeme Ebouye penaltı kullanan Drogbaya laf atmayın penaltı hakkımız değildi zaten iyi oldu biz haksız kazanç sağlamayalım he Eboueye pozisyonda faul var ama yıkılmayabilirdi Eboue.

Bence oyuncuları suçlamayın.Sorun teknik direktörlerde

Hadi Trabzon , Hadi Bursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt