STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

eğer maç boyunca yatıp 2 pas atacaksa ve arada sırada 1 gol atacaksa bu kadroda(ilk 11 için dusunmedigim) emre colakın ne sucu var bitmiş oyuncuları aldık drogba tam bitik sneijderi istemedim ama drogbaya çok sevinmiştim ama neden chelsea gönderdi belli oldu

:asd:

burak kafa vurmayi biliyor . ayagi ile cok daha iyi vuruslari var buragin. daha hizli burak. hakanin top kontrolü ,press uygulamasi ve top tutmasi daha iyidi evt.

kafa vurmayı öğrendi bikaç maç ama herhalde geçici hafıza kaybına uğradı yine bomboş 3 poziyonda boşa kafa salladı net pozisyonlardı

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Renkdas Mac'i hak eden taraf bizdik tamam, ama sen eger iyi bir Takim'san o Golleri atacaksin.

Eminim Kus'lar bu Pozisyonlari yakalasa 5 tane atardi Genclere.

Birazcik da bal lazim ama oda yok.

Doğru söylüyorsun tabi ama yarın puan farkı ikiye değil, isterse tamamen kapansın. Biz bu futbolu sezon sonuna kadar oynadığımız sürece şampiyon oluruz. Bugün ki mağlubiyet 1 kere olur ama bu futbolla galibiyet 11 kere olur. Ben mağlubiyete üzülmüyorum, bizi şampiyon yapacak futbolu gördüğümüze seviniyorum.

Hadi Trabzon , Hadi Bursa.

Elinkiyle gerdeğe girmeye başladık, Kendi bağımızı kendimiz ne zaman çözdük biz, alıcaktık 3 puanı, geçecektik hafta sonu, alem yapa yapa keyif çata çata rakiplerin maçlarını izleyecektik. Şimdi umutsuzca maç izle.

Penaltı iyi ki gol olmadı.Bütün sezon konuşulurdu

Bu maçta Frikik oldu ve Selçuk kullandı da ne oldu? Hocam o penaltıyı Selçuk atsaydı ve kaçırsaydı eminim en az şu kadar kişi daha çıkıp Drogba niye atmıyor adam CL finalinde penaltı atmış falan diyecekti..

Frikik'i kaçırdı hiç bi laf etmedim Selcuga varsın kacırsın ama su takımda frikik olsun penaltı olsun her daim Selcuk kullanmalı.Sonucta bu adam gecen seneden beri attıgı frikiklerle penaltılarla neler kazandırdı bize dünya yıldızı Drogba'da gelse top Selcugun elinden alınmamalı

şimdi arkadaşlar ortalıktan yazılan çizilenler doğru mu ? bu transferleri F.T istemedi mi ? eğer istediyse, onun tercihleriyse daha transferler bitmeden kafasında planı oluşlturması gerekmez miydi ? her maç farklı taktik takımı böyle yapar

bu futbolla şampiyon olamayı haketmiyoruz.bu ne ya kendi sahanda yenekcesin arkadaş

çok değil 2 hafta sonra bari fb olmasın Bjk şampiyon olsun diye dua etmeye başlıcaz demedi demeyin..Sinirimden kötü birşey yazmak istemiyorum ama şu an başımızdaki hocaya 1-2 kelime laf söylemek zorundayım: Galatasaray takımı oyuncak değil, kimse kişisel fantazilerini bu takım üzerinde deneyemez!

Hadi oyuncu tercihi yapamıyorsun bari sahada ki oyunu gör..İlk yarı zaten tek kale oynamışsın, rakip üzerine bile gelemiyor, ama alelacele panikle 55.dakikada ortada fol yok yumurta yok gene 4-4-2'ye dönüyorsun ve çıkardığın ve aldığın adamlar tam anlamıyla skandal !! Yahu biraz sabır be biraz sabır! Sen bu sene 4-4-2 ile hangi maçı kopardın ki bu maçı koparıcan? Zaten sen pozisyon üretiyorsun, sadece pozisyona giren "artizler" ve "abdestsizler" yüzünden golleri atamamışsın..Bu maçta çıkacak tek adam vardı o da Burak'tı, Metin Şentürk bile görürdü bunu...Daha da konuşmak istemiyorum hakikaten kötü şeyler söylicem yoksa...Yani çık, ben şampiyonluğu istemiyorum de açık açık, sende rahatla bizde rahatlayalım, bu nedir arkadaş ya!

terim terim de 10 tane gol pozisyonu kaçıran terim mi.. tamam değişikliklerde hatası vardı eyvallah.. sneijder ilk yarı ne yaptı da 2. yarı oynamayı haketti. ilk kez belki sneijder i yerinde oynattı ilk yarı. ona ragmen sneijder etkisizdi.

3 tane net kafa vurusunu atamadi ama

sampionlar liginde kac tane kafa golü var ona bakarim ben acikcasi. sanki hakan her kafa topunu atiyordu. bugün burak inanilmaz becereksizdi. her macda da pele olacak hali yok. bu macda bende elestiriyorum buraki ama genelde cok memnunum burak dan.

olur böyle kazalar, ne yalan söyliyim şalke yi yenip gençleri kaybet deseler kabul derim madem ikisini de yenemiyoruz :) herkes sakin olup, takımını desteklesin :ayatollah:

ferrariye tüp taktırırsan olacağı budur

puan farkı bjk ile aynı kalır fener ile 4 e iner bu haftayı geçtim haftaya kayseri ye gidiyoruz sanırım kayseri formda uefa için bastırıyo hoş biz olunca zaten uefa falan farketmez fatih hoca futbolcular taraftar yönetim kendine gelsin eldeki şampiyonluktan olmak çok kötü olur

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | 1.Y | 8 Mart

Sadece top bizdeydi, eboue'nin ve hamitin bireysel girisimleri disinda cok da verimli oynamadik, organizasyon yok ki takimda pasi alan 3 sn bekliyor ne yapsam diye. Ne kadar pozisyona girsek de ben bunu kabullenemiyorum. Hizli oynayabilecek sneijderi de forvet gibi oynattik. Boyle bir oyun olmaz. Bunlari ilk yari icin soyluyorum. İkinci yari icin konusmaya bile degmez

Top bizdeydi, rakip çıkamıyordu ve pozisyon buluyorduk. Açıkçası şu anda bundan daha iyisi olamazdı. İlk yarıda beklentilerimin çok üzerinde beri takım vardı.

İkinci yarı çok iyi başlamamıştık ama dengelemeye başladığımız sıralarda oyuncu değişiklikleri geldi. Maç da orada koptu zaten.

Sneijder için söylediklerine katılıyorum. Çok önde oynatıyoruz ve bu yüzden yeterince topla buluşamıyor. Bu adamın oyun kurması lazım ama biz adamı rakip savunmacıların arasında yıpratıyoruz.

ilk yari fena digildik ama ikinci yari vasat,Sneider ve Drogba turk futbolunu kucumseyemeye devam ederlerse takima zarar vermeye devam edecekler,Sneider artik kendine gelmeli cikmasi dogruydu ama gercekci olmak gerekirse Drogba ve Sneider geldi daha kotu futbol oynamaya basladik neden ben bilmem hocaya sormak lazim!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt