STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

GEne rıdvan konuşuyor hakem gs yi kolladı şöyle böyle burada cevap yazardım ama değmez ben senin yüzünü şampiyon olduktan sonra görücem

Gecen hafta yazmistim...sampionlugu kaybettik Ordu macinda!O mac son cirpinisimizdi!

3 bitirirsek sevinmek lazim!Rezil futbol oynuyoruz!

:sgr: :sgr:

Okumaya yetişemiyorum. Herkes sinirden çatlıyor...Terim aşıkları toz olmuş. Kendi sahanda bu kadar sıradan bir takıma yeniliyorsan nerde kaldı senin imparatorluğun. İkinci yarı resmen oyunu rakibe teslim ettik. Gol geliyorum dedi. Biz sadece seyrettik. Yapılan değişiklikler rezalet....Yazıklar olsun.

ya Eleştirdin de laf atan mı oldu? Herkes Eleştirilir ancak Futbol bilgisi 0 demek eleştiri değildir, yada futboldan anlamıyor demek eleştiri değil saygısızlıktır.. Benim şahsen itirazım buna.. Yoksa herkes diyor değişiklikler yanlış, Sneijder çıkmamalıydı vs vs...

Abi millet eleştiri yapmayı bilmiyor sonra insanlar laf edince eleştiri yapmak mı yasak diyorlar bunu sürekli yazıyorum.

Yaa Allah aşkına çıkın şu takım şunu şöyle yapmalı şu oyuncularla şu şekilde oynamalı deyin ama bu takımdan bir şey olmaz bu topçu değil bu berbat vs bunlar eleştiri değil kestirip atmak.

Selçuk mutsuz arkadaşlar, Geçen sene takımın beyni selçuktu ama, şimdi topu elinden alan çok adam var.

Burak hala bildiğimiz burak 50 pozisyona girip birini atan. Fatih Terim de hala aynı aykuta laf ediyoruz işi bilmiyo diye buda ona benzedi nasıl rezil bir oyuncu değişiklikleridir öyle amrabattan ne hayır gördün oyuna alıyosun iki pası yapamayan yekta varken niye sneijderi cıkarırsın anlaşılacak gibi değil

Umut oyuna girdi.

hakan şükür kafa vurmayı top kontrol etmeyi takımı oynatmayı burağa göre 50 kat daha iyi yapıyordu. hakan da kaçırırdı ama artı özellikleri çok fazlaydı

burak kafa vurmayi biliyor . ayagi ile cok daha iyi vuruslari var buragin. daha hizli burak. hakanin top kontrolü ,press uygulamasi ve top tutmasi daha iyidi evt.

eğer maç boyunca yatıp 2 pas atacaksa ve arada sırada 1 gol atacaksa bu kadroda(ilk 11 için dusunmedigim) emre colakın ne sucu var bitmiş oyuncuları aldık drogba tam bitik sneijderi istemedim ama drogbaya çok sevinmiştim ama neden chelsea gönderdi belli oldu

yerinde oynadığını gördün de mi eleştri yapıyorsun adama.her şekilde maç çevirebilecek adamdan bahsediyoruz.emreyle bir tutuyorsan zaten konuşmaya gerek yok.

Şu maçı izlemeden yorum yapanlar hemen belli oluyor şu maç yenildik ama bence en iyi oynadığımız 2-3 maçtan biri olur bu sezon.. Hamit maç başında direkten dönecek topu dedim 2 kere direkten döndü.. Burak dünyaları kaçırdı.. Rezil oynadık falan diyenler kusura bakmayın ama hakikaten futboldan anlamıyor.. Ha golde Eboue'nin net hatası var.. Gökhan kırmızı ya kadar çok iyidi..

Bugün ben de kötü oynamadığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk yarı gayet iyiydik.

Fakat bu şekilde maç kaybetmenin takım üzerindeki etkileri nasıl olur bilmem. Burdan kalkmak önemli. Önümüzde Schalke maçı var. Dönüşünde ligin en formda takımlarından Kayseri'ye gidiyoruz.

Moraller çok düşük şuan. Önümüzdeki bu iki maçtan iyi sonuçlarla çıkarsak herşey iyiye döner ama umarım yoldan çıkmayız.

bi takım oyuncusu gol pozisyonundaki adama top gelecekken kendini yere atıyorsa o takımda da onun hocasında da problem vardır. riera melo eboue amrabat hepsi ciddiyetsizlikte tarih yazıyor

yarın ts kaybetmez ya berabere ya galibiyet alır çok önemli onlar içinde ama bursa maçı ne olur belli olmaz

hakan şükür kafa vurmayı top kontrol etmeyi takımı oynatmayı burağa göre 50 kat daha iyi yapıyordu. hakan da kaçırırdı ama artı özellikleri çok fazlaydı

Hocam hakanla burak kıyas bile edilemez. Hakanın sırf topu tutup oyunu ileriiye yıkmaya çalışması yeter.

engin emre çolak elmander gibi savaşan oyuncuları(tammam yetenekleri kısıtlı oalbilir) drogba sneijder gibi koşmayan adamlara tercih ederim drogba için bu lafı söylediğime çok üzülüyorum ama o penaltı pozisyonunu atamıyorsan birde kabahati zeminde arıyorsan yakışmıyor drogba sneijderi zaten konusmuyorum ara sıra gol atar bir kaç pas maçlarda ama hep defansın icin kaybolur gider

Eboue nasıl defanssın sen öyle harkette hemen kendini atmaması gerekti defansta her zaman risktir

Hep hayalim bu haftayı puanla kapatıp, kayseri deplasmanından bir beraberlik kurtarmaktı, Şimdi orada galibiyet almak şart oldu, ama bize kayseri deplasmanı her zaman ters gelmiştir. İşimiz çok zorlaştı çok. Kalan tüm maçları kazanacağımızı düşünen iyimser bir arkadaş var mı? Foruma moral versin.

Schalke maçını 1-2 alıp turu atlarız.

Lige gelirsek.Arkadaşlar öncelikle şu maçı alırsak koparıp gideriz mantığını bırakmamız gerekiyor.O iş en kötü ihtimal Kadıköy'de belli olacak.Kadıköy'e şampiyon gitme şansımız yok.Kadıköy'de de belli olmayacak bence.Son maça kalacak.

Kayseri maçını kazanırız ama.0-1 diyorum.

4-4-1-1 'den başkası yalan

Klasik maç sonu açıklamamız yine kendi kendimize gol yedik çok şansızız bla bla söylenecek birşey yok yahu golü yedikten sonra ne gibi sistem oynadığımızın mantığıda yok 30 dakika süre var Drogba hava toplarında iyi de o da insan doldur boşalt gibi 300 yıl öncei futbola döndük valla ağır saçmaladı bunlar.

burak kafa vurmayi biliyor . ayagi ile cok daha iyi vuruslari var buragin. daha hizli burak. hakanin top kontrolü ,press uygulamasi ve top tutmasi daha iyidi evt.

3 tane net kafa vurusunu atamadi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt